7.9.04

Dimarts 7 de setembre del 2004
Dia molt inestable i gris. Inestavilitat també a la tribuna de Can Barça. Qui haurà de marxar?. La UEFA obliga a moure 600 socis de tribuna per compromisos amb els patrocinadors. Hi ha gent que avui està patint. Què està passant...

Tendència. Les coses alternatives a les prefixades són ara tendència i estan de moda. Un col·lectiu del Canadà de dissenyadprs i antipublicistes han creat la vamba alternativa a Nike. El col·lectiu es fa dir Adbuster i la sabatilla esportiva Blackspot Sneaker. Imita molt el clàssic model de tela de Converse però amb un antilogo en forma de taca. Des d'aquest estiu els internautes ja poden fer comandes de la vamba a través d'internet. Adbusters ofereix una acció de la cooperativa per cada parell de Blackspot Sneaker comprat. L'acció permetrà participar en la decisió del disseny de futurs models i en la manera d'usar els beneficis que es generin. Pots fer la teva comanda a www.adbuster.org

Consum. Telefònica s’ha ficsat com a objectiu que augmentin el nombre d’ordinadors amb línia ADSL a Espanya i per això ha anunciat que finançarà la compra d’ordinadors amb la línia d’accés ràpid. ’empresa farà un finançament a 12 mesos i lliure d’interessos d’ordinadors del fabricant taiwanès, ACER. L’oferta inclou dos ordinadorsa de sobretaula i un portàtil amb preus d’entre 538 i 1258 euros. Els clients pagaran l’import de l’equip a través de la factura mensual telefònica. L’objectiu que tenen es vendre fins a 40.000 ordinadors abans de finals d’any. A finals del 2003, a Espanya hi havia 2 milions 200 mil línies d’ADSL contractades

Salut. Uns científics israelians han descobert que els nadons prematurs es calmen més amb música en directa que no pas amb música gravada.
Per arribar aquesta curiosa conclusió van compara els efectes de 15 nadons prematurs a qui se’ls va posar 30 minuts de música gravada i 30 minuts de música en directe. El doctor SHMUEL ARNON que ha dirigit la investigació diu que pot ser que la música en viu tingui un timbre, un eco i alguns valors que van bé pels nadons. És per això que recomana que a les unitats de cures intensives de nadons dels hospitals posin música.
Ara s’investiga quin ha de ser el volum adecuat. Una cançó de bressol cantada per una dona pot arribar als 50 decibels mentre que una veu que parla normalment registra 30 decibels. Lògicament caldria fer una investigació més detallada amb diferents tipus de música. Aquest s’ha fet amb música en directe però era una dona cantant com una cançó lenta amb arpa. Així qualsevol es relaxa!!

EARTH, WIND AND FIRE / CHICAGO
Curiosament la gira que està tenint més èxit als Estats Units és la que estan fent de forma conjunta els Chicago i Earth,Wind and Fire. Dos referents dels anys setanta. El tour passa per 14 ciutats

PINK FLOID
El fundador de Pink Floid, ROGER WATERS, ha publicat dues cançons noves. Es titulen To Kill a child i Leaving Beirut.
Les dues les ha fet després de la invesió a l’Iraq, fa uns quinze mesos. Waters ha difós les dues cançons com a protesta per la guerra i no és casualitat que ho hagi fet abans de les eleccions nordamericanes. L’últim àlbum que va fer va ser el 1992.

ALEKS SINTEK
El músic ALEKS SINTEK reconeix que la col·laboració d’Anna Torroja al sue disc Mundo Lite ha estat molt important pel seu gran èxit de vendes. Es veu que els dos van coincidir a Mèxic en un festibal. Ell com que l’admirava molt li va demanar de fer el duet Duele el amor. Això li ha permès editar el disc a Espanya. De fet Aleks Sintek ja té nou discos al mercat però cap d’ells havia aconseguit aquí un èxit de vendes. Ell remarca que la seva relació amb Anna Torroja ha estat CLAU en el seu èxit i la mateixa companyia discogràfica ara el té més en compte que abans. Està previst que a principis de l’any que ve s’editin les remescles del disc que estaran disponibles a la pàgina web del cantant.
L'adreça és www.alekssyntek.com.mx

RONALDO
El futbolista ha anunciat que el dia 2 de gener es casarà amb la seva nòvia. Es tracta de la model brasilera Daniela Cicarelli. Possiblement es casaran a Paris. Ronaldo ha parlat per primer cop de la seva relació a la cadena MTV Brasil. Diu que es vol casar a Paris perquè és una ciutat com Daniela : Romàntica i meravellosa. Cicarelli es traslladarà a viure a Madrid.

BROSNAN/ ÁLVAREZ
S'han fet públics els protagonistes de l'anunci nadalenc de Freixenet. Seran l'actor Pierce Brosnan i la model Nieves Àlvarez. L'spot es gravarà a Barcelona l'última setmana de setembre. Brosnan ja és un habitual dels anuncis. Ha fet publicitat de rellotges, de cotxes i de iogurts.

Les cites:
- 21:30. Entrades exhaurides. Concert d'Alejandro Sanz al Palau Sant Jordi.
- Surt a la venda el nou disc de Manolo Garcia.
- Comencen les Festes del Tura d'Olot. 00:00 concert de Lax'n Busto.
- Concert de Silvio Rodriguez a L'Auditori de Barcelona
- Duquende al Fòrum.

Tele
- Una sentència indica que el programa de televisió X TI va ser un plagi de Gran Hermano. La cadena privada Tele 5 adverteix que això es pot repetir amb el nou format de La granja.

- Gestmusic ha emès un comunicat en què critica l'actitut de TVE per negociar la quarta edició d'Operación Triunfo. Reclama a la nova direcció de la televisió pública "més il·lusió"i la productora insinua que està disposada a negociar amb altres canals que mostren, diu, més interès. De moment el projecte està CONGELAT.

- La productora del cuiner Karlos Arguiñano, Bainet TV, ha enviat un requeriment a TVE i avui podria presentar una demanda de mesures perquè no emeti més antigues receptes del cuiner al canal públic. L'emissió coincideix amb l'arribada d'Arguiñano a Tele 5.

- A tribunals, la productora de l'antic programa La sonrisa del Pelicano ha volgut remarcar que Pepe Navarro no s'ha vist involucrat ni implicat en el procediment judicial per injúries a Maria Àngels Feliu que ha condemant a diversos col·laboradors del programa i també a Antena 3.

- Andorra TV anuncia que tornarà a presentar-se a la pròxima edició d'Eurovisió i cantant en català.

- A principis d'octubre s'estrena a TV3 el programa dirigit per Toni Albà que es diu Societat Imitada. El presentarà Toni Clapés.