20.10.05

DIJOUS 20 D'OCTUBRE DEL 2005
Tercer i última jornada del debat de política general al Parlament. No s'esperen sorpreses. Ho direm amb la veu fluixeta...

TEMA DEL DIA
Reaccions a la proposta d'ordenança pública de l'Ajuntament de Barcelona per acabar amb l'incivisme.
- Què diuen els veïns de la ciutat?
L’Associació de Veïns de Barcelona creuen qeu l’ordenança de civisme és arbitrària i no incideix en les causes. Diu que inclou mesures sancionadores però No socials i deixa en situacions vulnerables prostitutes, venedors del top manta i persones que no tenen accés a altres llocs de feina. Creuen que el què passarà si això s’arriba a aplicar és que marxaran a exercir a localitats de l’àrea metropolitana.
- Les prostitutes també han parlat.
Un col·lectiu de prostitutes de Barcelona s’ha oposat a que se les multi a les que estan al carrer i als seus clients
Una de les membres de l’entitat ÀMBIT DONA, Blanca Fernàndez, considera dictatorial i incomprensible aquesta ordenança.
La prostitució al carrer és una realitat laboral molt antiga i no cal eradicar-la.
Les prostitutes argumenten que no tenen alternativa de trebll i que no volen estar en locals de contactes perquè les exploten. La majoria, diuen, són mares de família que han de mantenir una llar.
Per contra l’Associació Nacional d’Empresaris de Locals de contactes s’han mostrat a favor de les multes

QEP BUTXACA. Els de can Roche "s'estan forrant"
La federació d'associacions de consumidors FACUA considera immoral l'actitud dels laboratoris suissos Roche amb el medicament antiviral TAMIFLU.
L’Organització Mundial de la Salut, l’OMS, ha recomanat la utilització d’aquest medicament i el RELENZA i els governs de diversos països n’han començat a comprar.
La FACUA es queixa perquè els laboratoris Roche vol vendre subllicències de fabricació de l'antivirus a d'altres laboratoris.
La FACUA creu que el què haurien de fer els laboratoris és aixecar la pantent i així el preu d’aquest medicament podria baixar.
La declaració de Doha permet als països saltar-se les lleis de patents en cas d’emergència. De moment el govern Tailandès ha decidit fabricar una còpia del Tamiflu. Com que de moment no hi ha cap vacuna l’OMS recomana la utilització d’aquests medicaments.

QEP TECNOLOGIA. Wanadoo fa promoció.
Wanadoo ofereix a tots els seus clients totes les trucades a altres usuaris de la companyia de manera gratuïta. L’oferta és vàlida tota la setmana i les 24 hores del dia. La durada del contracte és indefinida i per accedir a la promoció cal tenir el marcatge directe contractat amb Wanaddo, un servei que és gratuït.

QEP TECNOLOGIA. Jazztel demanda Telefònica
La companyia JAZZTEL ha anuncait que presentarà demandes multimilionàries contra Telefònica per haver obstaculitzat la competència. Són cinc demandes de quantitats multimilionàries. El president de Jazztel, Leopoldo Fernández Pujals, ho va explicar ahir a l’acte de presentació d’una nova tecnologia que multiplica la velocitat de l’ADSL. L’objectiu és arribar a ls 20 megues de velocitat a finals d’any però hi ha problemes per arribar-hi, diu, per culpa dels obstacles que els posa Telefònica.

QEP TECNOLOGIA. cites tecnològiques a Catalunya.
Aquesta setmana coincideixen a Catalunya dues cites tecnològiques. Avui comença a Vilanova i la Geltrú La Setmana Internacional de Mitjans Digitals, una cita que neix amb l’objectiu de convertir-se en un espai de debat dels impulsors de publicacions que es difonen per internet. Des d’avui fins dissabte es farà el tercer seminari Internacional de Periodisme Digital on es parlarà dels weblogs, els podcastings i els videobloggings. A Mataró és apunt d’acabar la quarta setmana de les noves tecnologies per a tothom

QEP TENDÈNCIA. Els exercicis de Kegel per millorar l'orgasme.
Cada vegada es parla més dels exercicis de KEGEL dirigits sobretot a les dones. Es tracta de contraure cada dia una estona els muscles de la vagina. Són uns exercisis sobretot recomanables després de ser mare i especialment si es vol millorar l’orgasme.

