13.11.03

Dijous 13 de novembre del 2003
Milers de persones van voler donar ahir l'últim adeu a Miquel Martí i Pol.

Vivenda. El Passeig de Gràcia canvia les oficines per pisos de superluxe. Torna a recuperar el seu ús residencial de fa anys. Empreses molt importants han venut la seva seu i s'han traslladat a la perifèria mentre que els immobles es transformen en vivendes aptes només per butxaques privilegiades.

Preus. El portal de l'Àngel de Barcelona és el tercer carrer més car de tota Espanya. Està a poca distància dels carrers madrilenys Preciados i Serrano que són els més cars. El preu dels lloguers al Portal de l'Àngel han pujat un 20 per cent i ara es sitúa a 1.740 euros per metre quadrat l'any.

Mòbils. Un nou sistema avisarà per telèfon mòbil quan el conductor s'adormi al volant conduïnt. L'empresa de camions Isuzu aplicarà aquest nou sistema als seus vehicles. El nou sistema enviarà informació vía internet des dels controls electrònics del vehicle com els frens, el canvi de marxa, la localització i el consum de combustible. S'avisa de qualsevol irregualirar en el funcionament. Sonarà una alarma quan el conductor s'adormi.

Corason...corason...
DAVID BECKHAM. Una enquesta de la cadena musical britànica VH1 el sitúa com l'incone més important de la cultura pop de tots el temps. Madonna s'ha de conformar amb la segona posició. Elvis Presley és el tercer i els Beatles quarts.

NICOLE KIDMAN- LENNY KRAVITZ. Gravaran un disc conjuntament.

RONALDO - MILENE. Un representant del jugador ha dit des del Brasil que els tramits del divorci entre ells estan gairebé enllestits.

ZETA - JONES. Podria demandar aquells que van dir que va seguir la dieta Atkins. Assegura que es va aprimar però no a través d'aquest mètode que van criticar molt els nutricionistes.

Tele

TVE
Estrena The west Wing.

Tele 5
La direcció de la cadena ha acomiadat l'equip que dirigeix i que porta el programa A tu lado perquè no ha fet cas de les ordres de no emetre continguts pujats de to durant el programa.