10.3.08

DILLUNS 10 DE MARÇ DEL 2008
L'especialista en seguretat CARLOS TICÓ de SerenaMail ens resol dubtes sobre virus, spam i altres. La seva visita coincideix amb l'anunci per part de la policia de la desarticulació d'una banda de Catalunya que feia phishing. Ho comentarem.

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
TVE ha apostat per internet per escollir el seu representant d'Eurovisió a Belgrad. El desenllaç i el mètode i l'elecció popular de ROFOLFO CHIKILICUATRE han tingut moltes crítiques. Nosaltres hi estem a favor. Ens agrada fins i tot la gala de preselecció de dissabte on tot semblava improvitzat i quedava pròxim. Va ser realment divertit!. Ens va agradar el moment en què Rosa d'Espanya li demana la paraula a Raffaella Carrà a mitja escala per dir que Chikilicautre "és molt bona persona" i el seu nebot més.

Les últimes informacions apunten que la lletra de El Baile del Chiki Chiki és de Santiago Segura.
Hi ha gustot per tot.
A Favor.
La directora de programes de TVE, EVA CEBRIAN, ha dit que es demostra que s'ha revitalitzat Eurovisió a Espanya i que ha tornat a crear interès.
En contra
El president de la web euro-spain.com està indignat i ha penjat un comunitat en què qualifica els que han votat Chikilicuatre de CHONIS. És la paraula més educada de totes les que diu Miguel Loredo Gutiérrez.
JAVIER CAPITAN
Ha decidit fer tires diàries de crònica humorística de l'actualitat a internet. Ho penja a El mundo digital, a la seva web i a la televisió Mobuzz Tv.
http://elnoticiero.mobuzz.tv/shows/zapatero_gana_con_el_4369
Clica AQUÍ per accedir al seu blog i podcast.
PRESENTADOR CUTRE: Zorro amb una r: Zoro
Hi ha presentadors que haurien de documentar-se.