11.11.03

Dimarts 11 de novembre del 2003
Enhorabona per aquesta iniciativa de fer articles de roba amb incorporacions tecnològiques. Jaquetes amb airbag per les caigudes, pantalons amb crema anticel·lulítica, abrics amb calefacció...

Tendències. Triumph ha presentat uns sotens que ajuden a deixar de fumar. Emeten una misteriosa fragància que elimina el desig de fumar. Emeten lavanda que té propietats que calmen la irritació per falta de cigarretes i el jazmí que transforma l'olor de tabac en perfum. Els sostens s'han presentat al saló de llenceria de Tòquio. L'empresa suïssa dur a terme uan política per ajudar a deixar de fumar els seus propis treballadors. Paga un incentiu econòmic als que ho aconsegueixen.

Música. El "descobridor" d'Alejandro Sanz edita un llibre en què explica les anècdotes que ha viscut amb el cantant.

L’invent d’avui. Un comandament a distancia per semàfors.
És un comandament per automovilistes capaç de posar en verd un semàfor des de mig quilòmetre de distancia. Als Estats Units es coneix amb el nom de MIRT(Transmisor Móvil de Infrarrojos) i els utilitza la policia i els bombers per situacions d’emergència .
Ara es comença a detectar una comercialització ilegal al mercat negre nord-americà. Es venen comandaments d’aquests a 300 dòlars. Tenen l’aspecta d’un rellotge i es poden endollar a un encenador de cotxe i permeten al conductor viatjar sense parar-se a cap semàfor. El problema i la por és que molta gent aconsegueixi tenir un comandament d’aquest tipus.

Secrets de moda. David Bisbal ha explicat els seus secrets més personals amb la melena a unes admiradores a Veneçuela. Diu que es renta el cabell cada dia i després se’l desenreda perquè sinó semblaria Maradona. El truc, diu, és posar-se gomina i no pentinarse
Està produïnt ja el seu segon álbum que sortirà el febrer del 2004 i que tindrà una cançó que ell mateix ha escrit,

Curiositat. Les autoritats de Moscou es proposen prohibir que les parelles puguin donar-se petons a través d'una reglamentació municipal. A través d'aquest projecte, la ciutat vol millorar la moralitat de la capital russa que, segons la policia i organitzacions educatives, ha patit una relaxació destacable. Segons el diari 'Stolichnaya Vechernyaya Gazeta', les parelles que es besin en llocs públics hauran de pagar una sanció d'entre tres-cents i cinc-cents rubles (és a dir, entre vuit i quinze euros). I si no disposen dels diners en efectiu, podran ser traslladats a una comissaria fins que algú faci efectiva la multa.

Homes i Dones
Has robat mai a un super?. Confessa't.
Les empreses de distribució deixen d'ingressar a Espanya uns 1800 milions d'euros cada any per culpa dels robatoris. D'aquests diners, d'on venen les pèrdues?
82 % Errors administratius
46 % Robatoris de clients
29 % Robatoris dels mateixos treballadors
8 % pels proveedors

Els psiquiatres asseguren que cadascú de nosaltres és un potencial lladre. No s'agafen els productes pel valor en si. No es tracta de robar sinó d'aconseguir.
És el mateix instint que fa que a les empreses desapareguin coses de sobre la taula per "art de màgia".
El més greu de tot plegat és l'existència de bandes organitzades que roben articles de marca per revendre'ls al mercat negra.

L'avi Domingo truca a un anunci en què canvïen un parapent per un video. Amb la trucada coneix l'Encarna.

Tele
Moda televisiva. S'imposa la moda de tot allò sobrenatural.
A banda de CSI s'espera l'arribada de sèries nordamericanes que tenen poc a veure amb la realitat. Antena 3 emetrà Sin Rastro i Tele 5 nous capítols de CSI i Taken. Televisió Espanyola estrena aquest dijous West Wing i després Witchblade, Everwood i Smallville III.