20.11.08

DIJOUS 20 DE NOVEMBRE DEL 2008
El so del dia ve del Congo. Un grup de nens cantant l'himne de l'Atlètic de Bilbao en euskera com a mostra d'agraïment pel material que els han enviat. Avui és el Dia mundial de la infantesa.

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
- Ja hi ha imatges circulant amb els aldarulls que hi hagut aquest migdia a la manifestació d'estudiants a Barcelona contra el Pla Bolonya. Imatges d'un fotògraf amb sang a la boca al web de l'Agència Catalana de Notícies. Clica AQUÍ per accedir-hi.Aquesta és una foto d'Albert Salamé per l'ACN.

- Els gags de MONTY PHYTON ja eren tot un èxit al YouTube però ara els exitosos humoristes han decidit fer un canal propi. Aquest gag és un dels més vistos.

- Els soldats americans no poden veure ni el MySpace ni el YouTube i ara els han creat un canal propi de vídeos per familiars i amics. És soso...
Es diu Trooptube.tv.
-
THE PINKER TONES
Hem fet el test d'hàbits tecnològics al Professor Manso. Juntament amb Mister Fúria fan demà un concert a El Espacio Movistar. Prometen molts bootlegs i novetats que mai s'han sentit. Després d'una llarga gira pels Estats Units diuen que tornen a casa per Nadal.

PREMIS BLOCS DE BITACORAS a EVENTO BLOG
Clica AQUÍ per conèixer tots els premiats.
PREMIS 20BLOGS
Clica AQUÍ si els vols conèixer.