22.1.09

DIJOUS 22 DE GENER DEL 2009
Després de tanta americanada, n'hi ha que ho adapten com poden.

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
De les declaracions de l'ex-president Pujol i l'escriptor Quim Monzó carregant contra el català defectuós que s'utilitza, segons ells, en els mitjans públics. Pujol ha criticat Buenafuente per imposar la paraula GILIPOLLES quan en català hi ha mots tan bonics per dir el mateix com XIXEREL·LO ( va amb l geminada?????.)
BUSTAMANTE
Des d'avui i durant 20 dijous Endemol Digital penjarà cada setmana un capítol de 6 minuts d'un reality titulat: Bustamante, uno de los nuestros. El vénen com el primera reality per internet i per a telèfons mòbils. 20 persones han acompanyat Bustamante a la seva gira i l'han gravat dins i fora els escenaris. Es pot seguir a través de MSN i aquest enllaç.

El presentador és JORDI CRUZ ( Art Attack, Club Disney)

GILBERTO GIL
Ha tornat a mostrar-se a favor del programari lliure i de la democratització de la música digital i la tecnologia en el marc de la Campus Party del Brasil i cantant una cançó que pots sentir aquí.
ACTUALITAT
El Vaticà i YouTube presentaran les pròximes hores els detalls d'un acord que han segellat i que permetrà a la Santa Seu tenir un canal. No és la primera incursió de la religió al YouTube. Les "CARMELITAS DESCALZAS" busquen afiliacions amb un vídeo penjat al portal.

ENTREVISTA I TEMA DEL DIA
Parlam de xarxes inalàmbriques municipals amb el director general del consorci LOCALRED, JORDI LÓPEZ i BENASAT.
El consorci local que reuneix més de 800 entitats locals catalanes, LOCALRED, fa avui una jornada a Tarragona sobre Les xarxes sense fils municipals.