26.1.09

DILLUNS 26 DE GENER DEL 2009
El fotògraf David Bergman va fer una foto de la presa de possessió d'Obama de 1474 megapíxels. Tal i com explica al seu bloc, ho fa amb la tècnica Gigapan a partir de 220 fotos diferents fetes amb una Canon.

GOOGE EARTH i EL MUSEU DEL PRADO
Una tècnica semblant s'ha fet servir per captar 14 obres mestres del Museu del Prado en mega alta resolució. La cap de màrqueting de Google Espanya, CLARA RIBERA, va ser qui va tenir la idea d'aplicar Google Earth per poder ensenyar al món, per exemple, "Les tres gracies" de Rubens".Alguns bloggers han anat a mirar coses indiscretes... ja ja ja
DE QUÈ PARLA LA XARXA?
- Es diu KATRINA DARRELL i s'ha presentat al càsting d'American Idol amb bikini.Les imatges han circulat per tot arreu.

- Amb només dues setmanes ha aconseguit un milió de visites. És una cançó per palestina que ha fet Michael Heart, va néixer a Síria però viu a Los Àngeles.

- Publicitat. L'últim anunci de Microsoft agrada i no agrada. Crea debat.

ACTUALITAT:
Ja som més de 1.000 milions d'internautes al món.
El director general del Servei Meteorològic de Catalunya, David Rodríguez, ens ha explicat els detalls de la nova Xarxa d'Observadors Meteorològica que es va presentar aquest dissabte. Curiosament va coincidir amb l'inici de la ventada.
La pàgina web www.meteo.cat és la més visitada de la Generalitat i aquest dissabte va rebre 80.000 visites per hora.

A partir de l'1 de febrer tothom podra consultar les dades que ofereixen aquesta xarxa d'observadors que hi ha desplegats per tot el territori català.