19.12.05

DILLUNS 19 DE DESEMBRE DEL 2005
No sabem què està passant... però en general aquest dilluns ha costat molt això de llevar-se. Necessitem forces per aquesta setmana de Nadal.

QEP ACTUALITAT. Els més populars a Time.
El setmanari nordamericà TIME ha escollit com a personatges de l’any 2005 BILL GATES la seva dona MELINDA i el líder d’U2 BONO. La portada de la revista la comparteixen tots tres i l’argument és que són personatges de l’any per ser bons samaritans.
Han mostrat esforç personal en la lluita contra la pobresa al món i amb la pandèmia de la sida a l’Àfrica. De fet els han escollit per ser els tres més eficients a l’hora de trobar camins per erradicar tragèdies.
Bill Gates és l’home més ric del món però també un dels més solidaris. La seva Fundació Gates és l’organització de caritat més gran del món. De Bono diuen que ha convertit en sexy la reducció del deute.

QEP CURIOSITAT. Les prostitutes dissenyen.
Unes prostitutes de Rio de Janeiro han llançat al mercat una nova marca i van fer el cap de setmana la primera passarel·la per promocionar-la. Elles sí que saben el què es porta i el què agrada. Fan fer una passarel·la improvitzada sobre pètas de rosa pels carrers del cor de Rio on hi treballen unes 300 persones. Lògicament les mateixes prostitutes van fer de models. Hi ha la línia BATALLA que han confeccionat per anar a treballar, la línia LOCURA, la línia BÀSICA i la línia MILITÀNCIA per ser utilitzada en la lluita per obtenir els mateixos drets que unes altres prostitutes organitzades en una entitat que es diu Davida.
La marca de la roba es diu DASPU. Se n’enfoten de la botiga més luxosa que a Sao Paolo ocupa uns 20.000 metres quadrats i es diu DASLU.

QEP TECNOLOGIA. Els deu més buscats a Yahoo Espanya.
Rànquing del 2005
1 Angelina Jolie
2 Harry Potter
3 Paris Hilton ("La gran juerga" -Agost del 2005 - )
4 Pasión de Gavilanes
5 Shakira
6 Elsa Pataki (Galeria d'imatges de Ninette)
7 Fernando Alonso
8 Operación Triunfo
9 Star Wars
10 Jessica Alba

QEP TECNOLOGIA. Servei de recerda de joguines.
La NINTENDOGS està pràcticament esgotada a totes les botigues espanyoles i les que en tenen només a l’expositor i no al magatzem.
El simulador de mascotes de NINTENDO és un dels fenòmens de l’any. Diuen que és un dels regals més buscats. N’hi ha alguns que han arribat a fer quilòmetres i passejar-se botiga per botiga.
NINTENDO ESPANYA ha anunciat que posarà més unitats a la venda durant l’última setmana de desembre. La setmana que ve. Posarà a la venda unes 260.000 unitats de les diverses versions i packs.
El 7 d’octubre es van posar a la venda. La companyia tenia com a objectiu vendre a Espanta entre 175.000 i 200.000 unitats del joc exclusiu per la portàtil Nintendo DS. La realita ha superat el càlcul perquè quatre mesos després ja s’han superat aquestes vendes. A tot el món se n’han venut tres milions i mig.
El joc l’ha creat el pare de MARIO o ZELDA. A Espanya és el país europeu on s’ha venut més ràpid.

QEP TENDÈNCIES. EL reciclatge és una moda.
Aquest cap de setmana s’han fet a Barcelona els mercats de tendències. Són mercats en què joves dissenyadors i artesans presenten els seus articles. Cada vegada agafa més revolada el fet de fabricar-se una peça de roba o unes arrecades amb material que t’has trobat. La creativitat és aplaudida i sobretot el fet de reciclar.
En una de les activitats paral·leles al CCCB es va fer el festival de reciclatge artístic Drap-Art. Coses que vam veure.
Làmpades fetes amb paquets de tabac, peces de roba fetes amb la roba heredada de l’àvia. Hi ha dues disssenyadores Dàmaris Michavila i Marta Pelegrina agafen articles dels containers del carrer i fan els articles. Vénen a una botiga de Gràcia.
En una crònica que fa Núria Marrón a El Periódico, detalla també que hi ha la dissenyadora Mónica Verjano que fa vestits amb esponges de fregar i una altre Sofia Just amb cintes de casset)
Diuen que no poden viure d’això però crec que cada vegada la gent s’atreveix a portar coses més creatives. Sobretot els més moderns.