24.9.08

DIMECRES 24 DE SETEMBRE DEL 2008
El portal YouTube té la sort d'aparèixer cada dia en els mitjans de comunicació però en dies com el d'avui no massa positivament.
Segurament el YouTube ha servit d'inspiració, si més no en el nom, del web que avui et presentem. EUSKALTUBE. Reflexionarem amb el seu creador i responsable, HARITZ RODRIGUEZ, sobre les possibilitats dels vídeos a internet i l'èxit d'un portal que ofereix vídeos en eusquera. Un portal d'èxit.

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
- Nosaltres fem ràdio però no som tan professionals com aquest grec!!

- EL capo de Microsoft diu que també és pc. Però tranki, eh...

- Aquesta nit s'estrena a La 2 de TVE la sèrie dirigida per Àlex de la Iglesia PLUTON BRB NERO. El director és un blogger molt actiu que arriba a quedar amb alguns dels seus internautes. La web del programa és espectacular. Clica AQUÍ per sentir les seves declaracions.
- Vídeo d'AL QAEDA que es volia emetre l'11 de setembre però que per problemes tècnics no va ser possible. Des de YouTube demanen que has de tenir més de 18 anys per veure'l.
EL PARLAMENT EUROPEU REFORMANT LES LLEIS SOBRE TELECOMUNICACIONS
El diari electrònic Vilaweb ho explica amb tot detall i amb una entrevista-crònica d'Enric Borrás molt interessant i entenedora on parla amb Enric Guardans de Ciu. Clica AQUÍ per veure-ho.
MICHAEL MORRE: UN REGAL
El cineasta regala pels americans internautes el seu últim documental. Nosaltres et regalem l'enllaç de Bit Torrent. Des d'ahir i durant tres setmanes Moore dona de la descàrrega gratuïta però només des dels Estats Units. Es tracta del documental que va fer en una ruta pels Estats Units el 2005 i en plena campanya. El film es titula de Slacker Uprising. Clica AQUÍ.
METAMORPHOSIS: EL SEGON REGAL
Imatges espectaculars fetes amb una tècnica de programació informàtica que es diu Pressing. El vídeo es diu Metamorphosis, el va crear Glemm Mashall fent servir aquest llenguatge. La cançó és de Boards of Canadà.

Metamorphosis from Glenn Marshall on Vimeo