17.11.04

Dimecres 17 de novembre del 2004
Estem de dol. Després d'una llarga malaltia ha mort el que havia estat director d'aquesta casa Joan Ramon Mainat. Actualment era director executiu de la productora Gestmusic i el seu curriculum com a professional televisiu i com a periodista és impressionant. Ha tingut olfacte per grans èxits televisius d'audiència dels últims temps. Un record.

Temperatures. Aquesta setmana ja hem tingut les primeres GLAÇADES de latemporada. Les glaçades s'han concentrat en les comarques de l'interior, sobretot a Lleida, Osona i al Bages, amb l'excepció de la Bisbal de l'Empordà, el municipi més proper al litoral on també hi ha hagut glaçades a conseqüència de les temperatures sota zero. Les glaçades en aquesta època de l'any són del tot normals i no impliquen cap excepcionalitat.
Les temperatures més baixes es van registrar a Vielha, a la Val d'Aran, amb 8 graus sota zero, a Bellver de Cerdanya amb 7 sota zero, i a Vic i Raimat amb 4 graus sota zero. Les temperatures continuaran baixant però està previst que avui dimecres es recuperin els valors.

Invent 1. Nou mètode per recuperar la GANA SEXUAL. Investigadors de l’Escola mèdica Robert Wood Jonson han provat amb èxit els efectes d’uns PEGATS que es diuen INTRINSA en unes 600 dones amb manopàusia. Per culpa de la menopausia la líbido els havia disminuït. Durant sis mesos, les dones d’uns 54 anys de mitjana van portar el pegat. Van millorar la seva activitat sexual i en dos mesos les sevesrelacions es van multiplicar. Tenien més excitació i plaer. Van arribar més cops a l’orgasme i van millorar la seva imatge en general.

Invent 2. El BON DESPERTAR.
Uns estudiants d’ingenieria de Xile s’han inventat un COIXÍ que et desperta si no sents el despertador. Inclou una programació horària. Hi ha una goma insertada a la tela que quan s’apropa l’hora es comença a inflar poc a poc i comença a donar-te copets al cap. Pot ser una gran ajuda per aquelles persones que prefereixen despertar-se poc a poc i de forma agradable sense haver de recórrer al so del despertador. El moviment que fa la goma dins de les plumes és suau, molt semblant a un massatge capilar

Mòbils. L’empresa cinematográfica SONY PICTURES ha anunciat que distribuirà trailers de pel·lícules de cinema pel telèfon mòbil. Es podran rebre en telèfons de tercera generació compatibles amb comunicaicons de banda ample i tindran una tarifa mensual de 3 dòlars.

Tecnologia. Ha quedat desert i sense guanyador el concurs de hackers de SIMO, la Fira Internacional d'Informàtica, Multimèdia i Comunicacions que es fa a Madrid. Oferien 10.000 euros al hacker que aconseguís violar la seguretat d'un sistema informàtica. Es tracta d'una solució de software de seguretat capaç de protegir una xarxa informàtica davant de 55.000 atacs fet per 125 hackers. Aquest software l'ha creat l'empresa espanyola Xifra i ha aconseguit superar tots els hackers.

WOODY ALLEN
Farà tres concerts a Espanya aquest desembre.
Serà a Barcelona, Madrid i Bilbao. El de Barcelona es farà el 28 de desembre a l’Auditori. Les entrades es posen a la venda dilluns que ve.

ROBBIE WILLIAMS
Ja s’ha fet públic el rànquing de vendes dels calendaris britànics pel 2005. Tot un clàssic cada any. Hi ha novetats.El calendari de DAVID BECHKAM ja no és el més venut i passa de la segona posició a la cinquena. El primer del rànquing és el calendari de ROBBIE WILLIAMS. La segona posició és per l’heroi del rugby britànic JONNY WILKINSON. Pel què fa al cor de Robbie Williams,
Es veu que no se n’amaga i ara va darrera de la vocalista australiana DELTA GOODREM. Fins ara Delta sortia amb el tenista Mark Philippoussis. Robbie diu que ell continuarà solter fins que visiti Austràlia. Actualment està de promoció del seu àlbum de Grans Èxits a la ciutat de Mèxic.

