25.9.08

DIJOUS 25 DE SETEMBRE DEL 2008
La televisió online SIES.TV celebra just avui el seu primer aniversari. FELICITATS!!
En una de les entrevistes que hi ha, el director del Festival de Cinema de Girona parla de la crisi del cinema i de la REVOLUCIÓ DIGITAL.


L'ACTUALITAT
El Parlament Europeu proposa un paquet de normes encaminades a protegir les dades dels internautes sobretot en xarxes socials com Facebook o MySpace. L'advocat ANDREU ALONSO de l'empresa SICURLEX especialitzada en protecció de dades ens ha donat detalls d'aquesta proposta europea. Clica AQUÍ per anar al web de l'empresa.
L'ÚLTIMA HORA
La cançó "Quédate en mi corazón" de NOELIA ZANÓN ha estat escollida com a himne de la campanya del candidat demòcrata a la presidència dels Estats Units, Barack Obama.

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
- GUILLAMINO ha penjat a la xarxa algunes cançons noves que et pots descarregar clicant AQUÍ.
- Zinadine Zidane ha reconegut, en motiu de la sortida al mercat de la seva biografia titulada: ZIDANE, UNA VIDA SECRETA, que està penedit del cop de cap que li va fer a Materazzi a la final del Mundial 2006.

SOLIDARITAT 1. PREMIS DE LA FUNDACIÓ BIP BIP
May Escobar ens explica els detalls d'aquests premis d'una fundació que té com a objectiu que cap col·lectiu quedi exclòs de les Tecnologies de la Informació. Ara s'acaba d'obrir la sisena edició dels premis que guardonen aquelles organitzacions públiques i privades que hagin fet projectes tecnologics a favor de la integració de les persones més desafavorides.

SOLIDARITAT 2: UN CONCURS D'IDEES DE GOOGLE

Google ha presentat un concurs d'idees que porta per títol 10 elevat a 100. Fins el 20 d'octubre es pot presentar, omplint un formulari, una idea per canviar el mon ajudant a tantes persones com sigui possible. Google destinarà 10 milions de dòlars a fer el projecte guanyador.