10.11.03

Dilluns 10 de novembre
Futbol i política tenen alguna cosa a veure?. Si fós així. Els blaugrana estan eufòrics i diumenge aniran a votar i, en canvi, els de l'Espanyol no votaran per estar deprimits. Definitivament, no té a res a veure.

Frau. Segons publica el diari gratuït 20 minutos de Barcelona, es comença a detectar una venda ambulant il·legal de peix presumptament fresc als voltants de les Drassanes de Barcelona. Vianants, turistes i veïns s'han vist sorpresos per aquests venedors ambulants, que es mouen d'un carrer a l'altre en bicicleta, i que ofereixen el peix a tothom que es troba en el seu recorregut. Porten la mercaderia dins d'una galleda, que porten penjada al manillar de la bici, i negocien el preu tot regatejant.
El gerent de Majoristes de Peix de Barcelona, Josep Maria Morei afirma que només es pot relacionar aquesta pràctica amb 'casos de marginació social' i sempre 'estem parlant de quantitats de poc pes i de poca rellevància'.

Internet.
Dissabte 15 de novembre es fa una subhasta a Paris d'articles, peces i fotos del Concorde. Més de 180 peces a preus que van dels 60.000 als 120.000 euros.
París. La subhasta la celebra Christie's per la fundació de l'empresa Air France creada el 1992 a benefici de la infància.

Mòbils. Nokia assegura que totes les seves bateries cumpleixen els requisits de qualitat. Hi hagut més explosions de bateries de mòbil. La marca NOKIA continua insistint que es tracta de bateries pirata i ilegals que no surten de les seves fàbriques. Una organització belga de consumidors continua insistitn i denunciant les bateriaes de la marca i asseguren que no estan protegides,.

Web recomanada. Una pàgina on es pot seguir l'aventura de la família Farssac. Van sortir ahir del Port de Barcelona i volen donar la volta el món en tres anys. Són Carles Farssac pare, Carles Farssac fill, Aleix Farssac i Dàlia Muñoz, la sogre del pare (l'àvia). Volen donar una lliçó de supervivència i d'antimaterialisme als més petits, en Dídac i en Carles (de tretze anys i disset). Inicialment, també hi havia d'anar la Meritxell, una altra filla de Carles Farssac, però un embaràs l'ha obligada a desdir-se'n. El vaixell és un veler de fusta de vint metres d'eslora i dos de màniga. Clica aquí i veuràs la web en que cada membre de la tripulació hi escriurà un diari i a ruta.

Novetats discogràfiques

BRUCE SPRINGSTEEN | 'THE ESSENTIAL' | SONY | És un triple àlbim amb els èxits. Els dos primers recullen clàssics i el tercer una versió de Living Las Vegas d'Elvis Presley.

SIMON & GARFUNKEL | 'THE ESSENTIAL SIMON & GARFUNKEL' | SONY | No es traguen però s'han reunit per promocionar aquest grans èxits com By, by love, The sound of silence i Mrs. Robinson.

DOLLY PARTON | 'JUST BECAUSE I'M A WOMAN' | DOCK | És un disc d'homenatge de diverses artistes com Norah Jones a Parton.

PEARL JAM | 'LIVE BOOTLEGS' | SONY | Inclou versions de Ramones, The Who i The Beatles.

PINK | 'TRY THIS' | BMG | Són nou cançons, la majoria escrites entre ella i Tim Armstrong.

Homes i dones

Redca Market Resarch i Taylor Nelson Sogres han fet una enquesta sobe la infidelitat.
Conclusions:
- Més del 33 per cent dels homes espanyols i el 14 per cent de les dones han estat infidels aquest estiu passat
- Les dones són molt més fidels que els homes
- Els solters busquen una relació estable. Mës del 81 per cent dels solters busquen una relació.
- Gairebé el 20 per cent dels 3 milions de solters d’entre 25 i 45 anys va trencar la relació els últims 12 mesos.
- L'índex de fidelitat augmenta entre les parelles de 25 a 34 anys i disminueix en parelles d'entre 41 i 45 anys.

Tele
TVE
La cadena estudia planejar una queixa al govern dels EEUU per l'arrest d'un càmera de TVE que el van agafar, el van portar al calaboç de l'aeroport de Los Àngeles i el van traslladar després a londres. Els agents van deixar passar la resta de l'equip que feien escala abans d'anar a Hawaii a gravar un documental per La 2 argumentant que "t'ha tocat a tu".

Antena 3
Avui es discuteix en assamblea si els treballadors fan o no vaga indefinida a partir del 17 de novembre i també les mesures que faran per afrontar la decisió del ministeri espanyol de treball. També ha trascendit que entre els 215 treballadors acomiadats hi ha Rosa María Mateo i Carlos Hernández, el corresponsal d'Antena 3 a Bagdad.

Mírame tonto. LLibre de la periodista valenciana Mariola Cubells que treballava en la producció d'una programa de Canal 9 de "telebasura". És la primera a Espanya a atrevir-se a desemascarar un programa d'aquestes característiques.

Audiències.
Només 600.000 persones van veure el debat electoral de divendres passat que va retransmetre TV3 i TVE a Sant Cugat.
El programa més vist aquella hora va ser el film Pretty Woman que es feia a Tele 5.

Comando a distancia. Obra de teatre de El Terrat. És una paròdia de la televisió. Els protagonistes són els personatges del programa Una altre cosa de TV3 que dirigeix Andreu Buenafuente.