31.10.05

DILLUNS 31 D'OCTUBRE DEL 2005
És una nena i es dirà LEONOR !!!!!!!!!!!!!!


Detalls :
Ha pesat: 3,540
Ha nascut: 1:46
Mètode: per cesàrea.
Avis: És el seu setè nét.
Semblança: ????????????????????????

Declaracions del pare:
1)Això és el més bonic que li pot passar algú
2)Estem radiants i feliços
3)La lògica del temps fa pensar que hereterà el tro.
Curiositat: La casa reial ha informat els periodistes del naixament a través d'SMS ( vejeu foto)

QEP TENDÈNCIES. Un centre d'entreteniment novedós.
Els anys noranta van ser moda uns centres d'entreteniment tipus Star trek que consistia en la lluita amb escopetes fluorescents entre dos equips.
El pròxim divendres s'inaugura MAZZINIA, un projecte espanyol que després s’exportarà a tot el món. En aquest cas recrea una presó penal i virtual d’on has d’aconseguir fugir.
És un videojoc interactiu. Has d’aplicar ingeni i intuició per superar les proves. El jugador porta una conssola electrònica al canell i un guia virtual dona explicacions. Hi ha tres nivells i 4.000 metres quadrats de passadissos laberíntics amb ambient futurista i canviant. Amb efectes visuals i sonors.
És un centre de la firma d’oci NÉGONE. Ha invertit més de 16 milions d’euros per recrear aquesta presó de màxima seguretat tecnològica. Està a l’edifici modernista La Pagoda, prop del Santiago Bernabeu. Cada partida costa entre 12 i 15 euros. Esperen rebre uns 100.000 visitants el primer any.

QEP TENDÈNCIES. Ganivets de ceràmica.
Cada vegada hi ha més marques especialitzades en utensilis per la cuina de disseny. Obre llaunes de disseny, pebreters automàtics, kit de barbacoa, pelador d’alls. El wok i tot el què comporta i ganivets. La tendència en ganivets i utensilis de cuina que tallen és la ceràmica. La fulla dels ganivets és de color marfil. Els especialistes diuen que els talls són fins i perfectes i el què és millor: Un ganivet de cermàmica pot durar per tota la vida i les pròximes generacions. Va bé i dura però lògicament és més car que l’acer inoxidable.

QEP TENDÈNCIES. Els fit strips per no picar
Continuen sortint novetats en les marques cosmètiques que han apostat per una línia pràctica i minimalista. La casa COMODYNES ha començat a comercialitzar el FIT STRIPS.
Són unes làmines que es posen sota la llengua i et fan marxar la sensació de gana. Diuen que a les làmines hi ha una combinació de fibres. Amb vuit al dia prometen que evitaràs les temptacions del menjar. Tres dispensadors costen 15 euros.

QEP TECNOLOGIA.Web recomanada
El govern espanyol ha anunciat que penjarà a internet una base de dades amb els electrodomèstics més eficients amb el consum d’energia.
L’objectiu és orientar el consumidor a l’hora de comprar un d’aquests aparells.
La base de dades es posarà a les adreces www.idae.es i www.wwf.es.
Es podrà buscar la informació en base a diversos criteris: la marca, el model, basant-se en la classificació de l’etiqueta energètica i el consum.
Hi haurà un llistat dels 10 electrodomèstics més eficients de gama blanca disponibles al mercat. També s’habilitarà una calculadora energètica i solucions per l’estalvi d’energia. Els electrodomèstics estan classificats amb una etiqueta energètica amb la identificació A, A+, A++.

QEP TECNOLOGIA. Neix una nova utilitat dels Podcast.
Els podcast són gravacions d’audio fetes per internautes i penjades a internet que es poden descarrepgar a reproductors portàtils MP3.
La novetat és ara el SOUND SEEIN PODCAST. Són guies alternatives sobre barris, ciutats, museus i monuments que els usuaris pengen a la xarxa en format MP3 i que tothom qui vulgui se’l pot posar al seu reproductor i guiar-se per una ciutat en concret. Una de les particularitats és que les guies sonores es fan en temps real i sobre el terreny. EL narrador ens explica coses del què vas veient. És una alternativa a les guies més convencionals.

