22.9.04

Dimecres 22 de setembre del 2004
Catalunya trontolla!!!!!!!! Què està passant...

Salut. Un equip d'investigadors indis han desenvolupat un nou mètode d'administració d'¡nsulina sense injeccions. Són càpsul·les d'insulina. Una gelatina que té insulina i protegeix l'hormona fins arribar a l'intestí on allà el cos l'absorveix. Als assajos pre-clínics s'ha aplicat i funcionat. Ara falten només els estudis clínics per començar a produïr les pastilles que es poden administrar oralment. Els científics esperen aplicar tot això en altres malalties com la càncer.

Recomanació. El sistema de cotxe compartit ja fa temps que funciona en algunes localitat de Catalunya. Ara a Andorra s’ha decidit promoure aquest servei. El Departament de Medi Ambient d’Andorra obrirà el servei a través d’internet. Es tracta de posar en contacte gent que vol fer el mateix trajecte i interessada a compartir vehicle. Pensat per a anar a la feina o a la universitat, però també per a viatges esporàdics per Andorra o a fora, el servei pretén beneficis com la disminució de la contaminació atmosfèrica, l’estalvi de combustible, la reducció dels embussos de trànsit... Els interessats han d’informar del trajecte que volen fer a la web i deixar-hi un contacte. El compartiment del cotxe és força estès en alguns països europeus, com Alemanya, i a Catalunya hi ha ajuntaments que s’hi han implicat, com el de Sabadell o Sant Cugat del Vallès. De fet, Compartir.org és una xarxa d’àmbit internacional en la qual es pot trobar cotxe compartit per viatjar per tot el món.

Música. Avui s’entreguen els premis LUNA de Mèxic, Són com una mena de grammys mexicans, Entre els nominats n’hi ha alguns d’espanyols i fins i tot catalans.
David Bisbal, La Oreja de Van Gogh, Àlex Ubago Ana Torrojam Jarabe de Palo, Ska-P i Joan Manuel Serrat. La categoría més disputada és la de POP ESPANYOL on hi ha nominats: Alejandro Sanz, Bisbal La Oreja de Van Gogh, Ana Torroja i Alex Ubago,.
Joan Manuel Serrat, tot un mite a Mèxic, està nominat per la categoría de Música iberoamericana pel món. A l’apartat de balada també hi ha nominat Camilo Sesto.

DAVID BISBAL
Començarà a treballar el pròxim gener en un nou disc. Serà un recull del primer i el segon que ja té al mercat incorporant una cançó cantada en italià perquè després vol anar al mercat europeu. De moment està de gira a Espanya. Acaba el 17 d'octubre a Tenerife i torna a repetir que aquest recull anirà amb una nova imatge sense rissos i amb els cabells curts. Diu que la melena ja li molesta.

BRITNEY SPEARS
Segons publica el diari THE SUN, Britney i el seu nou marit KEVIN FEDERLINE s’han passat dos dies sencers tancats a la suite d’un hotel de luxe de Los Angeles després de casar-se dissabte. Es veu que un guardespatlles li va intentar dir una cosa i ella va sortir cridant de l’habitació que només se’ls havia de moletar si queia el món. La suite en què s’han allotjat és la mateixa que Grace Kelly va viure durant un temps als anys 50. La setmana passada va dir que li agradaria quedar-se embarazada la nit de bodes.

La seva gran amiga CHRISTINA AGUILERA ja ha criticat Britney com és habitual. Diu que el casament en què es va casar per la Cábala i menjant hamburgueses i aletes de pollastre és "patètic i de saldo".

RICKY MARTIN
Ricky Martin debutarà al cinema amb Tom Cruise.El cantant de Puerto Rico podria finalment debutar en una pel·lícula sobre el Tibet. El rodatge segons una cadena llatina que és qui ha difós la notícia, començarà a mitjans de l’any que ve, el 2005.

LAURA PAUSINI
Ja té preparat el seu nou disc. Es titula ESCUCHA ATENTA i sortirà a la venda el 26 d’octubre. Té 11 cançons noves. La cançó de presentació es diu com el disc. Combina e pop amb la balada. Ara està ja en plena promoció.

Homes i Dones
Escola de Kama Sutra.
A Calcula s’ha inaugurat una escola de sexe on HOMES I DONES aprenen a estimr-se, diuen.
El seu responsable Girdhan Joshi diu que es farà educació sexual, consells i teràpies basades en el Gran Llibre de l’Amor: El Kama Sutra.
Diu que és un tresor que amaga els secrets per obtenir més plaer sexual.
Les tres assignatures principals del curs són:
1) Coneixements bàsics sobre l’acte d’estimar
2) Augment de la satisfacció sexual
3) Anatomia sexual, fisiología i comportament.
El seu responsable ha parlat de la fidelitat com un punt que s’ha de cumplir entre la parella. Creu que si el matrimoni troba el plaer i s’elimina la rutina, no hi ha cap necessitat de buscar o enganyar l’altre.

Tele
Tele 5
Ha confirmat oficialment que Ana Rosa Quintana s'incorporarà a la cadena. Hi ha prevista per avui una roda de premsa per explicar.ne els detalls. De moment sembla que s'incorporarà després de parir la bessonada que espera pel desembre i farà els matins a Tele 5.

TV Local
Localia aterrarà a Catalunya el 4 d'octubre. Tindrà una audiència potencial de 4 milions de persones. Durant tot el dia es farà la mateixa programació per tot Espanya però els vespres hi haurà programes per Catalunya i en català. De moment es podrà veure a Barcelona i els voltants en aquests canals:

TV Internacional
Els dos candidats a les eleccions nordamericanes Bush i Kerry han acordat fer tres debats electorals de 90 minuts. Seran el 30 de setembre, el 8 d'octubre i el 13 d'octubre. Les enquestes continuen donant-li un lleuger aventatge a Bush.
Tele 5 retransmetrà els debats. Àngels Barceló i Hilario Pino faran els informatius des de Washington.