24.10.05

DILLUNS 24 D'OCTUBRE DEL 2005
Aquest el Rafa Nadal ha sortit d'un videojoc. Fiju que no és real...


ELS NOMS DE LES PERSONES
Ahir es va intentar fer a Madrid un rècord Guiness de persones amb el mateix nom concentrades a l’hora. Es van convocar MARIA PILARS al barri del Pilar de la capital espanyola. L’objectiu era superar el rècord de Dubai en què es van concentrar MIL MOHAMMEDS a principis d’aquest any 2005.
No ho van aconseguir. Hi havia 214 pilis.
Hi hagut altres iniciatives d’aquest tipus com una concentració de 112 Shirleys a Austràlia però el Guiness de Dubai és molt difícil de superar.
A Catalunya haurien de fer-lo de MARCS i MARIES
Segona la llista Caprabo, actualment els tres noms de nen més posat són de més a menys MARC, ÀLEX i PAU. En nenes MARIA, ANNA i PAULA.

QEP BUTXACA. Tornarà la deducció pel LLOGUER.
El nou IRPf recuperarà la deducció per lloguer amb l’objectiu que tant la compra com el lloguer siguin neutrals fiscalment.
Ho ha anunciat en una entrevista la secretaria de Economía i ocupació del PSOE, Inmaculada Rodríguez- Piñero. L’IRPF es rebaixarà perquè estigui a la mitjana de la Unió Europea que és actualment del 30 per cent. La reforma es presentarà al Congrés abans de finals d’any. Les rendes del treball deixaran d’estar penalitzades fiscalment com passa ara.

QEP BUTXACA. Denuncia als tallers de reparació de cotxes.
Els tallers de reparació d'automòbils es veuen obligats a cobrar fins un 20% per sota del preu real de la reparació per culpa de la pressió de les asseguradores.
Això ho denuncia la Confederació Espanyola de Tallers de Reparació d'Automòbils i afins CETRAA, amb seu a Barcelona.
Des de la confederació es denuncia que aquesta situació afavoreix que en determinades circumstàncies hi poden haver problemes de seguretat.
Els tallers que no es volen sotmetre a aquesta imposició apareixen en una llista negra i es veuen obligats a demanar la diferència de la factura que no paga l'asseguradora al client, amb el malestar que això comporta.

QEP TECNOLOGIA
Barcelona serà la seu europea de la Internet Society. Així ho han decidit els vint-i-un capítols europeus de l'organització. La candidatura del capítol català va derrotar la candidatura presentada pels capítols espanyol i gallec de forma conjunta. ISOC-Europa, la institució que tindrà la seu a Barcelona participarà de la gestió del domini .eu i assessorà la Unió en temes d'internet.

QEP TENDÈNCIES. Ara temps de YEPPIES.
Ja no parlem de YUPPIES sinó de YEPPIES. El terme yuppie es va imposar als anys vuitanta en aquells executius agressius. A la Gran Bretanya ja es comença a imposar la paraula YEPPIES. Es refereix als nois de vint i tants anys que no s’han independitzat. Viuen encara amb els pares i mantenen una mena ce carácter Peter Pan. Si els yuppies estaven motivats per una escalada social i pels diners, els yeppies se senten menys segurs i volen experimentar sense comprometre’s en rès ni amb ningú. Busquen una feina que els realitzi com a persona i van tantejant fins a esgotar totes les possibilitats. Són joves que experimenten buscant la perfecció

QEP TENDÈNCIES. Les dones s'apunten a buscar parella per internet.
Un estudi estadístic fet sobre nous usuaris a portals de relacions personals indica que han augmentat els últims mesos les DONES que s’apunten aquesta nova manera de conèixer gent. L’increment de dones és espectacular i es comença a notar una nova tendència. Parelles que s’apunten a conèixer gent a través de la xarxa. No són masses encara les que ho demanen però tot indica que el percentatge anirà pujant.

