9.7.04

Divendres 9 de juliol
Dues cares diferents de la mateixa moneda. Aquest tal Jimmy Jump vol ser famós sigui com sigui i, en canvi, el ja mite Bob Dylan només fa que amagar-se per no sortir fotografiat. Què està passant...

Trànsit. La xifra de morts per trànsit és la més baixa a Catalunya en deu anys. Des de principis d'any fins el cap de setmana passat hi va haver 186 accidents a les carreteres catalanes i van morir 212 persones. Això representa un 18 % menys que durant el mateix període del 2003.

Mòbils. El subdirector de la Inspecció de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades diu que quan ha demanat informació sobre les trucades i els missatges telefònics per mòbils que es van produir l’11 de març i el 14 de març es troba amb moltes DIFICULTATS LEGALS. És, d’aquesta manera, molt difícil saber i descobrir la procedècia dels SMS d’aquells dos dies quan es va produir l’atemptat de Madrid i el dia de les eleccios generals.
La persona que envia un missatge està emparada per la protecció de dades que exigeix el consentiment de la persona afectada per divulgar aquestes informacions. Si l’abonat és una persona jurídica com un telèfon contractat per un partit polític o una empresa no està emparat per la llei.
A tot això també s’hi afegeixen dificultats tècniques perquè no es conserven tant de temps els continguts dels misstsges com ara l’hora i la durada. Per tant, no queda clar si el Congrés de Diputats pot demanar aquest tipus d’informació.

Escàndol. Un alt càrreg de les balears ha dimitit i ha carregat amb la factura que va pagar amb diner públic una delegació del govern a un prostíbul de Moscou. El director de l’Institut Balear de Turisme, JOAN CARLES AlÍA, ha assumit la responsabilitat de l’errada. També ha remarca que l’actual president i exministre Jaume Matas no va anar al local. Els fets van passar el 25 de febrer quan la delegació va anar a Moscou coincidint amb el partit entre l’Spartak i el Mallorca i aprofitant el viatge per establir lligams empresarials.El dimitit pagarà ara els 360 euros que va costar anar amb les russes

Hàbits. Segons un estudi sobre hàbits de consum que ha fet la companyia internacional MARPLAN, els alemanys no cumpleixen els costums bàsics d’higiene diària. No els agrada, en general, dutxar.se ni banyar-se i els costa canviar-se la roba interior. Només el 37 % dels homes i el 39% de les dones es dutxa cada dia. Pel què fa a la roba interior, només el 62% dels homes i el 80 % de les dones se la canvien cada dia.
Sembla que a mesura que els alemanys creixen l’interès per la higiene disminueix cada vegada més. A partir dels 50 anys es tornen deixats i deixades.

Oci. A Londres, el govern de Tony Blair estudia suprimir la venda de begudes a preus baixos. Vol acabar amb l’anomenat i famós HAPPY HOUR. De totes maneres el projecte de llei que s’està elaborant només afectaria aquelles zones o localitats on han augmentat els delictes provocats per la ingestió d’alcohol.
Abans d’aprovar la llei, el govern vol consensuar-la amb oels propietaris dels pubs, els clubs nocturns i fins i tot la policia.
Es tractaria de posar un llistó de preus. Un mínim màxim.

DAVID BOWIE
Va cancel·lar el seu concert de Santiago de Compostel·la però les raons no havien quedat massa clares. Ara ha trascendit que va sentir molèsties després de fer un concert a Alemanya i s'ha sodmès a una important operació les últimes hores.

RIQUI MARTIN
L’Anuari de l’Institut Cervantes 2004 indica quines són les icones i les paraules hispanes més buscades. El cantant Riqui Martin és la ICONA entre la comunitat hispanoparlant que més apareix a internet.
Després Picasso, Daí, Antonio Banderas, Cervantes i Garcia Màrquez.
Les icones més asociadse a Espanya que apareixen a internet són Alberti i Lope de Vega pel què fa a lletres i Velázquez i Gaudí a les arts.

GEORGE MICHAEL
Ha perdut la "paciència" i ha decidit tancar la seva sala de xat de la seva pàgina web. El tanca perquè hi havia molts comentaris despectius cap a ell. Enlloc d'utilitzar el xat amb admiració, molta gent el feia servir per criticar-lo i dir-li gordo i vell, segons ha dit ell mateix. Alguns han criticat la decisió i l'han titllat ara de controlador.

CAMERON DIAZ
Els seus intents per evitar que es difongués un video d'ella semieròtic que li va fer un famós fotògraf el 1992, han fracassat. En un primer moment va intentar comprar-li els drets al fotògraf sense massa èxit i alguna sentència la va afavorir. Ara es pot trobar a internet per 39,95 dòlars.
Al video es veu ella juntament amb una model. Va amb els pits descoberts i en un moment donat s'hi tira aigua d'un spray i diu somrient i cridant: Mira que grans que els tinc!!

LUIS MIGUEL
Ha patit a Beverly Hills un accident de trànsit. Ell n'ha sortit il·lès però el cotxe de la marca Mayback que s'havia comprat feia dos dies està fet pols.