QEP TENDÈNCIA. La moda de les habitacions personalitzades.
Potser per justificar el preu o per moda. Els hotels de luxe cada vegada més tendeixen a personalitzar les habitacions i fer-ne de diferents perquè el client se senti especial a la resta.
Molts dels petits hotels rurals de luxe que hi ha per Catalunya ja apliquen aquesta tendència. Habitacions diferents cadascuna amb un nom especial. De pintors, de poetes o de rius, per exemple.

Ara l’hotel de luxe de Santiago de Xile HYATT va més enllà i han copiat una idea que ja ha donat excel·lents resultats a altres hotels del món. Han decorat una habitació de l’hotel de cinc estrelles amb motius relacionats amb la nina Barbie de Mattel.
Lògicament és una habitació rosa xiclet amb tota mena de complements relacionats amb la Barbie. El bany és rosa i ple de cors i papallones. Hi ha una zona de jocs amb nines i un armari amb disfreces de princesa. És el tercer hotel del món que s’apunta aquesta iniciativa després del Hilton de Buenos Aires i del Conrad d’Uruguay.
Ara tots tres inauguren per Nadal l’habitació Batman amb un llit en forma de batmovil.

QEP TENDÈNCIA. El nou PACMAN.
Molt aviat es tornarà a imposar la MODA PACMAN. Va ser la primera superestrella dels videojocs. El personatge el va crear el 1980 TORU IWATANI.
Ara Nintendo ha anunciat la sortida de PAC’N ROLL; una actualització del Pacman d’Arcade. El del 2005 girarà en una pantalla tàctil de la consolla, serà de tres dimenssions i recorrerà fins més de 25 escenaris.
No serà tan fàcil perquè en el nou Pacman saber física serà important. Pacman es diu Pac’n Roll perquè funciona com una bola. Haurem de saber quina velocitat donar-li. Podrem canviar-li el pes a mesura que avancem al joc, travessar parts. El joc inclourà també una versió del COMECOCOS clàssic en la qual hi podran jugar dos usuaris.

QEP NOMS PROPIS
VICTORIA BECKHAM
Vol anar al casament de TOM CRUISE: Ha dit públicament que espera que l’actor al convidi. Aqeusta setmana anirà a Los Àngeles, diu, per posar-se al dia amb Tom i Katie.

ANTONIO BANDERAS
Ja té estrella. L’actor malagueny ha descobert l’estrella número 2294 del Passeig de la Fama de Hollywood. La seva dona i les seves dues filles el van acompanyar a un acte en què es va emocionar. Va dedicar l’estrella a la comunitat hispana i va dir que és un regal de Melanie.

MEGADETH
Han convertit el grup de heavy amb dibuixos animats. Sortiran a un capitol de la sèrie d’animació infantil DUCK ROGERS que emet la cadena nordamericana Cartoon Network.

QEP ESPECTACLES. Ex-triunfitos "a tope".
BUSTAMANTE.
Després de més de 50 concerts per tot Espanya des de finals de juny, la gira de BUSTAMANTE acaba a Barcelona i Madrid.
El concert de Barcelona serà dissabte a la sala Razzmataz. Queden les últiems entrades. El concerft comença a dos quarts de de deu de la nit. L’última actuació serà el 5 de novembre a Madrid i d’aquest forma Bustamante tanca el CARICIAS AL ALMA TOUR.

CHENOA
Treurà a mitjans del mes de novembre el seu tercer disc d’estudi. Es titula NADA ES IGUAL i té com a novetat respecta els anteriors qeu hi ha cinc cançons escrites per ella mateixa. Per tant és el disc més personal. A més estrena discogràfica. Ara edita el disc amb Vale Music . El disc s’ha gravat aquest estiu a Milà amb el productor de Laura Pausini i Nek. Diuen que el disc serà de pop però amb tocs de rock. Bé a partir d’ara passaren de la LAURA PAUSINI a la LAURA CORRADINI que és el nom real de Chenoa

3 comentaris:

Roberto Iza Valdés ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

este blogger es muy chulo y te ofrece mucha información FELICITO
A SUS AUTORES porque he entrdo en muchos bloggers pero ninguno me ha dada tanta información cono este
reitero MUCHISIMAS FELICIDADES A SUS CREADORES

Roberto Iza Valdés ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.