19.11.03

Dimecres 19 de novembre del 2003
Dies de grip al QEP... Ens reconforta saber que hi ha molts adolescents i adults patint també aquesta grip que ens afecta i això que representa que no som un grup de risc!

Catalunya
El Floquet de nou es more. Ara sí. El càncer de pell que pateix està avançant i els seus cuidadors diuen que no arribarà a Nadal.

Mòbils. Un estudi indica que a la unió europea un 90 per cent de la població té telèfon mòbil. Entre l'agost del 2002 i el mateix mes d'aquest any el número de mòbils ha crescut de gairebé un 7 per cent i ara hi ha 305 milions d'abonats.

Web recomanada.
Acerta qui serà el successor de Joan Pau Segon i guanya un viatge a Roma. Ho pots probar aquesta adreça.

Música. Els Kabul Babà ja tenen nou bateria un cop Pep Bosch ha decidit deixar el món de la música. S'incorpora als Kabul Babà l'ex-bateria dels desapareguts Glaucs, Àngel Valentí. Diumenge que ve el grup fa un concert a l'Espai i també hi col·laborarà el líder dels Glaucs Jofre Bardají i Eduard Font. Més informació aquesta web.

Música. Michael Jackson edita aquesta setmana un recopilatori amb la única sorpresa d'incloure una cançó inèdita titulada One More Chance. Coincidint amb la sortida al mercat d'aquest CD que va també amb un DVD el jutje que porta el cas del presumpte assetjament sexual per part de Jackson a un noi de 12 anys ha ordenat que es faci un escorcoll al Ranxo de Nerderland.

Homes i Dones
Ha mort Elfriede Blauensteiner. Es tracta de la coneguda popularment com a vídua negra. És una dona austríaca que es dedicava a buscar homes de la tercera edad necessitats de carinyo a través d'anuncis a la premsa i un cop aconseguia les seves herències els enverinava. La vídua negra ha mort als 72 anys d'un tumor cerebral.

Hem parlat dels anuncis sexuals a la premsa.

Tele

Tendència televisiva
Redecora la teva vida...en directe. La Fox en prepara una versió del programa The Block que és el més vist a Austràlia. El format s'ha venut a la Gran Bretanya i està en negociacions per expotar-lo a 12 països més entre els quals hi ha Espanya. Es tracta d'un concurs en què es reformen llars. Té grans audiències perquè els estudis indiquen que les grans consumidores de tele són les dones i una de les passions de les dones és la decoració.

Antena 3
Hi ha rumors que Florentino Fernàndez té una oferta per anar a fer un programa nocturn a Antena 3 per contraprogramar el Crónicas Marcianas.

TVE
Ha començat la gravació de la sèrie Somos Jóvenes per al prime time de La primera. La protagonista és Elena Ballesteros (Periodistas) i Hugo Silva ( Al Salir de clase) però hi ha també Beatriz Carvajal entre altres.

Ana y los siete grava nous capítols a Eurodisney Paris.

Tele 5
Un concursant del GH ViP de Mèxic demana la recerca i captura d'Aída per la Interpol. L'actror Roberto Palazuelos la denuncia per difamació i danys morals després que AIda el va acusar d'haver matat un menor.

Isabel Madow, actriu de GH VIP Mèxic, diu que Tele 5 li ha ofert presentar un programa que té a veure amb Gran Hermano.