9.11.04

Dimarts 9 de novembre del 2004
20.000 socis del Barça no podran veure al camp el Barça - Reial Madrid del pròxim 20 de novembre tal i com havien demanat. Són socis nous dels últims mesos. Es quedaran sense el millor partit!!! Què està passant...

Viatges 1 Des d’aquesta setmana ja es pot volar de Girona a Düsseldorf (Niederrhein) per un preu inicial de menys de 6€. És una proposta de la companyia irlandesa de baix cost Ryanair . A partir del pròxim mes de febrer de l’any que ve es podrà volar de València a Roma, al preu inicial de 5,99 euros.
Amb les noves rutes la companyia aèria, coneguda per les seves tarifes econòmiques amplia la xarxa a cent seixanta-cinc rutes a disset països europeus.

Viatges 2 La companyia Cathelicòpters, que gestiona actualment els vols turístics en helicòpter sobre la ciutat de Barcelona, estudia la possibilitat d'establir connexions amb Andorra, a 35 minuts de la capital de Catalunya. A més, la companyia sospesa oferir també vols puntuals per a alguns clients, al marge de les rutes turístiques regulars. Actualment Cathelicòpters ja ha engegat un servei similar fins a l'abadia de Montserrat. La nova ruta comença a l'heliport que la companyia té al port de Barcelona i, a més de sobrevolar la ciutat, s'apropa al monestir de Montserrat i ofereix panoràmiques de la comarca del Vallès.
En total, el recorregut dura trenta minuts, a un preu de 210 euros per persona, respecte dels 70 euros que costaven els vols sobre Barcelona, iniciats el passat mes de juliol. Per a les rutes a Montserrat, la companyia té dos helicòpters amb capacitat per a cinc passatgers cadascun.

Salut. Fer SEXE allarga la vida.
Això no ho diem nosaltres. Ho diu el professor de la universitat de Granada, MANUEL CASTILLO. Assegura que el sexe és un dels tractaments més eficaços contra l’envelliment i diu que practicar sexe reforça el sistema inmunològic.
Castillo remarca que la pràctica sexual és el tipus d’activitat fisiològica que més influeix a l’ànim i el benestar de la persona. Practicar sexe incrementa el sistema inmunològic, preveu el desenvolupament de les malalties i té un efecte analgèsic que ajuda l’individuo a resistir millor el dolor. Una altre de les recomanacions per allargar la vida és FER EXERCICI.

L'invent d'avui. Una firma alemanya ha tret al mercat uns innovadors cigarrets per aquells que no poden deixar de fumar en llocs prohibits. Són especials perquè no porten tabac ni treuen fum. L’empresa NICSTIC és qui ha fabricat aquest tabac que allibera els consumidors de nicotina i un aroma semblant al tabac quan s’aspira. El productes es podrà comprar ja a finals d’aquest any a les botigues alemanyes i es presenta amb una pitillera que inclou bateria, carregador d’aroma i filtres. Tens més informació a l’adreça: www.nicstic.com/nicstic.php

Mòbils. El 92,4 % dels joves d’entre 14 a 24 anys tenen Telèfon MÒBIL.
El servei més utilitzat per aquesta gent és l’enviament de SMS. El 2003 es van enviar uns 20 milions de missatges el que sitúa a Espanya com el quart país amb més trànsit.
Es calcula que en el total de la població, actualment a Espanya un 70 per cent de persones tenen telèfon mòbil.

Internet. Tenim el llistat de les cinquanta paraules més buscades a través del cercador LYCOS ESPANYA durant el mes d’octubre. En general els temes més buscats durant el mes passat estan relacionats amb la cultura i l’actualitat americana.
De totes maneres les dues paraules més buscades són: PAMELA ANDERSON i BRITNEY SPEARS
Aquestes són les altres:
1. pamela anderson
2. britney spears
3. valentino rossi
4. carmen electra
5. eminem
6. elecciones USA
7. star wars
8. brad pitt
9. the simpsons
10. wallpapers

Música. Novetats discogràfiques que surten aquesta setmana.

