12.5.08

DILLUNS 12 DE MAIG DEL 2008
Què està passant és un bloc i un programa de Ràdio 4. Ràdio i internet, agafats de la maneta. També tenim PODCAST i CORREU ELECTRÒNIC a queestapassant.rne@rtve.es
DE QUÈ PARLA LA XARXA?
- Hem descobert un usuari habitual del YouTube que des de fa alguns mesos es dedica a seguir el personatge del MAX a "El cor de la ciutat" i a doblar a l'anglès els diàlegs d'aquest personatge. ALEJANDRO 0720 ha vist com el seu perfil a YouTube ha tingut cada vegada més repercusió i actualment compta amb un miler de persones subscrites que segueixen els seus vídeos i el més interessant del fenòmen és que ho fan des de diversos punts del món. Gràcies a l'Alejandro, mexicans, americans li pregunten més detalls sobre la sèrie.

- El músic dominicà afincat a Madrid, ALEX FERREIRA, posa a la disposició de qui vulgui la seva cançó "Un domingo cualquiera" que ha acompanyat d'un vídeo fet amb 2.000 fotos.

- Els AMARAL regalen a partir d'avui el seu segón senzill del disc "Gato Negro, Dragón Rojo" que sortirà a la venda el 27 de maig. Clica AQUÍ per aconseguir-lo.
Eva Amaral i Juan Aguirre també es posen a disposició dels internautes que poden enviar preguntes a través del correu: entrevista@amaral.es