29.11.05

DIMARTS 29 DE NOVEMBRE DEL 2005
Ronaldinho és l'home del dia. Li van donar la pilota d'or i pot ser un bon reclam pel partit de la pau d'aquesta nit al Camp Nou.

QEP SALUT. L'oli d'oliva va bé pel cor.
Un grup de científics espanyols certifiquen que han descobert un component de l’oli d’oliva que és un excel·lent protector del cor humà. Es tracta d’un component que es diu FENOL que té poders antiinflamatoris i antioxidants. A més també té la capacitat de prevenir la formació de coàguls de sang. L’estudi ha comparat l’evolució de la salut de persones que prenien fenol i d’altres que no i els resultats han estat definitius. El consum d’aliments amb fenol pot millorar la salud cardiovascular i protegir el cor.

QEP POLÈMICA. Manual "molt instructiu" a Palma.
Polèmica a Palma de Mallorca arran d’un fulletó que aconsella entre altres coses com aconseguir que el semen tingui bon gust. Es tracta d’una iniciativa que surt des de l’Ajuntament de Palma pels joves de l’illa. El manual editat explica trucs per obtenir un millor olor i sabor tant dels genitals com dels fluïds corporals en general.Exposa quins aliments s’han de menjar amb una llista dels que afavoreixen el bon sabor com la dieta vegetariana, la fruita i la verdura i posa com a dolents el cafè, la carn, el peix i el tabac.
També explica cóm ajudar aquells joves acomplexats pel tamany del seu penis. Aposta per les solucions dels actors porno i la solució d’aprimar-se.
També diu en un moment donat que les dones no s’han de preocupar si tenen una vagina molt gran perquè han de pensar que per allà ha de passar el cap d’un nadó i no hi ha cap membre d’aquestes dimenssions.
En el manual repartit a totes les escoles mallorquines també s’aconsella parlar de sexe de forma diverrita i fa una llista de possibilitats per referir-nos als òrgans sexuals entre les quals hi ha butifarra, pitu o tranca.

QEP BARÇA. Tres objectes més al Museu del Barça.
El Barça exhibirà en el seu museu les botes de Ronaldinho i Eto'o i el braçalet de Puyol en el 0-3 al Reial Madrid.

QEP BUTXACA. Demanant més ajudes per les famílies nombroses.
El president del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, reclama una bonificació del 50 o el 90% de l'IBI per a les famílies nombroses, depenent de les condicions socioeconòmiques, nombre de fills i ingressos de la unitat familiar. Fernàndez Diaz ha volgut exemplificar el què passa ara amb aquest impost. Diu que l'increment de la bonificació de l'IBI de sols 5 euros, 70 a 75 euros a les famílies i de 90 a 95 euros a discapacitats", suposa que l'alcalde de Barcelona, Joan Clos, "regala una entrada de cinema a l'any a un membre de la família mentre la resta espera a fora". Això és segons ell una burla.
Fernández Díaz ha observat que és "una falta de sensibilitat social" que el consistori consideri les famílies nombroses com a consumidores de béns de luxe perquè necessiten un habitatge més gran.

QEP BUTXACA. Creixen les vendes d’oli l’oliva en embàs de vidre.
Les vendes d'oli d'oliva d'envàs de vidre han crescut d’un 2% en els nou primers mesos de l'any. Aquest augment coincideix amb les preferències dels consumidors, un 80% dels quals prefereix comprar l'oli d'oliva en ampolla de vidre, segons la recerca feta per l'Institut Perfils. L'oli d'oliva és l'oli més consumit a Espanya, on el 61% dels espanyols escullen aquest tipus de producte, amb un consum de 12,9 litres per càpita el 2004.

QEP TECNOLOGIA.Han pujat les vendes de motos a través d’internet.
La casa de subhastes eBay fixa l’increment en un 43% aquest any respecta l’anterior.
Aquest portal ha indicat que la categoria de motor, que té el major nombre de visites del portal a Espanya amb una mitjana de 260.000 visites mensuals, ha incrementat les seves vendes un 91%, gràcies sobretot a "l'interès dels compradors per escúters i motocicletes". De tota la secció de cotxes, les motos representen un 10 per cent en les vendes.

QEP TECNOLOGIA. Es podran demanar apunts de l’escola per INTRANET.
La Generalitat està provant en 50 escoles un sistema que permet a través d’una xarxa interna INTRANET baixar-se apunts i participar en fórums sobre alguna assignatura. Només cal estar matricul·lat i tenir una clau d’accés.
De moment és un programa pilot que està en la fase d’instal·lació de la xarxa intranet als centres. El llançament definitiu serà el mes d’abril.
Aquesta xarxa intranet es poden consultar per exemple: els deures, les aules disponibles d’estudi, comentaris d’alumnes, taulell de notes.

QEP TENDÈNCIES.Es disparen les compres d’aquest Nadal per internet als Estats Units.
El rebuig dels nordamericans a utilitzar el cotxe per l’alt preu de la gasolina ha portat com a conseqüència que als Estats Units molts apostin per fer les seves compres de Nadal a través de la xarxa.
L’huracà Katrina ha disparat encara mé el preu del carburant tot i que els últims dies han baixat una mica els màxims històrics del setembre.
Preocupats per reduir les despeses de combustible, les previsions indiquen que entre novembre i desembre es facturarà a través de la xarxa i en regals nadalencs uns 16.000 milions d’euros, un 24 % més que l’any passat. Molts internaures asseguren que a banda d’estalviar en el desplaçament a través de la xarxa es troben més ofertes gràcies a poder comparar preus. Les pàgines web especialitzades en poder comprar de tot estan creixent de forma espectacular. Mira'un un exemple clicant AQUÍ.

