18.5.06

DIJOUS 18 DE MAIG DEL 2006
Els culés es lleven veient que no ha estat un somni. El somni de Paris s'ha fet realitat i a la història col·lectiva culé s'afageix a Koeman i Wembley Saint Denis i Belletti, Eto'o, Víctor Valdés, Larsson i Iniesta. Una feina d'equip amb Reijkaard i els seus canvis com a gran triomfador. Felicitats!!
QEP BARÇA. Celebració blaugrana.
El Barcelona oferirà el trofeu als seus seguidors a través d'una nova rua per la ciutat . Serà diferent de la rua de la lliga. Serà més de tot. Més llarga. Sortirà a dos quarts de sis de la tarda del Port de Barcelona amb un camió-tràiler amb uns grans altaveus amb música. Acabarà amb una gan festa a les deu de la nit al Camp Nou per als socis que podran entrar amb un acompanyant. L’obertura de portes és a les set de la tarda. En aquesta ocasió, la rua no es farà en autobús descobert sinó en camió descobert i amb música a tot drap.

QEP BARÇA. Els titulars aquí i al món.
Avui els periodistes culés i alguns directius de diaris s’han deixat anar. Els diaris estrangers informen de la victòria de forma més objectiva.
EL PERIÓDICO:
Sí, hem guanyat a Paris
AVUI: Patiment i glòria
LA VANGUARDIA:Bichampions
EL PAIS: Campió de campions
EL 20 MINUTOS: Campeones
EL QUÉ: Aquest Barça és grandiós
EL MARCA: Dream Team II.
EL MUNDO DEPORTIVO: OUI! Are the Champions
L’SPORT: Ja en tenim dues
Al món,
LA GAZZETTA DELLO SPORTS: I catalani vincono in rimonta la Champions League/ Els catalans remonten la lliga de camions
THE NEW YORK TIMES: El barça guanya la lliga de campions
THE TIMES: Ten-man Arsenal are caught short in the numbers gam
BBC SPORTS: Arsenal lose to late Barca double
L'ÉQUIPE: Barcelona a son Graal
THE NEW YORK TIMES: Barcelona Wins Champions League Soccer Final
NET ZEITUNG: Lehmann führt Arsenal auf Verliererstraße
SPORTAL: Henrik Larssons två målgivande passningar vände Arsenals ledningsmål till seger med 2-1.

QEP CURIÓS. Què està passant al cim de l'Everest?
Una expedició de les Terres de l'Ebre i una altra de Girona van assolir ahir a quarts de sis del matí el cim amb una diferència de deu minuts entre l'una i l'altra. Marc Flos i David Borràs, de l'expedició de les Terres de l'Ebre primer i després Jordi Servosa i Joan Cardona, de l'expedició gironina. Però això no és tot a la tarda hi va haver una tercera expedició que va fer el cim en aquest cas mallorquina. Hi ha arribat quan faltaven deu minuts per les cinc del matí hora catalana. A les últimes hores també hi ha arribat un japonès de 70 anys. És la persona amb més edat que accedeix al pic.

QEP BUTXACA. Cobren per emetre el bitllet d'avió.
La Federació de Consumidors en Acció (Facua) ha presentat una demanda judicial als jutjats mercantils de Madrid contra les companyies aèries Iberia, Spanair i Air Europa per haver incrementat els preus dels seus bitllets amb càrrecs addicionals per la seva emissió. Segons la FACUA els augments són contraris a la llei actual de protecció dels consumidors i navegació aèria. L’increment és un recàrrec per, simplement, lliurar al client la factura o contracte de compravenda que representa el bitllet. El gener passat, la Federació va presentar una queixa davant el Defensor del Poble per la falta de diligència i atenció de l'Institut Nacional de Consum. Aleguen passivitat i per això ara presenten aquesta demanda.
Iberia, Spanair i Air Europa ingressen "centenars de milions d'euros" cada any amb aquests càrrecs per l'emissió dels bitllets que oscil·len entre 12 i 96 euros, segons el destí del vol, la classe escollida, el tipus de bitllet (paper o electrònic) i la forma de compra (telefònica, en oficines o per internet). Iberia i Spanair arriben a aplicar, així mateix, un segon recàrrec de 15 euros si l'usuari sol·licita un bitllet en paper en lloc de la seva versió electrònica. "Hi ha casos en els quals el recàrrec per emissió arriba a superar el preu del bitllet ofert en publicitat", ha alertat Facua.

QEP TENDÈNCIES. El wash Bar.
És un establiment a Paris molt novedós i molt pràctic. Es tracat d’un bar-bugaderia. Mentre et prens una consumició pots rentar-te la roba gratis. Quan et demanes la beguda donen un tiquet i la dosis de detergent necesaria per posar en funcionament les rentadores que hi ha empotrades a la barra. És una idea de la marca d’electrodomèstics LG. De moment el de Paris està al carrer Oberkampf i està obert de 12 del migdia a dues. Ha tingut tant èxit que aviat obriran més locals d’aquest tipus en altres ciutats.

