30.1.06

DILLUNS 30 DE GENER DEL 2005
De la neu passem a la pluja. Aquest matí hi ha cues per culpa de la pluja. Cal circular amb precaució.

QEP SALUT. Aliments miraculosos per la nostra salut.
Un estudi fet per la Universitat de Londres i publicat a una de les revistes mèdiques més prestigioses The Lancet assegura que les taronges, plàtans, espinacs i brocoli són productes miraculosos per la nostra salut.
El consum diari de d'entre 3 i 5 porcions de fruites o verdures redueixen en un 11% les possibilitats de trombosi de la que se'n pot derivar infarts de miocardi o vessaments cerebrals, si el consum és de més de 5 porcions al dia, la reducció del risc arriba a un 26%.
En els països rics, la trombosi és la tercera causa de mort. Segons els investigadors el potasi, que contenen moltes fruites i verdures, és un element molt important per prevenir aquesta malaltia, s'ha comprovat que un augment de dosi de potasi redueix la pressió arterial.

QEP SORPRENENT. Els lleidetans superen la mitjana espanyola.
Un estudi fet a Lleida demostra que els la midad del penis dels lleidetans supera la mitjana espanyola que es troba als 13,58 centímetres segons l'últim estudi fet. El Doctor Jordi Cortada, president de l'Associació Espanyola d'Andrología, ha supervisat una prova feta a 129 persones de les comarques de Lleida d'entre 20 i 70 anys a qui se'ls va practicar un estudi sobre la disfunció erèctil.
La mitjana obtinguda a Lleida ha estat del 14,01 centímetres.
Més detalls i tota la notícia a una web de Buenos Aires. Clica AQUÍ per visitar-la.

QEP ACTUALITAT. Comença l'any xinès però amb males previsons.
Aquest diumenge ha començat l’any xinès. És l’any del gos de foc. Els adivins diuen que aquest serà un any de lluites, dificultats i conflictes segons una milenària tradició xinesa d’adivinació que s’oté observant el calenadri agrícola de la lluna. L’horòscop xinès no preveu fets sinó tendències i forces que operen. Alerten que cal cuidar les relacions personals perquè aquest any que comença no es deteriorin.

QEP BUTXACA. Els cotxes que consumeixen menys.
L’Institut per a la Diversificació i l’estalbi d’Energia ha fet pública una classificació dels models de cotxes que ofereixen un menor consum d'energia del mercat espanyol.

AMB GASOIL ( de menys consum a més)

1) Audi A2 1.2 TDI de 61 cavalls. 3 litres cada cent quilòmetres.
2) Lupo consumeix 3,2 litres.
3) Smart Fortwo Cupè cdi.
4) Citroën C2 HDI de 70 cavalls, amb 4,1 litres
5) Citroën C3 HDI de 70.
6) Renault Clio 1.5 dci de 60, 65 i 100 cavalls,
7) Toyota Yaris D4D 1.4 de 75 cavalls
8) Audi A2 1.4 TDI de 75 o 90 cavalls
9) Peugeot 206 1.4 HDI de 70 cavalls
10) Fiat Panda 1.3 Multijet de 70 cavall

AMB GASOLINA ( de menys a més consum)

1) Toyota Prius arriba a 113 cavalls amb 4,3 litres als cent quilòmetres.
2) Honda, el Civic 1.3 IMA de 90 cavalls, que gasta 4,9 litres als cent quilòmetres.
3) Suzuki Alt 1.1 de 63 cavalls també amb 4,9 litres.
4) Kia Picanto 1.0
5) Smart Fortwo Cupè
6) Opel Corsa 1.0-12V
7) Smart Roadster
8) Toyota Yaris
9) Mitsubishi Colt 1.1-12V
10) Honda Jazz 1.2 i-DSI.

QEP TECNOLOGIA. El mòbil provoca estrés i ansietat.
Un estudi diu que el telèfon mòbil provoca estrés i si no el tens i t’hi separes ANSIETAT. La majoria de persones prefereixen perdre les claus de casa o la cartera abans que el telèfon. A l’estudi que s’ha fet a la Gran Bretanya a unes dues mil persones, un 90 per cent de les persones ha contestat que no pot evitar fer una ullada al mòbil almeys un cop per hora.
Si té el mòbil lluny,, 4 de 5 persones se senten malament i un 84 per cent assegura que no deixa el telèfon fora de la seva activitat.
Per 1 de cada 7 tenir lluny el mòbil els genera ansietat.