QEP TENDÈNCIES. Un capturador d'alè.
Inventar-se o presentar idees curioses i surrealistes està realment de moda. És un moment en què s’intenta vendre qualsevol cosa. Ha sortit a la venda un CAPTURADOR D’ALÈ. No és broma. És un invent patentat. Ofereix la possibilitat d’atrapar i conservar per empre l’alè de les persones estimades i així recordar-les sempre a través del seu olor.Ho comercialitzen en petites càpsul·les que es venen amb un suport de roble per portar-lo com un collaret. Costen entre 10 i 20 dòlars. També permeten gravar les inicials. Ho pots veure clicant AQUÍ.

QEP TENDÈNCIES. Buscar el tacte a través de la xarxa.

Altres idees surrealistes per vendre. Científics de Singapur que busquen maneres de transmetre el TACTE per internet han dissenyat una jaqueta vibradora per pollastres.
La jaqueta inalàmbrica per pollastres o altres mascotes es controla des d’un ordinador i dona a l’animal la sensació que el seu propietari l’està tocant.
L’invent no està pensat per pollastres. De fet es vol fer un pijama electrònic per nens perquè puguin rebre abraçades a través del ciberespai.
Els inventors de la Universitat Tecnològica de NA YANG diuen que la idea és que els pares que viatgen molt puguin abraçar els seus fills a través d’internet.

QEP CITES
JOAQUIN SABINA
Comença avui a l’Auditori de Barcelona un seguit d’actuacions amb les entrades totalment esgotades des de fa dies.
El cantautor presenta en tres concerts r presentar el seu nou àlbum, ' 'Alivio de luto'. Les entrades es van esgotar fa dos mesos dues hores després de posar-se a la venda.Alivio de luto' suposa el retorn de Sabina a l'actualitat musical després de 'Dímelo en la calle', editat el 2002. En aquesta ocasió torna a comptar amb l'ajuda de Pancho Varona, Antonio García de Diego i José Antonio Romero en la producció.

MARLANGO
Avui fan un concert al Palau de la música.

- PREMIS BUTACA
Ahir es van concedir a Premià els premis butaca en la seva onzena edició.
Els grans triomfadors han estat els espectacles de FORASTERS de Sergi Belbel i V.O. S del Teatre Lliure.
FORASTERS ha rebut el premi al millor muntatge.
També el de millor actriu per Anna Lizaran, el d'Actor de Repartiment, que va anar a parar a Francesc Lucchetti i el de Millor Text, per a Belbel mateix, així com també els d'escenagrofia i il·luminació.
L’altre gran premiada, l’obra V.O.S ha guanyat el de millor actriu de repartiment per ANNA ROCA i la millor direcció per CAROL LÓPEZ
Per altra banda, el premi al Millor Espectacle de Dansa ha recaigut en un altre espectacle del TNC, 'Paisatges', una coproducció amb IT Dansa, i el muntatge 'Mar i Cel' de Dagoll Dagom, encara a la cartellera del Teatre Victòria, s'ha emportat les tres categories dedicades al teatre musical.
El film 'Sévigné' ha estat guardonat com a Millor Pel·lícula Catalana i els actors Josep Maria Pou i Anna Azcona han estat reconeguts com a millors actors catalans de cinema per la seva participació al llargmetratge.
Els butaca d’honor aquest any per FELIU FORMOSA per tota una vida dedicada al teatre i JOAN DE SEGARRA per la seva aportació al sector.
Els premis es van donar ahir en un acte a Premià de Mar.

QEP NOMS PROPIS

BRITNEY SPEARS
Ja ha superat la depressió post part que va patir amb el naixament del seu fill SEAN PRESTON.Aquesta setmana ja l’ha presentat en societat a través de la portada de la revista People. Ara vol fer un video de fitness per a dones que acaben de ser mares i volen recuperar la seva figura a l’estil dels que va fer amb molt d’èxit la model CINDY CRAWFORD.
Britney Spears es va indignar amb molta raó quan va llegir articles en què s’apuntava que després de parir s’havi sodmès a una operació de cirurgia estètica.
Vol proposar un mètode natural per recuperar la figura. El seu objectiu és que participin al video altres mares famoses.

MADONNA
Vol fer com el seu marit Guy Ritchie i dirigir pel·lícules.
La cantant de moment apareix demà en un documental sobre la seva vida que es titula VAIG A DIR UN SECRET que es veurà demà pel Channel 4 de la Gran Bretanya.
En aquesta entrevista Madonna diu que li encantaria dirigir una pel·lícula després de l’experiència del documental. També revela que la seva filla LOURDES de 9 anys és una bona cantant i ballarina i creu que algun dia farà com la seva mare.
Madonna no ha volgut recordar l’accident que va patir aquest estiu amb el cavall i ni tan sols vol anar al lloc on li va passar. Diu que no ho ha superat.

GUILLERMO CÓPPOLA
Es veu que el Cóppola copula més del compte.
L’ex.representant de Diego Maradona, Guillermo Cóppola ha parlat sense embuts de la seva passió per la nit i la bona vida. En una entrevista recent ha explicat amb detalls la seva frenètica vida anterior amb drogues, dones i alcohol. També ha parlat dels temps que estava amb Maradona. Diu que era una època de fama i èxit que més tard va fer tocar fons al futbolista.

1 comentari:

Anònim ha dit...

www.fruitavida.biz the one true health drink from the Amazon that is full of nature's natural benefits.