26.3.04

Divendres 26 de març del 2004
És curiós. Ja tenim tots els diaris del dia sobre la taula. Tots trien com a foto la de la trobada Aznar- Zapatero però les quatre fotos són diferents. Si agafes les quatre seguides de l'Avui, El Pais, La Vanguardia i El Periódico es pot fer la seqüència de la mà agafada abans d'entrar a la Moncloa. Si les passes ràpidament, pots aconseguir moviment. ( abans de donar-se-la, al moment, després i apunt d'entrar a la Moncloa.

Vivenda. Un estudi que ha presentat les Nacions Unides indica que el 2007 la majoria de persones a tot el món viurem a les ciutats. Actualment un 48 % de la població mundial viu a les grans ciutats i un 52% a les zones rurals. Aquesta situació s'invertirà els pròxims anys i la densitat de les àrees urbanes creixerà tan ràpidament que per primer cop a la història la majoria de la població mundial viurà a les ciutats.

Internet. Algunes companyies aèries oferiran aviat la possibilitat de navegar per internet en ple vol. La tecnologia Flynet de Boeing permetrà als passatgers amb ordinador portàtil de comprovar el correu electr?nic, enviar missatges i navegar per internet des de l'avió. La companya Lufthansa ja ha començat a fer-ho en període de proves i ofereix el servei de forma gratuita en el vol de Frankfurt a Washington que hi ha cada dia. Quan es generalitzi aquest servei, costarà uns 30 euros però també s'hi podrà accedir per fraccions com un cibercafé.

Mòbils. L'Hospital Clínic de Barcelona ha valorat molt positivament l'experiència d'utilitzar el servei SMS per avisar als pacients quan s'han de posar una vacuna. És un recordatori que també es pot aplicar amb medicaments. De fet la web, www.evax.es ofereix gratuïtament aquest servei per les dones despistades que vulguin rebre un missatge per alertar-los que els ha de venir la regla.

Esports. El Vila-real i el València continuen a la Copa de la UEFA mentre que el Barça i el Mallorca han quedat eliminats.

Curiositat. Ha mort una gallina quan estava a punt de pondre l'ou més gran del món. Això ha passat a Cuba. Un veterinari va anar a una granja on havia mort una gallina per fer-li l'autòpsia i determinar les causes de la mort. El veterinari li va extreure un ou e 168 grams de pes i 12 centímetres de llarg. La gallina va morir perquè no el va poder expulsar. Si hagués viscut i tret l'ou hauria superat el rècord d'una gallina de Puerto Rico que va aoonseguir pondre un ou que pesava 110 grams.

Homes i dones
Avui el tema del dia és el de la caporal transexual que han readmès a l'armada espanyola. L'any passat, José Antonio Gordo Pantoja va reconèixer que era transexual i va demanar que li diguéssin Maria del Mar. Ara l'informe mèdic ha fet una sentència favorable pels seus interessos. Diu que té els mateixos símptotes " que un transexual" i com que aquesta patologia està descrita, pot continuar exercint la funció militar.

L'avi Domingo truca a un anunci en què un home es vol vendre una bombona de butà a canvi d'alguna cosa. L'avi Domingo li ofereix bufandes, trens elèctrics però aquest home vol un ordinador portàtil.

Tele

TVE
Un, dos ,tres.... Avui la novel·la protagonista és El gos dels Baskerville.
Recordem que la setmana que ve s'hi incorporen nous humoristes per portar un "humor més modern".
La 2
23:00 El deseo de ser piel roja. Fiulm del 2001 amb Miguel Hermoso, Marta Belaustegui i Pepe Sancho. L'ofereix Versión española.
TV3
El cor de la ciutat. Avui se sabrà si a la tercera va la vençuda i si es casen el Fede i la Blanca de forma definitiva.
Coses que passen. Última edició abans que Josep Cuní passi a fer la franja del Bon dia Catalunya.
Tele 5
22:00. Semifinals de Miss España presentat per Carolina Ferre i Carlos Baute. Hi haurà les actuacions de Estopa, El Canto del loco, La Oreja de Van Gogh i Àlex Ubago.
Antena 3
¿Donde estas corazón?