1.2.08

DIVENDRES 1 DE FEBRER DEL 2008
Entrevistem ROBERT TROBL, el soci fundador de l'empresa DIGITAL SAMBA. Es tracta d'una empresa amb seu a Barcelona que promou una tecnologia que fa les videoconferències més senzilles i àgils. Aquesta tecnologia es diu OnSync i proporciona una solució e-learning a mida. El programa de Digital Samba ofereix una solució d'alta qualitat, facilitat d'ús i amb un sistema de comunicació de veu i imatge a temps real per el sector de l'educació. Només cal enviar un enllaç i clicar allà per accedir a una classe en videoconferència. Comprova-ho clicant AQUÍ.

ACTUALITAT
La notícia de la tarda és l'anunci per sorpresa de Microsoft de voler comprar Yahoo!. Ho ha intentat altres vegades però aquesta sembla molt més seriosa després que Yahoo ha anunciat aquesta setmana l'acomiadament de mil persones.

RÀNQUING
La dona més desitjada a internet per ser esposa o parella és l'actriu de la popular sèrie Anatomia de Grey, la doctora Izzie Stevens. És l'actriu KATHERINE HEIGL.
Un 89 per cent dels enquestats al portal Askmen.com l'han escollida.
És ella.


L'ESTUDI D'AVUI
El 2010 es vendran més ordinadors portàtils que no pas PCs de sobretaula. La movilitat serà cada vegada més important. La marca INTEL acaba de publicar un estudi que indica aquesta tendència sobretot als països desenvolupats.

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
TATA GOLOSA i el seu nou hit. De micrófonos a Pastillas.

Tata Golosa - La Pastilla

ESTRENES DE CINEMA
Jhon Rambo, Monstruos (arriba amb una campanya brutal de màrqueting viral) i nosaltres ens quedem amb "Déjate caer".