QEP TECNOLOGIA. Nova Nintendo DS Lite.
Una nova NINTENDO s’ha presentat i arribarà el mes de març al mercat japonès. Es tracta de la NINTENDO DS Lite, un 20 per cent més lleugera que l’actual. Inclourà un sistema de pantalla amb més lluminositat. El tamany es redueix força.
Encara no hi ha data de sortida a la venda a europa.

QEP TECNOLOGIA. S'han venut més ordinadors a Europa que als EEUU.
La Unió Europea supera els Estats Units en venda d’ordinadors. Per primera vegada a la història, la Unió Europea s’ha convertit en el primer mercat mundial d’ordinadors personals. El 2005 els Estats Units es van vendre 67 milions d’unitats mentre que el mercat que suma Unió Europea, Pròxim Orient i Àfrica van comprar 72 milions d’unitats. Als Estats Units i Japó les vendes només van créixer un 7,5 per cent. En canvi a Amèrica Llatina i al Pacífic van pujar d’un 26 per cent. Les previsions indiquen que aquest 2006 les zones on pujaran més les vendes seran Corea del Sud, Índia i la Xina.

QEP TENDÈNCIES. Tècniques d'entrenament que s'imposaran.
Llistat que ha elaborat de les tècniques d’entrenament que s’imposaran aquest 2006 per posar-se en forma.Són el BIKRAM YOGA, el GYROTONIC, PERFORMANCE MAX PROGRAM, STILETTO STRENGHT i el PERSONAL TRAINING STUDIOS.
Totes aquestes tècniques esportives tenen en comú que moldegen la figura i milloren l’estat d’ànim però amb algunes diferències.
- Bikram Yoga:
Sobretot serveix per reduir els símptotes de diverses malalties com depressió, bronquitis o anèmia. Són 26 postures de ioga. Es fa en una sala a 42 graus. A una temperatura que permet prevenir lesions i netejar el cos de toxines i millorar el reg sanguini.
- Gyrotonic:
Pot ajudar també a curar lesions i disminuir els símptomes del Parkinson i l’esclerosi múltiple. Es fa sobre una camilla dissenyada per 7 mil tipus d’exercicis. S’emeten ones elèctiques que van a tot el cos. Sensació energitzant. Millora la respiració.
- Performance Max Program:
Té molt èxit als Estats Units. És un programa d’entrenament de 10 setmanes. S’adapta segons el nivell de la persona com un entrenament d’alta resistència. S’utiltizen màquines que simulen remar. Estires els muscles i tonigiques braços. S’aconsegueix una bona figura en poc temps.
- Stiletto Strength:
Caminar amb els talons alçats. Es tracta d’utilitzar tonificació als muscles de les cames.S’agafen les tècniques de les ballarines de Broadway. S’aixequen les cames al ritme de la música. També hi ha postures de Pilates i música pop.
- Personal Training Studios:
Són centres pensats especialment per clients que volen acionseguir una bona figura però no saben com. La ventatge és que els assessoren i s’eviten lesions. L’activitat és més efectiva i l’entrenador pot prepara una dieta per a cada persona.

QEP TENDÈNCIES. El western ja comença a estar de moda.
El gènere del western torna amb tota la força i s’imposarà els pròxims mesos en moda, cinema i teatre. Aquest cap de setmana passat s’ha estrenat al Teatre Lliure l’obra l ‘Bales i ombres’. És un muntatge de Pau Miró protagonitzat per Mònica López i Alex Brendemülh. S’explica una història de venjança en clau de western modern.
S’aprofiten elements del western com les pistoles, les caravanes, la fugida i el whisky.

QEP ESPECTACLES
Bon moment del cinema fet a Catalunya. Palmarès dels premis GOYA.
- LA VIDA SECRETA DE LAS PALABRAS d’Isabel Coixet ha guanyat el goya a millor pel·lícula, millor direcció i millor guió original. Potser els tres premis més importants.
- La catalana CANDELA PEÑA el Goya de la millor interpretació femenina pel paper a PRINCESAS.
- El Goya masculí ha estat per OSCAR JAENADA a CAMARON.
- Els secundaris que s’han emportat Goya. ELVIRA MINGUEZ a TAPAS i CARMELO GÓMEZ a El MÉTODO.
- EL MÉTODO s’ha emportat també el Goya pel millor guió adaptat.
- JOSE CORBACHO i JUAN CRUZ molt contents i emocionats han recollit el Goya per la millor direcció novell.
- HABANA BLUES el goya a la millor música original, JESUS CARROZA millor actor revelació per 7 VíRGENES i EL SUEÑO DE UNA NOCHE DE VERANO s’endu el Goya com a millor film d’animació.

