3.11.05

DIJOUS 3 DE NOVEMBRE DEL 2005
Eufòria blaugrana i més alegria continguda pel desembarcament ahir a Madrid.

QEP BUTXACA. Els preus de la cistella de la compra.
Fem un repàs dels productes frescos que més han pujat de preu i els que menys el mes d’octubre passat segons dades facilitades pel Ministeri d’Indústria, turisme i comerç. La MONGETA VERDA és l’aliment fresc que més s’ha encarit més, d’un 6 per cent. En canvi la POMA és el producte que més ha baixat, d’un 8 per cent.
Hi ha tres productes que han anat incrementant el seu preu de forma espectacular els últims mesos. El plàtan de canàries, les anxoves i el tomàquet per amanida. La mitjana d’increment és de més d’un 20 per cent.
A la peixeteria, els productes que més han pujat són el GALL i la TRUITA. En canvi ha baixat el LLUÇ.
A la carnisseria, han pujat de preu el xai i el conill de granja. Ha baixat el pollastre.
Pel què fa a les hortalisses, han pujat les bledes, els tomàquets d’amanida i la mongeta verda però ha baixat el preu de l’enciam, les patates i el pebrot verd.
Durant el mes d’octubre el preu dels OUS ha disminuit. Però molt poc.
A la fruiteria, pujen les llimones i baixen les peres d’aigua i les taronges.
Dels productes envasats destaca la pujada de l’oli d’oliva i la baixada de la menestra de verdura congelada.

QEP TECNOLOGIA. Hi ha més noies amb mòbils que nois.
Una enquesta recent de l’Institut Nacional d’Estadística indica que les NENES utilitzen més el telèfon mòbil que els nens. Parla de persones d’entre 10 i 14 anys. Un 60 per cent de noies tenen mòbil i el percentatge de nois és menor, d’un 47 %.
L’enquesta demostra que la gent d’entre 10 i 14 anys és el sector de la població més vinculat a les noves tecnologies i aquesta tendència ha anat augmentat els últims anys. Actualment un 70 Per cent ha utilitzat un ordinador. A més cada vegada hi ha menys diferències entre les comunitats autònoms que s’estan igualant en la vinculació d’aquest sector a les tecnologies. A Canàries és on hi ha més penetració en l’ús del mòbil entre els joves adolescents. Les Balears es troba a la segona posició. A la cua hi ha els adolescents de La Rioja.

QEP TECNOLOGIA. Web de dones contra els infidels.
Atenció als nous usos de les tecnologies i sobretot que vigilin de moment els homes nordamericans infidels. Poder compartir informació és en aquest cas letal.
Un grup de dones dels Estats units han creat una pàgina web que és una base de dades d’homes infidels. Es diu Don´t date him, girl ( No surtis amb ell,dona). Clica AQUÍ per visitar la web.
L’objectiu és unir-se per delatar aquells infidels. Veient que la majoria de vegades una persona no reconeix ser infidel fins que l’enxampen, van pensar que podia estar bé introduir dades i informacions descobertes. A la web es poden buscar antecedents. Hi ha un banc de dades d’infidels. Dones enganyades penjen la informació a la web, dades personals, fotos...

QEP TECNOLOGIA. Edifici singular.
Austràlia tindrà un gratacels en forma de telèfon mòbil. Un milionari que li diuen Crazy John Ilhan per les seves idees esbojarrades, té aquest caprici. Construir al centre de Melbourne un edifici en forma de telèfon mòbil. Serà un edifici d’oficines de la seva empresa i 166 apartaments de luxe. El disseny serà d’un mòbil amb un teclat gegantí i la seva pròpia antena. Costarà 40 milions de dòlars i es convertirà en el més singular del món.

QEP TENDÈNCIES. Artistes a la moda.
En moda cada vegada és més important la imatge i ara és tendència que les marques que disposen de més diners per màrqueting escullin artistes o famosos com a imatge. Ara un dels homes de moda que aquestes firmes més es rifen és ROBBIE WILLIAMS. Els rumors apunten que la marca de roba GIO-GOI que ja ha vestit moltes estrelles de la música li ha fet la proposta a Williams. Ja han vestit aquesta marca els Oasis i els Primal Scream. És notori que a Robbie Williams des que formava part de Take That li agrada la moda. Ha vestit de punk, d’indie i ha portat fins i tot esmòquing.

QEP TENDÈNCIES. Vestir-se per internet.
Hi ha diverses marques de roba que estan fent unes campanyes molt agressives en què cuiden al màxim el seu producte amb fotos atractives i dades molt ordenades, cobren preus molt raonables i t’ho envien a l’acte de forma ràpida i eficaç. Comença la tenència de comprar també roba online.
De moment un estudi difós aquesta setmana diu que en general a tot el món el més comprat per internet són els llibres. En canvi a Espanya la primera posició és pel turisme i la segona les entrades d’espectacles.
La compra de roba online és la prioritat a França, Alemanya, Suècia i Holanda.