QEP TENDÈNCIES. Regalar perfórmances d’aniversari.
Comencen a aparèixer maneres molt creatives i personalitzades de fer un regal per un aniversari. Artistes i petites agencies preparen actes per sorprendre la persona que fa anys i la resta d’amics i familiars. Poden ser funcions de diversos tipus però els que més proliferen són els monòlegs personalitzats a l’estil del Club de la Comèdia. En el cas d’una persona culte que llegeix i que li agrada Borges se li pot regalar un monòleg d’un text de Borges. És un regal sorpresa per festes.

QEP TENDÈNCIES. Revolució decorativa als lavabos.
En decoració cada vegada es trenquen més tabús i ara la revolució arriba als lavabos de les cases més atrevides. Els dissenyadors proposen ambients càlids amb materials I colors que fins ara només s’utilitzaven per cuines I menjadors. Estan de moda per aquesta estança el negre, la fusta de cedre I el wengué. També es comencen a veure lavabos amb acer inoxidable que recorden la pica de la cuina. Els nous revestiments ceramics reprodueixen textures de les pells d’animals I a les aixetes s’utilitzen materials tècnics com la fibra de carboni que permet desenvolupar formes sinuoses

QEP TECNOLOGIA. Globo ofereix el mundial per internet.
L’empresa brasilera de mitjans de comunicació GLOBO ha anunciat que retransmetrà en directe a través del seu portal d’internet GLOBO.Com tots els partits del Mundial d’Alemanya. És un fet històric. El pròxim mundial serà el primer amb plataforma múltiple amb total integració entre tele, televisió per cabble, internet i mòbil.
El portal, a més, oferirà als usuaris els gols de tots els partits. El servei serà pels clients de pagament. La resta podran veure els gols i alguns dels millors moments dels partits amb minuts d’endarreriment.

QEP TECNOLOGIA. Una pàgina web per recordar.
Una pàgina web feta per dos catalans permet enviar correus electrònics a entregar la data que esculli l’usuari. És com una mena de recordatori. Joan Albert Comaposada i Santi Rivelles han creat aquesta web en espanyol que té com adreça www.apunti.com. Permet enviar-te correus fins el 2099. El procediment és molt senzill. L’usuari ha d’indicar l’adreça de correu, el correu del destinatari, la data d’entrega i el missatge. Per tant, et pots avançar a aniversaris i autoenviar-te recordatoris i apunts.

QEP TECNOLOGIA. La ciberdelinqüència arriba als jocs online.
La nova dinàmica dels delinqüents que busquen beneficis econòmics a través de la xarxa ha arribat als jocs. Ho fan a través de claus d’instal·lació i l’accés per jugar. També busquen la manera d’agafar als jugadors els resultats aconseguits amb les seves partides com diners virtuals utilitzats en els jocs com un intercanvi d’armes i poders. Com que aconseguir aquests diners virtuals entre els jugadors és molt difícil, hi ha moltes persones que estan disposades a comprar-ho amb diners per pujar nivells. Els virus més comuns són els troians. Hi ha un virus que es diu Lineage que roba les claus d’accés d’un jugador.

QEP NOMS PROPIS
PEDRO ALMODÓVAR
El director de cinema Pedro Almodóvar ha estat reconegut amb el premi Príncep d'Astúries de les Arts. El premi, fallat aquest dimecres a Oviedo, significa un important reconeixement pel cineasta manxec, just quan està a punt de competir al Festival de Cannes amb la seva darrera pel·lícula, Volver.

MADONNA
Notícies d’Ultima hora de Madonna. El pròxim 20 de juny surt a la venda el CD i DVD en directe del documental dirigit per Jonas Akerlund que s’ha pogut veure a l’Estat a través de Canal Plus. I’m going to tell you a secret és el documental del Re-invention Tour del 2004. Al DVD hi ha imatges inèdites i el CD amb 14 cançons en directe gravades de la gira. Hi ha clàssics recrats com el Like a Prayer, Music o Vogue.

BONO
És molt solidari ho ha demostrat ja diverses vegades. Aquesta setmana ha tingut dues cites importants. El Llançament d’un Bono és el cofundador de la marc RED que acaba d’associar-se a Motorola per llançar el telèfon mòbil vermell a la Gran Bretanya per recaptar fons per la lluita contra la Sida a l’Àfrica. Es tracta de la versió vermella del model SLVR de Motorola. L’aparell costarà 219 euros. Per cada telèfon venut, Motorola i les botigues Carphone Warehouse contribuirà amb 10 lliures a un fons mundial contra la sida. Les operadores britàniques de telefonia mòbil donaran al fons un altre 5 per cent de factura mensual de cada consumidor que utilizi aquest telèfon vermell. L’usuari només ha de canviar la tarja Sim per contribuir en aquest fons. Ja s’han afiliat al projecte les marques Gap, Giorgio Armani i Converse.
A més a més Bono va ser dimarts director d’un diari per un dia. Va dirigir el diari d’esquerres britànic The Independent. El rotatiu va entregar la meitat de les seves vendes a la campanya de l’artista contra la sida.
La portada d’aquesta edició especial la va fer l’artista britànic Damien Hirst conegut per les seves vaques a troços i els taurons conservats en tancs de formol. Titulava Avui no hi ha notícies.

