4.2.08

DILLUNS 4 DE FEBRER DEL 2007
Entrevistem SASHA MICHAUD responsable de Betfair Iberia. Ens detalla que a banda de les apostes esportives també hi ha apostes a través de la xarxa sobre Qui serà el pròxim president del govern espanyol?, guanyarà per majoria absoluta?, Bardem s'emportarà l'Óscar?. Triomfen les apostes a favor de Bardem i del fet que guanyarà,diuen, el candidat del PSOE però sense majoria absoluta.

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
- A JJ SANTOS els tècnics de Telecinco li han fet una mala passada. És un "Makking Off" mentre feien la retransmissió del Betis - Depor. Parla del tomate, de Montes de La Sexta i de la derrota del Reial Madrid.


- La relliscada de Corbacho als Goya.


- GANXITO a la Catosfera. Clica AQUÍ per accedir al seu bloc.


L'ESTUDI D'AVUI
És un estudi d'audiències a la Gran Bretanya que arriba a la següent conclusió: Els joves veuen menys tele però reben més impactes publicitaris arran de l'arribada de les televisions digitals.

AQUÍ HAY TOMATE!!! Uy Uy Uy
Som de la teoria que Telecinco ha fet coincidir el final de "El tomate" amb l'inici de la nova pàgina web de la cadena. La coincidència fa que hi hagi molta circulació d'usuaris a la web. El programa tanca a la tele però ressucita a la xarxa i, diuen, ells mateixos molt més contundent gràcies a la llibertat que permet internet.