QEP TENDÈNCIES. Empreses de regals per a nadons.
Cada vegada hi ha més empreses que es dediquen a oferir, preparar i entregar a l’habitació de l’hospital un regalet en un naixament.
La tradició és que t’omplin l’habitació de flors. Ara ja no es porta tant. Aquestes empreses acostumen a fer packs de la primera muda, de coses importants en la canastilla...
Amb el naixement de Leonor s’ha vist la proliferació d’aquestes empreses moltes de les quals operen des d’internet on es fan els encàrrecs i es veu el catàleg de preus i de productes. Aquestes empreses s’han aprofitar del naixament mediàtic per fer màrqueting i han aparegut a la clínica Ruber de totes formes. Alguns missatgers s’han arribat a disfressar de cigonya, un conserge a l’antiga i caputxeta vermella. Fins i tot s’hi ha acostat la firma Warner per fer-li entrega d’un assortiment de peluixos. Abans, la foto davan el fotògraf.

QEP CITES DE L'ESPECTACLE
-Canal Plus retransmet a partir de les 22:00 hores i en obert al gala dels premis Ondas que es fa al Liceu de Barcelona. És la 52ena edició. La cerimònia la presentaran Carles Francino i Àngels Barceló. Hi haurà les actuacions de Il Divo, Pastora, Diana Navarro, The Corrs, Coti i Lucie Silvas amb Antonio Orozco.
- DEPECHE MODE. Han cancel·lat el començament de la gira mundial. Havien de començar a principis de setmana al sud de Florida però finalment han decidit començar-la demà al nord de Florida. El canvi es deu als efectes de l’huracà Wilma. Diuen que no volen posar en joc la segureta dels seus fans.
Divendres passat van fer un assaig a Nova York davant de 600 privilegiats.
La gira mundial dels Depeche Mode comença, doncs, avui a Sant Petersburg i els portarà a Barcelona el 10 i 11 de febrer de l’any que ve.
- A los Àngeles, la pròxima matinada hora catalana s’entreguen els premis GRAMMY LLATINS. BEBE és la més nominada. A Miami defineixen la seva música com flamenc punk. Surt amb cinc nominacions., entre elles la de millor àlbum per MALO.
La segueixen Marc Anthony, Juanes, el mexicà Aleks Sintek i el cantant de Puerto Rico Obie Bermúdez. Jorge Drexler està nominat per la cançó que ja li ha valgut un òscar io Alejandro Sanz aquest cop pel tema "Tu no tienes alma".
A diferència d’anys anteriors, aquest cop es decidirà en espanyol. La gala d’entrega es fa a l’auditori Shrine la pròxima nit.

QEP TELE
- AUDIÈNCIES
Del mes d’octubre a nivell estatal i difós per l’empresa Sofres.
Telecinco repeteix com a cadena més vista amb un 22,7 per cent de quota de pantalla de mitjana. TVE surt molt ben parada dels balanços de l’octubre. Ha aconseguit el millor resultat de l’any i fa evident la seva recuperació.

- Dos Projectes.
1)Telecinco emetrà pel·ícules biogràfiques de Maradona i el Papa Joan Pau II.
2) La BBC gravarà una sèrie sobre Sadam Husein a la Gran Bretanya.

- Premis. Antoni Bassas i tot l’equip d’El Matí de Catalunya Ràdio, els creadors del programa L’illa del tresor (Joan Ollé, Joan Barril i Josep Maria Andrés), l’associació PuntCAT i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) han estat els guanyadors de la setena edició dels Premis Nacionals de Radiodifusió, Televisió, Internet i Telecomunicacions.
La dotació dels guardons és de 15.000 euros per a cada categoria a excepció de la menció honorífica, que no té assignació econòmica i enguany ha recaigut en l’Ajuntament de Centelles. Mitjançant la iniciativa Centelles-PLC, aquest consistori ha possibilitat que els veïns de la localitat gaudeixin a través del fil elèctric de serveis de telecomunicacions avançats, entre els quals s’hi troben continguts audiovisuals.
- Cuatro. Iñaki Gabilondo i Boris Izaguirre donaran la benvinguda a Cuatro a les 20:44 hores. La nova cadena sustituirà a Canal Plus en aquest instant.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hello all
http://www.royalpalmcafeandinn.com/ - buy cheap ativan
Among other conditions that you should tell your doctor prior to taking Ativan are glaucoma, depression, and liver disease.
[url=http://www.royalpalmcafeandinn.com/]ativan 2mg[/url]
Among other conditions that you should tell your doctor prior to taking Ativan are glaucoma, depression, and liver disease.
buy cheap ativan
This is further increased when Ativan is combined with alcohol, narcotics, or other medications or substances that cause drowsiness and sedation.