ELTON JOHN - Peachtree Road
JARABE DE PALO - Un metro cuadrado
JOSÉ MERCÉ - Confí de fuá
PEDRO JAVIER HERMOSILLA - Por un ratito en tus oídos
Recopilatoris:
BRITNEY SPEARS - Greatest hits: My prerogative
SAINT ETIENNE - Travel edition (1990-2005)
SEAL - Seal: Best 1991-2004
SHANIA TWAIN - Greatest hits
TRIANA - Sé de un lugar

Homes i Dones
Aquesta és la setmana en què es fa la FIRA SIMO a Madrid. Una de les fires més importants de l'any sobre noves tecnologies.
Tenim dades del consum actual d’internet entre homes i dones a Espanya.
DONES
El nombre de dones espanyoles que accedeix a internet des de casa ha augmentat l’últim any segons un prestigiós estudi fet per l’agència de serveis a la xarxa Netthink. L’augment és de més de dos punts però el que més ha sorprès és l’augment de dones que es connecten que tenen entre 50 i 64 anys. Si es compara amb l’any passat, es veu com el perfil de dones a internet canvïa. Ha baixat el nombre de dones que es connecten d’entre 25 i 34 anys i en canvi ha pujat les que ho fan a partir dels 50 anys.
HOMES
Pel què fa als HOMES, l’informe indica que s’ha estancat el nombre de nois d’entre 12 i 17 anys que naveguen per internet. En canvi, es nota un augment entre nens de 2 a 11 anys i d’homes entre 50 i 64 anys.
En aquestes dues franges, hi ha el doble de navegadors que l’any passat.
Pel què fa al temps de navegació per internet, en un any ha augmentat d’un 60 % en els cas dels HOMES i d’un 50 % en el cas de les DONES.
Per exemple, en un mes els homes es passen 32,24 hores de mitjana davant de l’ordinador a casa.

MADONNA
Tres coses
1) Resposta de Madonna a les crítiques que li va fer en públic Elton Jhon. Madonna li ha enviat una caixa de xocolatines amb una nota sarcàstica.

“Obviament tens massa temps lliure. Crec que si et menges tot això podràs passar els pròxims sis mesos al gimnàs. Suposadament, la manera més fàcil de perdre quatre quilos és treure’s la perruca. Amb carinyo Madge.”
A la caixa hi havia un dibuix titulat THE BICH IS BACK després d’una cançó d’Elton del mateix nom.

2)L’any que ve es començarà a vendre un DVD amb imatges casolanes de la vida familiar de l’artista. Segons el diari The Sun, són imatges íntimes de Madonna i el seu marit Guy Ritchie gravades pel famós director britànic Jonas Akerlund que va tenir permís per enregistrar la parella durant sis mesos. El curtmetratge inclou algunes baralles de Madonna amb el seu marit i rituals íntims. Es veu la cantant parlant amb codi amb els seus fills. El film només es podrà comprar a la Gran Bretanya.

3) La història de la seva filla Lourdes és l’argument d’un llibre de nadal que editarà aquestes festes els grans Magatzems Selfbridges de Londres. Amb la venda d’aquest llibre es recaptaran diners per l’Associació contra el càncer adolescent
Unes 14 celebritats espliquen historietes com ara el boxejador Audley Harrison, David Hasselhoff, Michael Owen o la Duquessa de York-

Tele
Ha mort un dels personatges principals de la mítica sèrie DALLAS. Es tracta de l’actor HOWARD KEEL que feia de Clayton Farlow, marit d’Ellie Ewing a la sèrie.
L’actor nordamericà ha mort als 85 anys a conseqüència d’un càncer de colon a la seva casa de Palm Deser, a Califòrnia.
L’any 1954, va participar al film 7 novias para 7 hermanos i la fama li va tornar a venir de gran quan estava apunt de jubilar-se amb la sèrie Dallas. Precisament la representació de demà del musical sobre 7 novias para 7 hermanos que es fa a Barcelona estarà dedicada a ell.

Polèmica
Un grup europeu defensor dels animals denunciarà avui al parlament britànic la retransmissió de "CORRIDAS de TOROS" al Canal Internacional de la Televisió Espanyola en horari infantil. Aquest grup compta amb el suport de diversos diputats a la Gran Bretanya. La cadena de televisió privada SKY ofereix el canal de TVE en el seu paquet familiar. El president d’aquest grup defensor dels animals diu que vol bloquejar les retransmissions i fer que siguin a partir de les nou de la nit i amb un senyal d’advertència: un senyal acústica i visual.
Segons aquest grup FAACE, TVE Internacional vulnera una directiva de la Unió Europea.

Novetat
- Estan apunt de sortir segells amb les imatges dels MUPPETS, els "TELEÑECOS". La Granota Gustavo i la senyoreta Peggy sortiran als segells a partir del març de l’any que ve. El 2005, també tindran els seus propis segells Micky Mouse, Greta Garbo i Henry Fonda.

- El cantant, compositor i productor MANUEL RUIZ QUECO vol crear a Còrdoba un centre de formació per a artistes tant cantants com músics. Seria una acadèmia al més pur estil UPA DANCE però de veritat. Assegura que en aquesta acadèmia es podrà estudiar des de locució de ràdio, cóm s’ha de vendre la música a través de la ràdio, a través de la tele, arts plàstiques, expressió corporal, ball, escenografia, coreografia, so i les noves tendències.