19.11.08

DIMECRES 19 DE NOVEMBRE DEL 2008
La polèmica i les reaccions al voltant de les concessions de les noves llicències de ràdio no es limita al sector periodístic. És una qüestió comentada arreu a nivell polític, empresarial i parlamentari. Avui, al Parlament el CAC ho ha explicat i el locutor Fernando Rodriguez Madero ha explicat el seu vot favorable,tot i les pressions del PP i ha carregat contra DEL OLMO i LOSANTOS.
DE QUÈ PARLA LA XARXA?
De Bono, del Cac i del Cu cut.
El president del congrés de diputats no sap que hi ha càmeres als passadissos?

Imatges gracioses entre Sarkozy cridant Merkel dient cu cut.
- La directora ISABEL COIXET escriu des d'avui un videobloc a través de El Mundo on explica el dia a dia del rodatge del seu nou film "Mapa de los sonidos de Toquio".Clica AQUí per accedir-hi.
- La Marató de TV3 escalfa motors i ja hi ha internautes que s'han avançat.

- POLÒNIA treuen un disc. Clica AQUÍ per veure el makking of d'una cançó basada en la dels Whiskyns "Reus Paris Londres".
SI NO HI HA REGULACIÓ, APAGUEM EL SERVIDOR !!!
Aquest és un dels crits que s'han sentit aquest migdia pels carrers de Barcelona i Girona. Avui 19 de novembre és un dia de protesta i reivindicacions pels informàtics de tot l'Estat. Durant el matí i el migdia hi hagut manifestacions a Barcelona i Girona i una concentració a Lleida.
Els col·legis professionals donen total suport aquesta protesta que demana que els estudis d'enginyeria informàtica s'equiparin als de les
atres enginyeries. Un dels participants a la manifestació de Barcelona ha estat el degà del Col·legi d'Enginyeria Tècnica en Informàtica de Catalunya, ALBANO SÁNCHEZ- OSSORIO.

PUBLICITAT
L'empresa Ymedia acaba de presentar el TERMÒMETRE DIGITAL. Diuen que és el primer estudi per mesurar com ha anat una inversió publicitària a internet.
És una eina dirigida sobretot a les marques perquè coneguin com es treballa a internet i quina és la resposta de l'internauta.
Ens ho explica JUAN CASERO, soci-director de Ymedia
Si vols veure el termòmetre, clica AQUÍ.