13.5.09

DIMECRES 13 DE MAIG DEL 2009
Hem fet l'estrena mundial d'una cançó que JOFRE BARGADÍ i altres artistes acaben de gravar en motiu del possible triomf del Barça a la Copa del Rei, la lliga i la Champions. Canten Beth, Marc Ros (Sidonie), Josep Thió (Sopa de Cabra), Joan Masdeu (Whiskyn's), Miquel Abras, Xavi Ciurans (Gertrudis), Titot (Brams)i Txell Sust amb la col·laboració especial de la Penya Barcelonista Almogàvers.Es dona el fet que un dels guitarristes és nebot de Charly Reixach.
El diari Sport també acaba de penjar el tema. Escolta'l aquí.
El partit ha estat el protagonista avui al Congrés de Diputats. Què està passant?



ALGUNS RECORDEN AVUI "EL PARTIT DE LES GARROTADES"
Va ser fa 25 anys l'última vegada que els dos equips es van enfrontar a la final de la Copa del rei. La van guanyar els bascos i va acabar a cops de bastó com recorden al 3cat24.
DETECTAR EL "COPIAR / ENGANXAR"
L'empresa Symmetric i el centre de R+D Citilab de Cornellà han presentat avui i ens ho han explicat al QEP l'APPROBO. Es tracta d'una innovadora eina que detecta de forma ràpida i senzilla l'originalitat d'un document electrònic i la procedència en cas que sigui copiat. El pots tenir a approbo.citilab.eu.

LA SOCIETAT DE LA IGNORÀNCIA
Aquest és el títol provocar d'un llibre digital que s'acaba de penjar a la xarxa en català, castellà i anglès editat pel grup Infonomia. Avui parlem amb l'enginyer de telecomunicacions sabadellenc Antoni Brey co-autor del llibre "La Societat de la Ignorància". És una publicació digital que reflexiona sobra la influència que les noves formes de comunicació tenen sobre l'individuo. Estem inundats d'informació i ens enfrontem a una dificultat per interpretar un món cada vegada més complexe. Enllaç per tenir-lo: www.theignorancesociety.com