QEP TENDÈNCIES. Deixar de fumar.
Cada vegada hi ha més mètodes per deixar de fumar i també surten publicats molts estudis que tenen a veure amb això.
El president del Cinquè Congrés per la prevenció i tractament del tabaquisme que es farà a Salamanca diu que hi ha unes característiques concretes que determinen si la persona s’engreixarà quan deixi de fumar. Diu que el perfil de persona que més s’engreixa és la d’una dona de menys de 55 anys i de raça negra.
En general la falta de nicotina fa que es quedi més greix al cos. També es menja més perquè es recuper l’olor i el gust.

QEP NOMS PROPIS
BRITNEY SPEARS
Es va engreixar fins a 26 quilos el seu embaràs. S’especulava que tenia una interminable depre post-part, el seu marit va abandonar casa seva uns dies i tothom deia que estava fatal.
Aquest cap de setmana se l’ha vist en un restaurant i es veu que ja ha recuperat la seva esplèndida figura.

ABBA
Ja es veia a venir abans de començar. La cançó eurovisiva del grup suec ABBA WATERLOO ha estat escollida a la gala dels 50 anys del certamen com la millor de la història del Festival. Ja fa 23 anys que el grup no existeix i fa molts anys que el volen ressucitar sigui com sigui. De totes maneres ells no en volen sentir parlar. BENNY ANDERSON ha dit en un diari del seu país que tot té el seu temps, com diu la Bíblia. Van guanyar el 1974. Aleshores va estar bé, diu, però ara ja no.
Per Anderson és divertit que la gent hagi escollit el tema com el preferit però ja no volen participar en gales d’aquest tipus.
Des que el 1982 el grup es va separar , tots continuen junts però fan vida per separat.

QEP ESPECTACLES
- Encara no hi ha data per la celebració de la gala dels premis MTV llatinoamericana. A finasl de al setmana passada es va decidir suspendre arran de l’arribada de l’huracà Wilma a Cancún i per precaució.
Els artistes que havien de participar a la quarta gala van abandonar Mèxic per precaució abans de l’arribada de l’huracà Wilma.
La gala s’havia de celebrar els últims dies a la Platja del Carmen.
Els organitzadors van avisar per telèfon els artistes perquè no viatjéssin a la zona. SHAKIRA i FOO FIGHTERS no van arribar a viatjar a la zona a finals de la setmana passada. Sí que ho havien fet els Molotov que van aconseguir marxar.

- Avui surt a la venda el nou disc de Whiskyn's "Souvenirs".

QEP TELE
- A Antena 3 van a per totes.
Acaben de confirmar que han comprat en exclusiva els drets per emetre en obert la lliga de campions, la Champions del 2006 al 2009. Han tancat l’acord amb la UEFA. Garanteix l’emissió en exclusiva i en directe del millor partit de la jornada del dimarts. Antena 3 també aconsegueix els drets d’emissió de la final de la UEFA i els resums de les jornades que es disputin els dimecres.
També ha anunciat que ha comprat els drets de la serie SHIN CHAN. Encara no s’ha concretat en quina franja horària emetrà els dibuixos japonesos.

- L'ex-corresponsal de TVE a Jerusalem, ANGELA RODICIO, es redactora des de dimecres passat de la tercera edició del Telediario.
Rodicio s’ha reincorporat a la cadena pública després del llarg conflicte laboral que va mantenir amb ella i que va finalitzar amb una sentència del Jutjat Social que obligava a readmetre-la o indemnitzar-la amb 120.285 euros.

- Premi a l'INFO-K. L'Info-K, el programa informatiu del K3 (Televisió de Catalunya) ha estat guardonat per la Unicef com el millor espai dirigit a un públic infantil i juvenil. L'organisme ha valorat de l'espai "l'arriscada i innovadora" aposta per un informatiu destinat al públic més jove. També ha atribuït el guardó al "reforç de valors com la tolerància, la pau, la solidaritat, el respecte a la vida, la interculturalitat i el diàleg".

- el Gran Wyoming s'afageix al rodatge de la sèrie de Telecinco “Vientos de agua” juntament a Héctor i Ernesto Alterio, Silvia Abascal i Pilar Punzano. El director argentí Campanella comença avui dilluns la gravació a Madrid.

2 comentaris:

Roberto Iza Valdés ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Quan parlant dels Abba dius "continuen junts però fan vida per separat" Què vols dir exactament?