13.5.08

DIMARTS 13 DE MAIG DEL 2008
Entrevistem DANI ALCARAZ, un dels socis-fundadors de BLOGUZZ. Es tracta d'una iniciativa que barreja blocs i màrqueting, bloggers i marques. És una plataforma web que facilita la relació entre els dos bàndols posant a disposició de les marques una selecció de bloggers experts en diversos sectors disposats a parlar dels seus productes. També facilita alb bloggers l'accés de productes del seu interès perquè comentin la seva experiència amb els productes en primers persona.
DE QUÈ PARLA LA XARXA?
Final els de National Geographic ha fet cas al videoaficionat que va gravar una agressió d'animals. Va ser un dels vídeos més premiats a YouTube. Abans de penjar-lo a la xarxa el va oferir al National Geographic que no en van voler saber rès. Una cop vist la popularitat que han agafat les imatges, ara decideixen fer-ne un documental.

Aquest vídeo s'ha vist més de 31 milions de vegades.
NOVETATS DISCOGRÀFIQUES
Iron Maiden, Camela, Manolo Garcia, Matt Pokora, reedició Amy Winehouse, Babasónicos, Guaraná, Carmen Paris i ens quedem amb uns debutants que faran mal: els americans MGMT. Pop psicodèlic d'inspiració glam.
Aquí, en directe, al programa de David Letterman.

Per veure el vídeo, clica AQUÍ.