19.10.04

Dimarts 19 d'octubre del 2004
Avui és el Dia del càncer de mama. Se'ns reclama prevenció per detectar-lo a temps. Demà, recordeu, és el Dia de la prova. Un dia dedicat a fer-se i promoure la prova de detecció del virus de la SIDA. És que ens ho han d'anar recordant tot. Com som. i això que és la nostra salut. Què està passant...

Butxaca. El gas natural s'apuja a partir d’avui. El preu del gas s’apuja entre un 1,83 % i un 2,20 % per als consumidors domèstics i entre un 5,38% i un 5,64 % per als industrials. El ministeri diu que pels particulars la pujada mitjana serà de l’1,4 %. La puja es deu a l’encariment del petroli que està totalment vinculat al peu del gas natural.

Trànsit. Una nova plataforma està organitzant pel dia 29 d’aquest mes d'octubre LA GRAN EMBUSSADA o el GRAN EMBÚS. No es tracta de rès escatològic. Es tracta d’una protesta contra el trànsit. Un grup d’usuaris ha promogut aquesta inicitiva a través d’internet. Fan una crida perquè els conductors cumpleixin fil per randa la normativa del trànsit aquell dia a totes les carreteres d’Espanya. Demanen que tothom agafi el seu vehicle per demostrar que si tots el féssim servir no hi cabriem a les carreteres.
Es diu EL GRAN ATASCO i asseguren que hi haurà un colapse total.
Es queixen del carnet per punts, de les multes que cada vegada seran més importants, de lo cars que són els permisos i tràmits.
Asseguren, per exemple, que si respectem anar a 100 quilòmetres per hora en una autovia hi hauria uns embussos espectaculars.
Pots trobar més informació a l'adreça: www.elgranatasco.es.vg/

Mòbils. Comencen a aparèixer telèfons mòbils associats a altres marques. A l'Argentina s'ha començat a vendre el Nokia Axe. No té efectes si te'l passes pel "subacu", no ho intentis. Simplement hi posen la marca. Hi ha salvapantalles especials amb el logotip d'Axe, la música dels espots televisius i segurament anirà associat amb una agressiva campanya de màrqueting. Es tracta del Nokia 3100 Edició Limitada que marca com a eina de seducció la seva càmera associada. És una càmera de fotos independent amb flash.

Robots. L’institut alemany de robòtica ha presentat el robot humanoide més desenvolupat. A diferència d’altres que podem trobar ja en el mercat més especialitzat, aquest només SOMRIU per demanar diners i gastar-se’ls en cervesa.
Els científics que l’han creat asseguren que actua molt semblant als humans i persegueix objectius altament egoïstes, com els homes.
El robot no pot viure sol. El BAR BOT busca el contacte social quan vol aconseguir alguna cosa. Quins robots. Què està passant...
Descobreix-lo a l'adreça: www.roboticslab.org/html/index.php

Homes i Dones
HOMES
Llista de l'enquesta DUREX sobre els homes més sexys del món.
1) Brad Pitt
2) Johnny Depp
3) David BEckham
3) George Clooney
4) Tom Cruise
5) Orlando Bloom
6) Justin Timberlake
6) Colin Farrell
7) Enrique Iglesias
8) 50Cent

DONES
Llista Durex de les dones més sexys
1) Angelina Jolie
2)Junnifer López
3)Britney Spears
3) Catherine Zeta-Jones
4) Halle Berry
5) Kylie Minogue
5) Jennifer Aniston
6) Beyonce
6) Locy Liu

- La revista Enquire coincideix i ha decidit que Angelina Jolie és la dona viva més sexy i per això ha estat escollida com a portada per la publicació anual Women we love.

- Parlant de diners, La revista FORTUNE ha evaluat la fortuna de JENNIFER LÓPEZ en 255 milions de dollars. És l’artista més rica de menys de 40 anys.
Aquestes són les dades: Cobra 12 milions de dòlars per pel·lícula, guanya diners per la seva línia de cosmètics i roba, pels seus discos i a través de la seva productora NUYORICAN.
Aquest cap de setmana passat va sortir de compres per Nova York I va passar per Hugo Voss, Louis Vuitton I Escada. Va anar-hi amb tot un operatiu. Eren les seves compres d’hivern. Anava acompanyada per quatre cotxes; dos d’ells eren limousines que es van utilitzar per les bosses plenes de pells, carteres I caixes de sabates.

ALBERT PLA
L'editoral Lumen edita un llibre del cantautor de Sabadell amb les lletres de les seves cançons des del 1989 fins el 2003. El llibre compila tots els textos escrits per ell. Són gairebé cinquanta cançons dels seus discos. A les cançons es parla de drogues, cornuts, sexe, suicidis, violadors, la mort... Fins i tot la seva pròpia discogràfica li va arribar a censurar la cançó La dejo o no la dejo, una cançó que parla d'un jove guàrdia civil que s'enamora d'una terrorista.

STING
Ha fet unes declaracions polítiques al dominical Welt am Sonntag sobre el president dels Estats Units. Ha dit que abans votaria un MONO que a BUSH. Segons Sting, john Kerry és més integer I correcte. El cantant critica sobretot de Bush la seva política mediambiental perquè es basa en el següent lema: Llanceu tantes emissions com us sorti dels nassos.

AINHOA
Després d’un any for a els escenaris per culpa d’un accident, la guanyadora d’Operación Triunfo 2 torna a escena. Avui surt a la venda el seu segon disc en solitari. Té 24 anys I diu que la vida ens canvia a tots.
El primer el va produïr EMILIO ESTEFAN. Aquest segon evoluciona més cap al rock I el produeix PABLO PINILLA. L'ha gravat I mesclat entre Roma I Madrid.
Algunes de les cançons les ha escrit ella mateixa. Es titula MI TIEMPO ROTO i té 12 cançons.
1. Seguiré estando yo
2. Tengo que aprender
3. Mi Oportunidad
4. Siempre Amanece
5. Cuando Existe el Amor
6. Es mi Juego
7. Dame una Razón
8. A veces
9. Salir Corriendo
10. Buscando Quien Eres
11. Cristales Rotos
12. En Silencio

TIZIANO FERRO
És el doblador a Itàlia del personatge principal de la pel·lícula L’ESPANTATAURONS, el nou film d’animació de Dreamworks.
Fa d'Òscar. Ha assegurat que la seva gran passió és el cinema, després de la música I la idea de fer aquest doblatge era per ell un somni. Reconeix que ha hagut de fer un casting. Reconeix també que ha estat difícil perquè aquest personatge parla amb hip hop del Bronx I va haver d’adaptar aquestes paraules a l’italià.
Hi ha un punt negatiu, al film es parla d’Itàlia relacionant molt el país amb la mafia. Tiziano Ferro diu que no ho entén I que ha de reconèixer que li va molestar una mica.

Tele
TV Internacional
Els familiars del càmera de Tele 5, José Couso, que va perdre la vida a Bagdad, participen aquesta setmana a Cuba a la cita mundial de corresponsals de guerra. És la quarta trobada mundial en què es parla de diversos aspectes dels corresponsals. La seva mare Maria Isabel Permuy i els seus fills Bàrbara i Javier han inaugurat el ceràmen.

TVE
L'estrena del nou programa de Júlia Otero serà dimarts de la setmana que ve 26 d'octubre. S'ha anunciat que Las cerezas tindrà cada setmana un tàndem inèdit. El primer dia Jordi Pujol i Felipe Gonzàlez. El toc d'humor el posaran Manel Lucas, Toni Soler i Queco Novell.