7.7.06

DIVENDRES 7 DE JULIOL DEL 2006
És Sant Fermí. Avui primer "ENCIERRO". És divendres i tenim ganes de festa i en cap cas d'estar "TANCATS" a casa.

QEP TRÀNSIT. El xupito post-dinar.
El director general de trànsit, PERE NAVARRO, ha detallat en la presentació de la campanya La carretera te pide SIN que gairebé el 20 per cent de les denúncies posades els quatre primers dies de l'entrada en vigor del carnet de conduir van ser per excés d'alcohol. Navarro criticava durant la roda de premsa tradicions tan imposades com les de prendre's un xupito després de dinar al restaurant.

QEP SALUT. El risc dels UVA.
La Comissió europea ha alertat del risc de l'exposició a les fonts dels raigs ultravioletes com ara les làmpedes i els llits solars que s'usen en cosmètica per a mantenir el bronzejat. La comissiu europea, basant-se diu en informes científics, recomana a les persones que tenen la pell més delicada o que han tingut antecedents familiars de melanomes a la pell que no utilitzin aquests aparells. Augmenten alerta la comissió europea el risc de desenvolupar càncer a la pell.

QEP BUTXACA. La clatellada de les assegurances de cotxes.
Un estudi comparatiu fet pel RACC alerta de la diferència de preus en les assegurances. Un noi jove arriba a pagar 600 euros més per l'assegurança que una dona de la mateixa edad i per la mateixa prestació.
Noi: 1493 euros
Noies: 883 euros
Les assegurances són més cares a Catalunya que a la resta de l'Estat i dins de Catalunya les més cares són a Girona.

QEP TECNOLOGIA. El localitzador de mòbils antiterrorista.
La policia va aconseguir detenir dimarts passat la presumpta assassina de dones grans de l'Eixample gràcies a la tecnologia punta que utilitzen en operacions contra el terrorisme. Van detenir Reme gràcies al telèfon mòbil. Es tracta d'un dispositiu que permet localitzar una persona coneixent només el seu número de telèfon. Un company de feina el va facilitar a la policia. A través de l'anomenat IMEI que és el codi pregravat que porten tots els aparells, això es transmet a la xarxa i emet un senyal que permet s'haver on està ubicat.

QEP TECNOLOGIA. La comunicació entre persones i ordinadors.
La Universitat Politècnica de Catalunya ha creat una sala intel·ligent ( una Smart Room) formada per ordinadors, càmeres i micròfons per tal d'investigar la comunicació que hi ha entre persones i ordinadors. Es tracta de respondre als estímuls de l'entorn i interactuar amb les persones.

QEP TECNOLOGIA. Ciberaula.
L'Hospital infantil de Sant Joan de Déu ha posat en funcionament una ciberaula equipada amb recursos informatics i educatius de 200 metres quadrats. És l'aula hospitalària més gran d'Espanya. Està estructurada en quatre àrees diferents: sala de jocs, un espai d'ordinadors, una àrea de lectura i l'escola.

QEP TENDÈNCIES.

QEP TENDÈNCIES

QEP TENDÈNCIES. Coca-Cola versus Pepsi.


QEP NOMS PROPIS
THE ROLLING STONES
Finalment han cancel·lat alguns concerts que havien posposat per l'accident al cocoter de les illes Fidji de KEITH RICHARDS. S'han anul·lat els concerts de Barcelona i Madrid. En un primer moment havien de passar per aquí el mes de maig però l'accident va fer canviar dates. Es va dir que vindrien el 2007 però finalment el tour The Bigger Band no passarà per Barcelona. Els Stones mantenen el concert del 14 d'agost a Valladolid i del 16 a El Egido, Almeria.

MANÁ
Van recollir ahir a Madrid 19 discos de platí i 7 d'or pels més de dos milions de discos que han venut fins ara a Espanya. Han aprofitat per començar a parlar del seu nou disc AMAR ES COMBATIR que surt el 22 d'agost. Diuen que és el més divertit i relaxat que han fet fins ara i d'Espanya reconeixen que els va costar molt entrar-hi però ara és, deia Fher Olivera "la nostra casa a Europa".

EUGENIA MARTÍNEZ DE IRUJO
Està ingressada des de fa dos dies a una clínica privada de Madrid amb febres altes perquè li ha picat una puça.

ROBBIE WILLIAMS
És fan de MANU CHAO i vol gravar el tema BONGO BONG al seu pròxim disc que podria editar-se a finals d'aquest any. Ara mateiz el britanic està en plena gira de presentació del seu disc Intensive Care. El seu pròxim estarà molt enfocat a la pista de ball i s'ha parlat també de Pet Shop Bpys com a possibles col·laboradors.

RINGO STARR
Avui fa 66 anys. El bateria de The Beatles va néixer el 19540. Felicitats!

QEP CITES
- POPARB amb

- REBROT

- S'estrena CARS, l'última de PIXAR. És l'últim film dels creadors de NEMO com a companyia independent. A partir d'ara seran una divisió de Disney que la va comprar el gener després d'uns anys de col·laboració.
Cinemes que emeten CARS en català.
A Barcelona Aribau Club i Lauren Gràcia
A Girona Albéniz i Oscar
A lleida, Rambla
A Tarragona, Oscar
Altres cinemes: Amposta, Oscar de Granollers, Atlàntida de Manresa, Imperial de Sabadell, Segle XXI de Terrassa i Sucre de Vic.

- Cantada d'havaneres a la Platja del Bogatell de Barcelona. De 20 a 00:00.

1 comentari:

Anònim ha dit...

I seldom leave comments on blog, but I have been to this post which was recommended by my friend, lots of valuable details, thanks again.