14.5.09

DIJOUS 14 DE MAIG DEL 2009
Diumenge es celebra el Dia d'internet i dissabte el DIA DE L'SCRATCH. Avui al QEP el professor d'informàtica de la UPC i cap de projecte del Citilab, JORDI DELGADO juntament amb el cap de comunicació de Citilab JORDI CARRASCO ens expliquen en què consisteix la diada i què és aquest sistema de programació molt senzill nascut ara fa dos anys a l'Institut de Tecnologia de Massachussets dirigit sobretot als nois i noies.


Enllaços:
Per anar al Citilab de Cornellà, clica citilab.es/com-arribar
Per saber què es pot fer amb Scratch: Scratch.mit.edu
DE QUÈ PARLA LA XARXA?
En temps de pluralitat de mitjans de comunicació no té sentit, i alguna cosa hem guanyat, amagar un fet que està passant.
La direcció de TVE ha demanat perdó per "l'errada humana" en la retransmissió de la final de la Copa del Rei entre el Barça i l'Atlètic. En el moment de l'himne, van connectar amb l'exterior. Aquí, el moment.

No posem al mateix sac TVE i RNE. A Ràdio 1 van oferir l'himne o el poc que se sentia per la xiulada. Els companys van oferir el so dient que cadascú interpretés com vulgués el què estava passant al camp.
Nosaltre, felicitam el Barça amb la nova cançó dirigida per Jofre Bardagí.

HUMOR QUE DENOTA LLIBERTAT

ELS PESATS MÒBILS
No és un showman. És el portaveu de la Casablanca en una roda de premsa ahir interrompuda mil vegades per mòbils. Ell, com un profe, confiscant els telèfons a la premsa. Què està passant?

CANNES
L'animació que ens espera. Un avi el protagonista i amb 3D. Ens agrada!