QEP CITES
- Avui és el DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS i celebren jornada de portes obertes. Alguns dels centres complementaran l'entrada gratuïta amb una sèrie d'activitats.
Aquesta iniciativa proposa cada any un tema de reflexió i en aquesta ocasió el lema escollit és 'Museus i joventut'.

- Ha començat a Fira de Barcelona la primera edició de la setmana de la moto. Motooh BCN té 213 expositors i activitats. Hi ha una escola de conducció, espectacles al voltant del món de la motocicleta i es poden provar vehicles. Hi ha representades fins diumenge 414 marques.

- NIÑA PASTORI. Ja no hi ha entrades pel concert que farà Niña Pastori dissabte al Palau de la Música. Pastori tornarà el 10 de juny a Catalunya en un concert a l’Auditori de Girona. Les entrades per aquest recital ja estan a la venda.
Niña Pastori presenta en aquestes dues actuacions el sisè àlbum de la seva carrera. JOYAS PRESTADES on interpreta temes d’altres artistes que han marcat algun moment de la seva vida. En aquest últim treball, l'artista flamenca fa seves cançons com ara 'Mediterráneo' de Joan Manuel Serrat, 'Pájaros de barro' de Manolo García, 'Angelitos negros' d'Antonio Machín, 'Todavía' d'Armando Manzanero', 'Vivir sin aire' de Maná' i 'Cuando nadie me ve' d'Alejandro Sanz, entre altres.

-ANA TORROJA RECORDANT MECANO. Torroja comença una gira internacional per repassar la història de Mecano i les seves cançons més emblemàtiques. La gira titulada La FUERZA DEL DESTINO aterra el 7 de setembre al Palau Sant Jordi de Barcelona. Les entrades es posen avui a la venda a través de El Corte Inglés i la xarxa telentrada.

QEP TELE
TELE i FUTBOL
LA SEXTA
El grup Drive, una de les productores de referència de La Sexta, s’està plantejant abandonar el seu accionariat. De moment, no acudirà a la propera ampliació de capital que la cadena té previst realitzar abans de final de mes. Això es deu a les grans inversions que suposa ser present a la nova televisió.Les despeses del seu llençament publicitari i la compra del Mundial ha suposat molts diners i ara s’ha d’ampliar el capital. La productora Drive diu que mo està en condicions d’afrontar tants diners en un període tan limitat. La sexta està formada un 40 pe cent per Televisa i la resta per productores estatals -Grupo Árbol, Globomedia, Mediapro i, en un segon pla, El Terrat, Drive i Bainet.

RESPOSTA DE MONTILLA sobre la cobertura del mundial.El ministre d'indústria espanyol, José Montilla, assegurava ahir que la cobertura territorial de la nueva cadena en analògic La Sexta és un tema avui per avui i segons la llei que ha de plantejar-se l’empresa i no el govern espanyol. De totes maneres el govern, deia, garantirà que els espanyols puguin veure el Mundial de Futbol "en directe, en emissió oberta i a tot l'Estat", tal i com exigeix la Lei de retransmissions esportives.
El PP ha comparat el cas de La Sexta amb l'OPA de Gas natural sobre Endesa, i assegurava que el resultato serà "que es beneficï a La Caixa i es perjudiqui als espanyols".

RUMOROLOGIA. Alguns apunten que La Sexta podria subhastar el Mundial en les zones on no té cobertura.

MARADONA. Diego Armando Maradona viatjarà a España dimecres que ve 24 de maig convidat per Cuatro. La cadena i l'estrella del fútbol argentí han tancat un acord per col·laboracions pel Mundial. Hi ha convocada per dimecres una roda de premsa.

- ntena 3 estrena el diumenge 28 de maig una nova etapa de “El show de los récords”,el concurs basat en proves espectaculars i arriscades que la cadena ja va emetre amb èxit la temporada 2001/02. Ara els presentadors seran Mar Saura i Carlos Sobera.

TV Internacional
La BBC televisarà una autòpsia seguint l'estela de Channel 4 que ara fa quatre anys va encendre la polèmica quan va retransmetre en directe la disecció que l'artista i metge alemany Günter von Hagens va fer a un cadaver des d'una galeria de Londres.
La BBC emetrà aquesta nova autòpsia a “Death Detectives” (Detectius de la mort), format per cinc reportatges que segueixen la feina al treball del patòleg Dr. Dick Sheperd.

1 comentari:

Anònim ha dit...

[url=http://sverigeonlinecasino.net/ ]casino online [/url]Découverte http://sverigeonlinecasino.net/ casino royale 67 online internet casino society, both the crime and the judge?