14.11.03

Divendres 14 de novembre del 2003
A poques hores de la crida a les urnes. Diumenge votarem els nostres representants al Parlament de Catalunya. Dilluns serà un dia feliç. Tots haurem guanyat.

Per plorar. El conflicte obert entre la junta de Joan Laporta i els Boixos Nois va viure ahir un nou episodi amb l'aparició de pintades a l'exterior del domicili del president blaugrana, signades pel grup radical i amb amenaces de mort a Laporta.
Els Boixos van fer pintades de matinada a la porta del domicili, a la vorera, al mobiliari urbà i a l'exterior d'una botiga propera al portal de la residència del president del Barça. 'Laporta, te vamos a matar', 'Nuestra casa es el Camp Nou y la tuya es la tumba', 'Laporta hijo de puta, no nos echarás', i un 'Localizado' amb un punt de mira telescòpica a l'entrada de la casa van ser alguns dels missatges apareguts.


Marques. Zara, Iberia i Telefònica estan entre els 10 marques que més coneixen a l'exterior, segons un estudi titulat: Made in Spain: La imagen de España y sus marcas en el mundo, dirigit per la Universidat Carlos III. JUntament aquestes marques també hi ha Seat, Mango, Freixenet, Chupa Chups i Lladró.

Música. Josep Bosch, fins al moment bateria de Kabul Babà i històric membre dels desapareguts Sopa de Cabra, ha deixat de formar part del grup que compartia amb el baixista Cuco Lisisic, el guitarrista Jaume Soler, tots dos companys de Sopa, i el cantant Nil Torres. El Bateria diu que deixa el món musical. Que l’aparca i que ho fa de bon rotllo. Falta d’entesa musical i al cansament.
El grup treballa amb dos nous bateries per triar-ne un pel concert del 22 de novembre
a Tàrrega i el 23 a l’Espai

Música. Els Metallica treballaran amb Disney.
Sembla estrany doncs Disney els ha fixat. Fa dies que han cancel·lat alguns concerts perquè asseguren que estan físicamen esgotats. Ara el líder de Metallica James Hetfield i el bateria Lars Ulrich han fet públic que posaran veu a dos personatges. Són dos dragons de la próxima pel·lícula titulada DAVE THE BARBARIAN de la popular productora

Música. Rosana ha fet un concert sorpresa i clandestí de ROSANA a la Plaça Catalunya de Barcelona per promocionar el seu últim disc, el directa Marca registrada (Universal). El recital va reunir unes 1.000 persones i va durar mitja hora. Aquesta minigira passarà per Saragossa, Madrid i Sevilla.

Web recomanda. Un lloc wev a internet ofereix les últimes aventures de Harry Potter gratis i en espanyol a internet.
Es tracta d’un lloc web argentí en el qual es pot llegir i es pot trobar tot el Harry Potter i l’Ordre de Fènix que s’ha de publicar oficialment el pròxim mes de febrer.
Es tracta del resultat d’una traducció col·lectiva entre un grup d’internautes en un procés complexe. Seleccionaven capítols i enviaven les impressions i traduccions. Un consell editorial format per voluntaris ho repassada per sobre i una traductora especialitzada hi donava el vist-i-plau final. Per últim un periodista ho acabava de retocar. De moment dels 38 capítols que té el llibre, 37 ja estan complets. L’últim es pot decarregar però encara s’ha de repassar.
Ho pots trobar clicant aquí.

TELE
El presentador del programa Aquí Hay Tomate és el protagonista de l’últim número de la revista Zero. Jorge Javier Vázquez diu: "En la tele me veo muy maricón"

Rosa, Chenoa, Tenorio, Ainhoa, Beth i Natàlia a la gala prèvia a Eurojunior.

Antena 3 convertirà l'estrena de Mi gorda bella en un gran esdeveniment. Es podrà veure de dilluns a divendres de 15:45 a 16:30 horas. Aquesta nova Betty, la fea ha obtingut un importante èxit a Veneçuela, Mèxic, Perú, Costa Rica i Equador.

L'avi domingo truca un anunci on una dona vol trobar amics.

Homes i Dones
Ja s'ha provat amb èxit la Viagra femenina però encara no es comercialitzarà.