27.11.08

DIJOUS 27 DE NOVEMBRE DEL 2008
El d'avui és un dia molt gris amb un accident d'un Airbus, un segrest d'un fotògraf a Somàlia i els atemptats de Bombay que han viscut entre altres l'eurodiputat IGNASI GUARDANS i la presidenta de la comunitat de Madrid, ESPERANÇA AGUIRRE. És una tarda de periodisme ciutadà online que queda demostrat amb les imatges d'un atracament a Alacant gravades amb un telèfon.
Les IMATGES PODEN FERIR SENSIBILITATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
Vídeo viral de la cantant mexicana BELINDA on se li veu un pit. Els seus familiars diuen que l'han hagut d'atendre perquè ha tingut un xoc nerviós. És un vídeo gravat en una webcamp que hauria mantingut amb el seu ex.company Pitarch. Els digitals llatins en van plens.

Els familiars han demanat la retirada del video de YouTube però es pot trobar a altres webs com aquesta i a Infobae.com.
CAMPANYA CONTRA LA PIRATERIA

TEMA DEL DIA
El portaveu de Red.es ens fa balanç del Forum de Continguts Digitals, el FICOD 08 que s'ha fet aquesta setmana a Madrid. Entre les ponències destacades, la del cap de redacció de la revista Wired, CHRIS ANDERSON que ha remarcat el què diu en el seu llibre d'èxit "The Long Tail". A "la llarga cua" manté que la corva de l'oferta i la demanda ha canviat per sempre. Ja no és en forma de campana. Ara és una llarga cua de milions de consumidors de productes minoritaris. Diu: El best seller ha mort.

Aquí una enquesta feta pel videobloc del FICOD 08 entre bloggers reconeguts.

Y tú ¿Qué te bajas? digo, ¿Qué contenidos digitales consumes? from FICOD 2008 on Vimeo