A Sundance
El català ÀLEX PASTOR ha guanyat el premi del jurat del FEstival de Cine de Sundance al millor curt internacional per LA RUTA NATURAL.

QEP NOMS PROPIS
BRAD PITT / ANGELINA JOLIE
Es casen aquesta setmana a un hotel de luxe prop del llac Como d'Itàlia. La parella ja ha arribat allà per preparar la cerimònia que serà íntima i amb poques persones.

PHIL COLLINS
Avui fa 55 anys.

QEP CITES
- 25 anys de LA CUBANA. La companyia teatral La Cubana celebrarà els seus 25 anys amb una festa-espectacle que tindrà lloc demà al teatre Novedades de Barcelona.
L'espectacle s'iniciarà al carrer a les 21.30 hores i comptarà amb la participació dels actors que conformen la companyia i altres que, en un moment i un altre, han col·laborat amb La Cubana. En total, més de 120 persones repassaran les actuacions de La Cubana al llarg d'aquests 25 anys, tant en teatre com la televisió amb números musicals, molt visuals i sobretot divertits.
Una vegada finalitzat l'espectacle al carrer, els convidats seran conduïts a l'aparcament del teatre, convertit en un magatzem-exposició d'alguns dels elements escenogràfics més emblemàtics per a la companyia on se servirà un sopar freda amb ball.
- El pròxim dimarts 7 de febrer es farà la clàssica pujada per les escales d’espiral de les 86 plantes del Empire State. Es fa des del 1978 i aquest vegada també amb presència catalana. Són 1576 escales. JOSEP MARIA MATEO, un bomber de Barcelona i la mosso d’esquadra EVA RAVENTÓs els han convidat a participar. Aquesta setmana s’entrenen pujant i baixant la Torre de Collserola.
- El 26 de febrer es tancaràn els Jocs olímpics d'hivern de Turín amb un concert que comptarà amb la participació de Ricky Martin, Whitney Houston, Avril Lavigne, Lou Reed, Duran Duran i els cantants italians Paolo Conte i Nek.

QEP TELE

TVE
Ha arribat a un acord amb la Internacional Sportworld Communicator per oferir les tres pròximes temporades del Campionat de Rallyes.
MIRA QUIEN BAILA
La Primera de TVE emetrà en 'prime time' un nou lliurament del concurs '¡Mira quien baila!', que arriba a la seva recta final. Després de l'expulsió d'Óscar Ladoire, són cinc els famosos que hauran de mostrar les seves habilitats com a ballarins per guanyar-se el favor del públic. En aquesta ocasió, David Civera i María José Suárez hauran de defensar-se en dos estils molt diferents, el hip hop i el pasdoble.
Belinda Washington es mourà a ritme de salsa, per després enfrontar-se a un tango, mentre que Pablo Martín pujarà a la pista per ballar un rock and roll i un tema romàntic. L'última de les concursants, Gema Ruiz, haurà de demostrar la seva habilitat amb dos temes disco.
59 SEGUNDOS
El portaveu d'Esquerra Republicana de Catalunya, Joan Puigcercós, serà el convidat d'aquest dilluns a '59 segundos', el programa de debat presentat per Mamen Mendizábal i que s'emet a La Primera de TVE a partir de les 00.15 hores.

TV3
- ESTRENA.
- El K3 amplia mitja hora més el seu horari i acaba a les 21:30 hores. Mitja hora diària més per programes edicatius.

CUATRO
Estrena el consurs Alta Tensión presentat per LUIS LARRODERA. És LUIS RODERAS que va presentar 1,2,3 però recupera el seu nom real. Cada tarda a Cuatr a les 19:15 hores.

TELE 5
YOLANDA FLORES serà la nova presentadora de TNT a partir de dilluns que ve. Avui s'acomiada JORDI GONZÀLEZ que presentarà el nou programa ENGAÑOS.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

This is a very cool blog. I found it when looking for sites related to free local personals.
Regards, Kate from Top Adult Personals

Anònim ha dit...

my chemical romance music video