26.11.08

DIMARTS 25 DE NOVEMBRE DEL 2008

Avui ha començat el Forum de Continguts Digitals a Madrid en la seva segona edició. El príncep Felip diu que se sent identificat amb Enjuto Mojamuto que ha encetat el certamen.

Aquí, la crònica del primer dia del congrés organitzat per Red.es

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
- El web de rumorologia blaugrana pelikano.es denuncia que després dels partits de lliga al futbol, amics i fills de directius fan partidets de "costellada".

- 15 anys després torna "La Macarena" amb nous sons i torna a ser un èxit. Amb dues setmanes, s'han pagat unes 100.000 descàrregues digitals. Què està passant?

L'anunci de la Marató parteix d'una història que s'explica per internet i que no se sap ben bé si és o no certa. És un anunci de sis minuts sobre Churchill i Fleming.

TEMA DEL DIA
Premis FIASCO AWARDS. A l'estudi ens han presentat aquests premis que volen valorar aquells invents o projectes de les TIC que han fracassat. És una manera de valorar positivament aquests fracassos. Neixen de la premissa que per exemple Edisson va fallar mil proves per aconseguir fer la primera bombeta. La convocatòria està oberta i l'entrega de premis es farà el febrer.