13.7.04

Dimarts 13 de juliol del 2004
Arriba una informació "globus sonda". El govern es planteja fer pagar un euro per cada visita mèdica. Hi estem dacord si no hem de fer cues i si ens ho canvïen per parquímetre. Fem un trueque.

Actualitat. La Generalitat ha exhumat la primera fossa comuna de la guerra civil espanyola. És una fossa situada a la comarca d'Osona però no s'ha volgut concretar en quin lloc. El procés d'exhumació ha durat quatre dies i en la fossa s'hi han trobat set cossos que podrien ser de soldats republicans en retirada. Els cossos estan al laboratori d'antropologia per identificar-los i es farà un informe. És una prova pilot que es fa després que el Parlament de Catalunya ha aprovat una moció sobre les fosses.

Barcelona. Amb l'estiu s'incrementen els robatoris. Ha la capital catalana s'ha detectat que hi havia un parell d'individuos que es feien passar per turistes i robaven al casc antic. Aturaven les persones, els demanaven l'adreça d'algun lloc i mentrestant els robaven. D'altra banda s'han detingut dues persones més que es dedicaven a robar només rellotges de luxe a l'Eixample.

Internet. La secció de llibre de visites de la web del Pub rus Rasputin que van anar a visitar una delegació del govern balears està plena de comentaris impertinents, insultats i mig humorístics en català, castellà, anglès i rus que fan referència aquest afer que ha provocat alguna dimissió. Si vols visitar-ho clica aquí.

Espai. La Nasa ha endarrerit el llançament del satèl·lit que ha d'examinar l'atmosféra i mesurar la contaminació. També havia de comptabilitzar la capa d'ozó que protegeix la terra de la radiació. La missió té previst per estudis que fins ara no s'havien fet mai. Probablement el llançament es farà avui.

Kitsch. L'Hotel Hilton de Buenos Aires ha inaugurat la que en diu "Barbie Room". És la primera habitació decorada completament amb objectes i com la nina Barbie. Fa una setmana que s'ha inaugurat i està ocupada des d'aleshores. És una idea conjunta entre l'hotel i la marca Mattel.

Homes i Dones
Posa noms aquests 10 arquetipus de personatges que t'envolten a la feina. Potser tu ets un d'ells
1) Malalt de la neteja. És impossible trobar-li un sol cabell fora de lloc. Arriba a la seva taula i el primer que fa és netejar-la amb spari i tot.
2)El desmenegat/ada: L'oposat al net. És impossible veur algun centímetre de la seva taula. Està plena de paperassa.
3)Descuida cafès: Treu un cafè de la màquina i se'l deixa a qualsevol lloc. Al cap d'unes hores algú se'l troba fred i abandonat.
4)Veu transparent. Aquella persona que fins i tot quan té una conversa privada se l'ha de sentir.
5)La persona sorolls: Els seus sorolls fisiològics fan tremolar les finestres. És incapaç de demanar perdó quan se li escapa un rot. Acostuma a ser un home.
6)La gaseta: Ho sap tot sobre la teva vida privada fins i tot més que tu. També es preocupa perquè tothom ho sàpiga.
7) Policia de la nutrició. Té el costum d'inspeccionar tots els "tapers" de l'empresa i dir frases com: Saps que això que menjes et matarà?. Això no és bo per la salut.
8) Enganxat al menjar-brossa. Per contra hi ha aquella persona que només fa que menjar coses de la màquina dels aperitius.
9) Contaminador/ora perfumada. Acostuma a ser una dona. Arria a la feina una vegada ja s'ha posat tot el pot de colònia per sobre.
10) L'amo del termostat. És la persona que regula l'aire condicionat constantment i sense preguntar a ningú si els sembla bé o no la temperatura.

ALICIA KEYS
Avui fa un concert a Barcelona però és notícia perquè ha anunciat que el 24 de setembre farà un concerta a la Gran Muralla de la Xina. El que en tregui d'aquest concert que es retransmetrà per tot el món serà per una Fundació pels nens i adolescents xinesos. Només hi podran assistir deu mil persones i serà un dels actes per celebrar que fa vint anys que la muralla xina es va restaurar.

MADONNA
S'ha sabut que entre concert i concert de la seva gira va a una clínica de Los Angeles per sodmetre's a una teràpia de fertilització. Als seus 45 anys vol ser per tercera vegada mare. De moment ja té dos fills: Lourdes i Rocco.

OREJA DE VAN GOGH
Gran èxit del grup a l'Argentina. Estan fent aquests dies concerts per aquell país i estan penjant el cartell d'entrades exhaurides i amb gran reconeixement de la crítica.

OASIS
Tenien gairebé enllestit el nou disc però els germans Gallagher han decidit llançar a la brossa totes les cançons ja fetes. El nou disc sortirà a principis del 2005. S'ha endarrerit.