31.3.04

Dimecres 31 de març del 2004
Revolució esportivo-política arran de la confirmació internacional de la federació catalana de patinatge. Hi ha dimissions a l'espanyola i el merder només acaba de començar. Què està passant...

Butxaca. La bombona de butà baixa a partir de demà. A partir de l'1 d'abril costarà 8, 35 euros.

Barcelona. El Trambaix serà gratuït el cap de setmana en motiu de la seva inauguració. Tot i la polèmica al voltant dels accidents que hi hagut per infraccions dels conductors de vehicles, la inauguració tira endavant.

Medi ambient. La demanda de subvencions a l'Ajuntament de Barcelona per instal·lar plaques solars fa preveure que el 2004 hi haurà un augment del 300 % de plaques. Actualment hi ha 550 metres quadrats de plaques solars. La majoria de les demandes les fan organitzacions no guvernamentals.

Mòbils. S’han presentat al CEBIT 2004 a Cannes les novetats pels telèfons mòbils d’aquest any. També a Cannes s’ha fet el congrés GSM. Com a conclusions genèriques s’extreu que totes les marques presenten com a novetat del 2004 els seus telèfons que serveixen per més coses que per trucar o enviar missatges. La majoria de mòbils arriben amb càmeres digitals i amb capacitat de reproduir fitxers MP3.

ALEJANDRO SANZ
Avui es posen a la venda les entrades pel concert que farà Alejandro Sanz el 7 de setembre al Palau Sant Jordi de Barcelona,
Es venen a totes les oficines de la Caixa de Catalunya
Al Tel-Entrada 902 10 12 12 o a través de la pàgina web www.telentrada.com
El concert serà el 7 de setembre a les 21:30. Alejandro Sanz presenta el seu últim disc.

JASMINA KOLENDA / VANJA KOLENDA
Són dos nois de Bòsnia desesperats per trobar feina. S’han gastat els seus estalvis en posar les seves fotos i els seus curriculums en una tanca publicitària gegant instal·lada al centre de Sarajevo. En grans lletres s’hi llegeix BUSQUEM TREBALL. Els noms: Jasmina Kolenda de 23 anys, diplomada en relacions públiques i Vanja Kolenda de 25 i economista. Es descriuen com a joves, educades i amb facilitat per parlar llengües estrangeres. L’atur afecta a Bòsnia més del 40 % de la població activa.

L'Avi Domingo truca a una imprempta per encarregar un rètol que posi: El meu gendre ANTONIO és com un DEMONIO.

Homes i Dones
Tema: Estratègies per guanyar-te el teu cap
Font: Quién es mi jefe? Henry Bay. Ed. Síntesis.

1) Cumpleix a temps tots els teus compromisos.

2) Quan vagis al seu despatx. Presenta-t’hi amb llàpis i paper i i pren nota de tot el què et digui. Guanyaràs en eficàcia, evitaràs mals entesis i demostraràs professionalitat.

3) Si no estàs dacord amb alguna decisió seva, diga-li. Encara que no t’ho pensis, els agrada que els hi portis la contrària de vegades.

4) Posa’t les piles i no esperis que t’ho demani. Avança’t a possibles aconteixements i ofereix-te per qualsevol feina. Demostra iniciativa.

5) No plantejis problemes sense abans pensar-te una possible solució.

6) No oblidis recordar-li que pot comptar amb tu en qualsevol moment i que ets allà.

7) No deixis de felicitar-lo. Quan ha fet una cosa bé, diga-li.

8) Demóstra-li que pot delegar amb tu.

9) Sorprent-lo amb idees noves.

10)Recorda que tot això que hem dit no et farà guanyar punts si no aconsegueixes l’objectiu d’estar allà en tot moment però al mateix temps sens fer-li hombra.

Tele

Tele 5
És evident que el telespectador de Gran Hermano vol espectacle televisiu. La guanyadora de Gran Hermano VIP és Marlene Morreau que s'ha imposat amb més del 71 % dels vots. Juan Camus ha quedat segon, Rody Aragón tercer i Rosa Garcia Caro quarta.
Un cop acabat el programa, Tele 5 estrena La casa de tus sueños. 7 parelles s'enfronten en un concurs en què construeixen i rehabiliten una casa. El guanyador se la queda. El presentador serà Jordi Gonzàlez, en principi.

TVC
El Tribunal Constitucional, amb una sentència de la sala primera, ha acabat amb la baralla judicial entre els fills de Carlos Trías Bertran i Televisió de Catalunya des del 1995. El constitucional empara el treball de Televisió de Catalunya sobre Carrasco i Formiguera i valora la feina feta per la periodista i historiadora Dolors Genovés Sumaríssim 477

Cannes
Al Certamen MIPTV que es fa aquests dies a Cannes s'ha presentat l'estudi que es fa cada any Eurodata TV Worldwide sobre el consum televisiu a tot el món. L'informe diu que el consum de tele per habitant al món ha crescut de 15 minuts fins a situar-se a la mitjana de 3 hores i 30 minuts diaris.

TV Local
Aquesta setmana ha començat a emetre de forma regular la televisió local Pirineus TV un cop superat el període de proves que va començar l'11 de setembre. La televisió es veu a les comarques de La Cerdanya i l'Alt Urgell.

Programació Televisiva
TVE: Futbol. Amistós. Espanya- Dinamarca.
La 2. Al Catalunya avui parlen dels cargols del segrià.
El tercer grado entrevista Luis del Olmo
TV3. Avui la pel·lícula Límit vertical
33. A 60 minuts avui un reportatge de la BBC titulat "Terrorisme: qui serà el següent?".
Tele 5. El comisario
Antena 3. Aquí no hay quien viva amb el capítol "Érase un sueño erótico" i UHF.
Canal +: Antonio Banderas a Lo + Plus.