Cites.
- Àlex Ubago a Mataró
- Fira de l'aire a Igualada
- Fira del Foc a Banyoles
- Fira Rebaix. Fira de les rebaixes a la Fira de Cornellà.
- Fito Páez avui i demà al Fórum
- Pepe Espinosa a la sala Déjà Vu de Barcelona
- Ricard Puigdomènech a la sala Bikini de Barcelona.

Homes i dones
El diari alemany BILD ha publica nou histories insòliates de parelles que s’han enamorat i que han entrat al llibre dels rècords Guiness el 2004. Són histories bastant extravagants.
ELS GUINNESS DE L'AMOR ( 9 històries reals).
1) Una parella de francesos són els que s’han casat més grans- Ell el Francoise té ara 96 anys i ella la Madelein en té 94 i es van casar l’1de febrer del 2002.

2) Una parella d’un alt i una baixa. Ell el Fabien Prétou, d’1,88 metres d’alçada i ella Natalie Lucius de només 94 centímetres. Es van casar a França.

3) El 14 de febrer de 2001 34 parelles de 22 països es van casar a l’hora. La gràcies és que ho van fer a 10 metres sota l’aigua davant la costa de l’illa Kradan, a Tailàndia. Els enamorats van obtenir un certificat de resistència marina.

4) La cita a cegues més multitudinària de la història es va produir el 16 de febrer del 2002. 123 parelles que no es coneixien es van citar a Londres.

5) El petó més llarg de la història se’l van donar Louisa Almedovar i Rich Langley el 5 de desembre del 2001 al programa de televisió de Ricki Lake, a Nova York. Va durar 30 hores, 59 minuts i 27 segons.

6) La volta al món més rápida en parella la van fer els britànics Kevin i Julia Sanders. Van anar amb moto des de l’11 de maig del 2002 fins el 22 de juny del mateix any.

7) La parella que ha durat més la formen Temulji Bhicaji Nariman i la seva dona. Dos indis que van estar casats 87 anys.

8) El casament carcelari més massiu de la història va ser el 14 de juny del 2000 a la presó de Carandiru, a Sao Paulo, al Brasil: 120 reclusos es van casar amb les seves parelles.

9) La persona que s’ha casat més vegades és una nordamericana Linda Essex amb 23 matrimonis. Bé, la va superar un ex-sacerdot que es va casar 28 cops i l’últim el 1996 precisament amb la Linda Essex.

L'Avi Domingo s'interessa per un anunci però es troba amb un senyor de veu greu, repel·lent i que té un altre feina. Doncs què fa posant un anunci a la premsa!!!!!!

Tele
Hàbits televisius
2 de cada 5 llars espanyoles tenen televisió via satèl·lit.

Novetats
- Tele 5: un dels directius de la cadena privada ha anunciat que el programa La Noche... podria continuar sense Manuel Fuentes i amb un altre presentador.
- Setmana d'acomiadaments
1) Avui últim programa a TV3 de La Columna
2) S'ha acomiadat Fernando Schwartz i Ramon Arangüena de Lo + Plus. El relleu serà Manu Carreño que presentarà amb Anna Garcia Siñeriz.
3) Acomiadament de Crónicas Marcianas que ha acabat aquesta temporada amb rècord d'audiència.

Audiències
Audiència espectacular de l'últim episodi de la temporada de la sèrie Los Serrano. El van veure uns 7 milions de persones i la quata de pantalla va superar el 40 %. Tot un rècord.

TV Internacional
Pepe Carvalho torna en format animat. El detectiu més famós de Barcelona, Pepe Carvalho, sorgit de la ment de l'escriptor Manuel Vázquez Montalbán, ha tornat a renéixer, i ho ha fet en un format indèdit. La cadena televisiva franco-alemanya Arte les presenta ara en dibuixos animats interactius. Amb Pepe Carvalho, un privé à Barcelone, Arte ofereix als internautes la possibilitat de participar en un joc interactiu per a descobrir en quatre episodis animats 'les múltiples facetes' de l'univers del detectiu barceloní.
Pots accedir-hi clicant aquí.

Convocatòria: COMPLETA LA DECLA
Cada dia regalem dues entrades per anar de gratis a qualsevol sala i a veure qualsevol pel·lícula de la cadena CINESA.

Declaració de LUIS ARAGONÉS, nou entrenador de la selecció espanyola

a) és vivirlo hasta la muerte.
b) que la piel se te ponga de gallina. OPCIÓ CORRECTE
c) és una experiencia más en la vida. Ni mas ni menos.
d) és una experiencia religiosa. Total.

GUANYADORA: Anna Fuentes de l'Eixample de Barcelona.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

The best place I have found for chevrolet car is chevrolet car

Roberto Iza Valdés ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have a beats
site/blog. It pretty much covers beats
related stuff.

Come and check it out if you get time :-)

Roberto Iza Valdés ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Roberto Iza Valdés ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

La seva entrada al bloc ofereix la mateixa presentar com un altre dels autors de l'article, però jo igual que el seu molt millor.