23.11.04

Dimarts 23 de novembre del 2004
Catalunya és terra de bons Restaurants. Això es demostra avui una mica més. S'atorguen noves estrelles Michelin i en recauen més aquí. Què està passant...

Salut. Atenció les POMES són molt bones perfer front a malalties neuro degeneratives. Ho diu un estudi fet per investigadors nordamericans. Menjar una poda cada dia pot anar molt bé per prevenir malalties com l’Alzheimer. Recomanen sobretot la poma VERMELLA. Es veu que té una substància antioxidant que es diu QUERCETINA que frena els processos d’envelliment cerebral. Van fer una prova amb rates. A unes se’ls van donar taronges i a altres pomes vermelles. Els resultats van evidenciar que la poma dona excel·lents resultats.

Viatges. La companyia aeria SPANAIR ha cancel·lat fins a 262 vols aquesta setmana arran la vaga que fan els pilots. Spanair està controlada per la companyia SAS d’Escandinàvia. La vaga va començar el 16 de novembre i preveu un total de 14 dies d’aturades entre aquest mes i el desembre.

Mòbils. Una núvia saudí va donar un cop de mòbil a una convidada al seu casament perquè li va fer una foto. El diari Al-Jazirah ho publica a tota pàgina,
La convidada feia una foto a la zona reservada per les dones.
Homes i Dones estan separats als casaments perquè les dones es puguin treure el vel i elshomes no les vegin sense. Aràbia Saudí ha prohibit oficialment els telèfons mòbils amb càmera tot i que molta gent els utilitza.
Diversos ministres han demanat algovern de l’Aràbia Saudita que retiri aquesta prohibició.

Web recomanada. www.estrellas.com
Per 120 euros pots tenir una estrella. Des del 1979 hi ha una entitat, la International Star Registry que fa un registre d’estrelles amb noms de persones de tot el món. Actualment hi ha un milió d’estrelles amb nom. La seu de l’entitat és als Estats Units i és una institució comparable amb el Llibre dels Rècords Guiness.
El paquet-regal consisteix en un certificat de 41 per 31 centímetres escrit a mà amb les coordenades, la constel·lació estelar, el nom i la data concreta. Això costa 120 euros sense marc, 170 amb marc i 220 una edició de Luxe.

Homes i Dones
Deu frases que diuen els homes. Què diuen i en realitat què volen dir?
Font: és una llista de les frases que més fan servir els homes en la relació de parella. La llista la fa el diari argentí Infobae.com
El significat OCULT de deu frases
1) Vine cap aquí. Només vull que ens mimem
Vine cap aquí i fem l’amor
2) Aquesta nit no estic predisposat. No tinc ànims
Aquesta nit estic predisposat.Ahir també, demà i demà passat.
3) Cuinem alguna cosa bona.
Tinc molta gana però no tinc ganes de cuinar. Perquè no cuines alguna cosa bona i faig veure que t’ajudo però en realitat miro la tele?
4) Aquesta nit sortiré amb els meus amics.
Avui no tinc ganes de veure les teves amigues. Tampoc et vull veure a tu. Per tant, sortiré amb els meus amics. Parlarem de futbol, tenis, cotxes, dones i sexe.
5) El problema no ets tu. Soc jo.
El problema ets tu. Ets tan possessiva que t’assembles a la meva mare i amb dones així no puc estar.
6) Simpàtica, la teva amiga.
La teva amiga és simpàtica i està molt bona.On la tenies amagada?
7) Mira que és mona ella
Ella és molt més maca que tu.Es nota que va al gimnàs, alsolàrium i que es preocupa el seu aspecte fisic. Perquè no segueixes el seu exemple.
8) Vaig estar moltes hores escollint el teu regal.
No savia que regalar-te. Li vaig preguntar a la teva millor amiga que és el que més t’agrada. No volia equivocar-me i és millor així perquè d’aquesta forma no s’ha de canviar.
9) És millor que no et presenti els meus pares.
Estàs boja!! Només li presentaré la dona amb qui em casi i aquesta no ets tu.
10) Et prefereixo al natural.
No et pintis molt perquè sembles una dona de la vida

FRED HALE
Era l’home més vell del món amb 113 anys. Va morir divendres passat a Nova York. D’aquí a pocs dies havia de fer 114 anys. Estava retirat des de feia 50 anys i des del març del 2004 estava inclos al Guiness com l’home més vell després de la mort del menorquí JOAN RIUDAVETS que va morir als 114. Ara el més vell del món és un alemany que es diu HERMANN DORNEMANN amb 111 anys. De totes maneres hi ha 26 dones més velles que ell.

MIQUI PUIG
Farà un concert per Nadal amb el repertori que hagin escollit els seus fans a través d’una pàgina web. Clica aquí per accedir-hi.
També hi ha una adreça de correu electrònic: serviciopropaganda@miquipuig.com
S’han posat a la venda 200 entrades i s’està organitzant alguna festa amb disjeys per després. L'actuació és el dijoys 30 de desembre a les 22:30 hores.
A la Sala Municipal de l'Ametlla del Vallès. El preu és de 10 euros.

JAMIROQUAI
Ha rebut l’autorització de Buckinghamshire per construir una pista de karting a casa seva. A Jay Kay li van treure el carnet després de patir un accident decotxe el 2003.
Ara li donen permís per fer aquesta pista però només podrà fer 14 carreres cada any perquè el soroll pot molestar els veïns

MARIAH CAREY
Treu nou disc el 21 de març. Es titularà The Emancipation of Mimi. Es veu que el seu cercle més íntim li diu Mimi. La primera cançó serà SAY SOMETHIN, un tema produït per The Neptunes on Mariah Carey està acompanyat per Snoop Dogg.

PAUL MCCARTNEY
Actuarà a la mitja part de la final del campionat de la lliga de futbol americà Super Bowl. La cerimònia l’emet la FOX el 6 de febrer.
És la segona vegada que actuarà McCartney a la Superbowl. La primera ho va fer el 2002.

Tele
- El poble d’Ayamonte nomenarà FILLA PREDILECTA Maria Isabel, la nena que ha guanyat l’Eurojunior. També han anunciat que li dedicaran un parc.
El diari belga DE STANDAARD ha fet un article molt crític contra la guanyadora Maria Isabel dubtant que hagi estat ella qui s’hagi inteventat la cançó. Diu que és una de les úniques que no va desafinar però que la cançó era un èxit a nivell de lletra i de música i creu que era massa bona com per què la faci una nena de 9 anys.

- Estrena TV3. Programa d'humor. Societat Imitada amb Toni Albà i Toni Clapés.

- Entrena TVE. Nou culebrot de sobtretaula.