FUNDACIÓN TONY MANERO
Comencen avui a Barcelona la seva gira del quart àlbum CLIC!. El disc inclou deu cançons en castellà i una en anglès. Compta amb la col·laboració entre altres de Dixie American Roller, nom que amaga a Carlos Tarque, el cantant dels M-Clan. El concert d’avui és a Bikini.

NIÑA PASTORI
Actuarà al Palau de la Música Catalana l’11 de febrer. Presentarà el seu últim disc No hay quinto malo. Actualment és el disc més venut Espanya segons lallista d’èxits AFYVE. Les entrades pel concert es posen a la venda el 22 de novembre.

TOM HANKS
Serà el principal protagonista de la versió cinematogràfica de l’exitós llibre EL CODI DA VINCI de Dan Brown. La dirigirà Ron Howard amb qui Hanks ja ha treballat a Apollo 13. El film podria començar a gravar-se l’any que ve, un copHoward acabi de treballar amb Russell Crow a The CINDERELLA MAN.

Homes i Dones
El diari sensacionalista THE SUN ha publicat un reportatge que ens ha sorprès i que parlat d’un nou tipus de DONA que qualifica de la DONA CONTRASEXUAL. Què és la dona CONTRASEXUAL?
Doncs són dones joves executives que no els interessa per rès el SEXE i en canvi es decanten per la RIQUEZA i LES AVENTURES.
Prefereixen una vida plena de viatges i tenir carreres universitàries. La majoria de dones contrasexuals són de bona família. Es calcula que n’hi ha uns dos milions a la Gran Bretanya. Quan ja han aconseguit tot el què volien és a dir poder i molta riquesa, aleshores sí que volen tenir fills. Les contrasexuals compren grans cases perquè consideren que les propietats les poden ajudar a tenir l’estil de vida que volen. Quan ja han aconseguit tot el què volien és a dir poder i molta riquesa, aleshores sí que volen tenir fills.

Tele
Notícia
Per primer cop en set anys s'ha suspès l'emissió del programa de Tele 5 Crónicas Marcianas produït per Gestmusic. El motiu ha estat una mala notícia. La mort del productor creatiu de la productora catalana, Joan Ramon Mainat, germà del membre de La Trinca i el que havia estat directiu de La 2 de TVE i de Ràdio 4.
Feia temps que lluitava contra una malaltia però continuava en actiu.

Polèmica
Al crit de 'Volem veure TV3', el col·lectiu d'illencs residents a Barcelona Sa Sargantana va fer ahir al vespre una concentració contra el canvi de freqüències de TV3, Canal 33 i Canal 9 a les Illes Balears. Sa Sargantana es va manifestar a la plaça de Sant Jaume per denunciar el canvi de freqüències de TV3 i Canal 33 a les Balears. Expliquen que el president del govern balear Jaume Matas vol fer aquest canvi aprofitant la concessió del president de la Generalitat Pasqual Maragall i el futur naixement del canal autonòmic balear IB3. Justament, el president balear Jaume Matas és avui a Catalunya. Ahir al vespre va pronunciar una conferència a l'Ajuntament de Malgrat de Mar sobre els '25 anys d'ajuntaments democràtics'.
- Tele 5 i Antena 3 responsabilitzen els pares del què veuen els seus fills a la tele. Els directius d'aquestes cadenes privades d'àmbit estatal asseguren que hi ha com una mena d'histèria col·lectiva sobre el tema i una alarma social injustificada.

Programació
- Antena 3 passarà als diumenges Mis adorables vecinos a partir del 5 de desembre un cop acabi El Inquilino. Vol fer front a l'èxit de la competència: La sèrie de Tele 5 7 Vidas. L'últim diumenge una reposició de 7 vidas va superar de molt el capítol de El inquilino.

Novetats
Veronica Mengod i Gisela seran les presentadores de la gala solidària de TVE Un juguete, una ilusión. Es farà el dia 26 d'aquest mes.