12.2.08

DIllUNS 11 DE FEBRER DEL 2008
Per escoltar el programa CLICAR AQUÍ.
Som al Congrés mundial del mòbil que es celebra per tercer any a Barcelona. Hem pogut veure "in situ" les novetats que estan a punt de sortir al mercat i algunes coses que estan en procés. Ens hem fixat en diverses coses: es vol donar importància a l'entreteniment mòbil a través dels curtmetratges. Aquestes serien les tendències que ja hem detectat: Pantalla tàctil al més pur estil IPHONE, programari lliure al mòbil, la plataforma Android de Google, Wimax i la nova tecnologia LTE.
D'aparells que es presenten al certamen ens hem quedat amb:
- N96 de Nokia. Incorpora un sintonitzador de TDT

- LG KF700 amb una càmera de 5 megapíxels
- Samsung Soul

ACTUALITAT
Des del congrés mòbil, la comissària europea per la Societat de la Informació, Viviane Reding ha amenaçat les operadores en intervenir a l'1 de juliol si abans no han baixat els preus del "roaming". Diu que no pot ser que no paguem el mateix dins el nostre país que per altres zones de la Unió Europea enviant SMS i telefonant.

Yahoo ha rebutjat l'oferta de Microsoft.

ENIGMA DEL PROFESSOR SEGARRA
Cada dia un enigma per guanyar un llibre Matemàgic del professor. Ens propossem exercitar la ment. Si en vols saber més visita la web de LLuís Segarra el Quinzet.

SEGURETAT
EL nostre especialista en seguretat, CARLOS TICÓ de SerenaMail ens explica que encar no hi ha grans perills de virus amb el mòbil. Tenir sempre activitat el Bluetooth sí que pot ser una gran porta oberta al virus i l'spam. Si tens dubtes sobre seguretat pots fer-nos arribar consultes a queestapassant.rne@rtve.es

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
ESPORTS. De la victòria de la Copa del Rei de bàsquet per part del Joventut de Badalona. En AQUEST ENLLAÇ pots veure la celebració que es va fer la tarda de dilluns en vídeos.

Hi ha diverses webs que en parlen i el bloc Micaco verd-i-negre ens comenta quines han estat les cançons de la victòria a Vitòria. Aquesta és la que més a triomfat com a himne.

POLÍTICA. La batalla de vídeos musicals en campanya també arriba a Espanya. Els artistes es posicionen. Diversos artistes han cantat per Zapatero. A veure si contraataquen els artistes peperos!!!!

A les eleccions dels Estats Units, el líder dels Black Eyed Peas, Will i.am que aquesta setmana serà a Barcelona al congrés del mòbil ha fet un vídeo musical dirigit pel fill de Bob Dylan.

Amb una setmana, tres milions de visites.
50 GRAMMYS
La gran triomfadora ha estat AMY WINHOUSE que era a Londres i s'ha connectat via satèl·lit amb ella. ( Atenció: Ja sabem d'on li ve el nas...)

El premi més important de la nit ha estat pel jazz. L'àlbum de l'any ha estat River: The Joni Letters de Herbie Hancock que aquesta setmana fa 68 anys.
Ens quedem amb l'espectacular "numeret" de les dues cracks de l'escenari. Això sí que és espectacle!. Per caure la baba!!!!
Primera part: Beyonce i The best!

Segona part: El gran duet.