23.9.04

Dijous 23 de setembre del 2004
Avui és Santa Tecla i el primer dia de la tardor. Fa fresca i si no plou, és agradable. Tarragona i Barcelona comencen festes.

Trànsit. Els Mossos d'Esquadra instal·laran al llarg d'aquest 2004 fins a 19 radars per les carreteres catalanes. Dels 19 previstos ja n'hi ha quatre d'instal·lats. La consellera d'interior Montserrat Tura ha detallat al Parlament que dels radars pendents se'n col·locaran quatre a les comarques de Tarragona, dos a les de Girona, tres a Lleida i sis a les comarques de Barcelona. S'explicarà de forma detallada on són els radars. El conductor sabrà on són.

Universitats. La Universitat Autònoma de Barcelona ( UAB) es descentralitzarà i construirà un nou campus de salut a Barcelona. Deixarà d'estar centrada a Bellaterra i es convertirà en una universitat metropolitana amb tres campus. La reestructuració ha de durar un màxim de tres anys. En aquest període es construirà un centre a Sabadell on hi haurà els estudis de tecnologia i empresa i treball i un centre a l'Hospital de Sant Pau on hi haurà la docència i la recerca de la Facultat de Medicina.

Barça.El Museu del Barça ha perdut 135.000 visitants el 2003 si es compara amb l'any anterior. El 2002 van visitar-lo 1.168.053 persones i l'any següent 1.032.763. El descens representa un 10 %.
Aquesta setmana es commemora el vintè aniversari del museu blaugrana. És la tercera institució més visitada a tot Espanya darrera del Museu del Prado abm 2.318.515 visitants i el Museu Nacional d'Art Rein Sofia.

MADONNA
La pàgina web del diari britànic The Mirror ( www.themirror.co.uk), assegura que Madonna farà aquesta setmana una actuació a la festa de cloenda de la discoteca Space d'Eivissa juntament amb el grup Groove Armada. Això no està confirmat de forma oficial.

ROBBIE WILLIAMS
Ha rebutjat fer un paper d'homosexual en un musical de Broadway. Li oferien un milió de dòlars per protagonitzar The Boy From Oz però prefereix no alimentar més el rumor que diu que és gay. De totes maneres hi ha precisament un rumor que assegura que a la pròxima pel·lícula de James Bond farà d'homosexual que s'enamora del 007.

Homes i Dones
Alguns signes del llenguatge corporal demostren quan una DONA està interessada en un HOME.
Font: Revista Men's Fitness.

1)Si et mira fixament els ulls.
2)Si s'acosta molt.
3)Si et somriu i t'ensenya totes les dents.
4)Si mou el cap de costat a costat sense parar.
5)Si es treu el cabell de la cara.
6)Si es toca el cap.
7)Si té les cames creuades en direcció on està l'home.
8)Si es mulla els llavis amb la punta de la llengua.
9)Si et toca el braç encara que sembli casual.
10)Si et toca qualsevol part del teu cos.
11)Si es refrega amb el seu cos al teu.

Les cites
Festa Major de Tarragona. Avui és SANTA TECLA
11:15. Cercavila
21:30: Sardanes amb la Cobla Sant Jordi
23:30: Maurizio Martinotti.

Festa Major de Barcelona
Dijous 23 de setembre
19:00: Pregó de l'escriptor Carlos Ruiz Zafón.
22:20: Rambla del Raval. Pastora i Els Pets ( BAM).
21:00: Lídia Pujol, Mísia. Avinguda de la Catedral
19:00: Che Sudaka i Soma Raza. Plaça Catalunya.
20:00: Fes-te Fotre,Naltrus, Antònia Font. Via Laietana.
21:00: Miqui Puig a la Plaça del rei.

Divendres 24 de setembre
8:30. Castellers a la Plaça de Sant Jaume.
22:30. Xerramequ Tiquis Miquis,Muchachito Kombo Infiernoi Kinky Beat.

Dissabte 25 de setembre
22:oo. La Unión i Bebe.

Diumenge 26 de setembre
19.00 Cloenda del Fórum
22.00 Piromusical.

Visitem Catalunya amb L'Avi Domingo.
Avui GODALL

Tele

CBS
Ja s'ha sentenciat quina és la multa que ha de pagar la cadena nordamericana per l'incident del pit de la cantant Janet Jackson- Finalment es tracta d'una multa milionària de 500.000 dòlars.

Tele 5
El conseller delegat de la cadena, Paolo Vasile, ha explicat alguns detalls del fixatge d'Ana Rosa Quintana que si el part li va bé s'incorpora el mes de gener. No hi ha detalls de la franja ni el programa concret que farà tot i que s'especula que serà un magazine de matins. Vasile diu que fa quatre anys que li va al darrera però Quintana volia cumnplir el contracte firmat amb Antena 3. Ara ha firmat per tres anys amb possibilitats de renovació. Farà un programa i altres amb la seva productora Cuarzo.
Vasile també assegura en roda de premsa que va ser ell qui va fer fora la Campos perquè "el seu projecte ja estava esgotat".

TVE- Sant Cugat
A partir del mes que ve ampliarà la franja de desconnexió en català fins a les 22:00 de la nit. El seu director Joan Tapia ha avanat que La 2 ampliarà l'horari de programació almenys dos o tres dies de la setmana. A la nova temporada hi haurà un magazine dels dissabtes presentat per Àngel Casas. També hi ha prevista l'estrena d'un programa titulat Amb ull de dona presentat per Sílvia Coppulo, un programa dedicat al món de l'emigració amb Virtu Morón, entre altres coses.

Estrenes
TV3: Avui nous capítols de Majoria Absoluta que passa als dijous.
La 2: Estrena del programa Off cinema dedicat al cinema independent.