12.3.08

DIMECRES 12 DE MARÇ DEL 2008
El director de promoció internacional de la Cambra de Comerç de Barcelona, LLUÍS LLUCH, ens dona detalls del "BCN TECH WORKING" que es farà el pròxim 10 d'abril a Barcelona. La cita es fa a la sala Archimboldi, al carrer Còrsega. Es tracta d'una trobada de treball distesa entre empreses TIC i d'altres NO Tic. Si vols més informació, clica AQUÍ.
DE QUÈ PARLA LA XARXA?
YouTube també serveix per la denúncia. Un grup de dones de l'Aràbia Saudita es queixen amb un vídeo de la llei que no deixa conduir les dones. Ho fan, conduint.

- Irlanda viu també dies de polèmica eurovisiva per la decisió d'enviar la titella DUSTIN THE TURKEY a la semifinal. Bob Gelsof ha sortit a la seva defensa.

- Una tal ANA, francesa d'origen espanyol ha triomfat a França amb una cançó que segur que et sona ( l'havia cantat Bustamante).

L'ESTUDI D'AVUI
El 2002 teniem unes prioritats tecnològiques i ara en tenim unes altres. Un estudi fet als Estats Units determina quins són ara els objectes tecnològics imprescindibles. Entren a la llista el telèfon mòbil, el fixe, la tele, la PDA i internet. Mentre el 2002 la resposta era el TELÈFON FIX com a imprescindible ara guanya el telèfon mòbil amb molt aventatge i al tele i el fixe es troben a les últimes posicions.