26.11.08

DIMECRES 26 DE NOVEMBRE DEL 2008
La política i els vídeos circulant per la xarxa. És la nova manera de fer campanya quan no s'està en campanya. Avui hi ha diversos exemples.
1) Primer va ser el polèmic DVD "Confidencial CAT", Ciu contraataca a la xarxa amb un altre vídeo de quatre minuts titulat "La Catalunya que no va: empremta Montilla". Això portarà cua.

2)Una moda mundial a internet. Utilitzar aquesta escena del film "L'enfonsament" d'Olivier Hirschbiegel que explica els últims dies de Hitler per fer paròdia. En aquest vídeo que s'ha difós avui es fa un cruel paral·lelisme Hitler-Carod Rovira. Clica AQUÍ per veure'l.

3) El Rosenborg ja ha demanat perdó per aquest video que han volgut fer en broma però que titllen de "mariconets" els valencians. Ara diuen que no es pensaven que la paraula fós tan ofensiva...QEP?

TEMA DEL DIA
Diverses entitats han firmat un manifest perquè a l'ESO sigui obligatòria l'assignatura de CULTURA AUDIOVISUAL. És una assignatura que ensenya als "nanos" com entendre els videojocs, internet i televisió. Avui ens ho explica ELENA LABANDA de l'Assamblea professors d'ensenyament audiovisual.
NOVETATS MUSICALS DE LA SETMANA