13.2.08

DIMARTS 12 DE FEBRER DEL 2008
Clica AQUÍ si vols escoltar tot el programa.
És el Dia Mundial de la internet segura i per tant hi ha diversos advertiments adreçats, sobretot, als més joves. Fem un repàs avui de les recomanacions que Red.es fa als adolescents en l'ús responsable del mòbil. Aquesta entitat que depèn del Ministeri espanyol d'indústria posa a la disposició dels joves un joc amb tocs didàctius i educatius aquest enllaç: www.chaval.es

ELS ENIGMES DEL PROFESSOR SEGARRA
LLuís Segarra ens ha plantejat un enigma d'ordinadors. El Francesc des de Mollet ha encertat la solució. La contrasenya era INCORRECTE.
Si vols practicar més, clica AQUÍ.

LA RÀDIO DIGITAL
Jordi Rubio de OXX Digital ens presenta una ràdio digital via Wi-Fi que permet sintonitzar més de 10.000 emissores de tot el món. És una opció per escoltar la ràdio sense haver de passar per l'ordinador i amb la única condició de tenir servei Wi Fi. És un producte que arriba a Catalunya de la mà d'una empresa danesa i costa entre 179 euros i 250. Una "pijada" tecnològica pels malalts de la ràdio.

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
Qualsevol pot ser corresponsal i cronista i com que el Mobile World Congress de Barcelona és per professionals tecnològics, molts persones fan reportatges i els penjen a la xarxa. Aquí, uns exemples.
Cròniques des de dins cap a tot el món