QEP ESPECTACLES
Avui és dia de recopilatoris.
Avui dilluns arriben a les botigues de tot l’Estat les compilacions de diversos grups. Totes elles carregades de nostalgia.
- Un GRANS ÈXITS DE MECANO. La discogràfica Sony ja porta mesos reeditant el catàleg del grup que acaba ara amb l’edició d’aquest grans èxits.
En aquest cas surt amb un DVD amb els videoclips i material audiovisual del trio
- Més nostàlgia. Surt SLIVER. BEST OF THE BOX. Un recull del triple CD de Nirvana amb rareses de la banda de Seattle.
- També s’edita un recopilatori de HILLARY DUFF. MOST WANTED és el títol.
- Els SÓBER un cop ja han fet oficial que se separen després de deu anys de carrera, treuen avui al mercat un Grans Èxits 1994-2004.
- DUNCAN DHU: Més notícies relacionades amb la nostàlgia i els recopilatoris.
no surt avui però la companyia discogràfica DRO ha anunciat que hi haurà un segon àlbum d’homenatge pels 20 anys de DUNCAN DHU. El què s’edita és la maqueta que els va donar sort i èxit. A la maqueta s’hi afegiran els èxits de la banda i un DVD amb actaucions del grup a Televisió i videoclips.
Acaba de sortir a la venda el disc CIEN GAVIOTAS, un tribut que diversos artistes espanyols fan als Duncan Dhu.

QEP TELE
- EL FUTUR DE "LA OTERO".
Júlia Otero es farà càrrec a partir del proper gener de l’última hora de Protagonistas, que presenta i dirigeix Luis del Olmo des del 1973. Segons han avançat fonts de Punto Ràdio, està previst que en el decurs del 2006 la periodista vegi augmentada la seva presència al programa –que amb 32 anys és el més veterà de la ràdio espanyola- fins ocupar la franja de 10:00 a 12:00 del matí.

- El preu de l'espot de 20 segons a Cuatro en prime time és quatre vegades inferior als d'Antena 3 i Telecinco. Cuatro arrencarà dilluns vinent amb unes tarifes publicitàries molt avantatjoses per als anunciants. La nova cadena privada en obert de Sogecable aposta per uns preus molt més baixos (fins a quatre vegades més) que les seves teòriques competidores, Antena 3 i Telecinco. La franja més cara per als anunciants en l'etapa inicial de Cuatro serà la de l'informatiu del vespre, que conduirà Iñaki Gabilondo entre les 21 i les 22 hores.

- Finalment ja hi ha data d’estrena i títol definitiu del nou late show nocturn de Carolina Ferrer a Tele 5 i amb EL Terrat. S’estrena el dilluns que ve 7 de novembre sota el títol de PLAN C. Començarà a les dotze de la nit i durarà dues hores i 15 minuts. El defineixen com un programa que barrejarà rigor, humor i glamour.

- AUDIÈNCIES: "Cruz y Raya" va superar divendres en audiència a "Homo Zapping" a nivell estatal. L’audiència de l’estrema de MADE IN CHINA va ser més discreta.

- Els ajuntaments osonencs acorden crear una televisió digital a la comarca
El passat divendres els ajuntaments de 16 localitats d'Osona es van reunir per adoptar els Estatuts d'un Consorci pensat per crear i gestionar una nova televisió digital a la comarca, arrel d'un acord pres la setmana anterior a Vic entre els diversos municipis i el Consell Comarcal. Els objectius més inmediats per tirar endavant el projecte són definir el procediment administratiu a seguir per la gestió del canal, estudiar els aspectes tècnics i preparar el pressupost (tasques que realitzarà la comissió tècnica).

1 comentari:

Roberto Iza Valdés ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.