3.3.05

Dijous 3 de Març de 2005. La Casa Reial desmenteix que Letizia pateixi anorèxia. Com agrada en aquest país tafanejar en les cases dels demés i... parlar de qüestions greus com aquesta malaltia com si fóssim experts. El pitjor és quan això passa en una tele.

Salut. El consum moderat de vi redueix en un 30% la inflamació de les artèries (arteriosclerosi) i en un 96% el colesterol dolent. Font: “Vi i malalties cardiovasculars” (Hospital Clínic de Barcelona).
És el primer estudi fet en humans a Espanya.
Consum moderat de vi significa 4 gots al dia en els homes i 2 en les dones.

Insòlit. Wei Mingtang, un xinès de 55 anys, infla globus amb les orelles.
L’home ha desenvolupat aquest estrany talent en els últims 30 anys.
La tècnica de Mingtang consisteix en tapar-se els forats del nas amb la mà, tancar la boca i exhalar amb potència obligant l’aire a sortir per les orelles. És una operació semblant a la que fan els bussos per equilibrar la pressió de l’aigua a les oïdes.
Diu l’home que això de treure aire per les orelles cansa molt. Tot i així, de tant en tant participa en festivals per demostrar en públic la seva habilitat. En una ocasió, va apagar 20 espelmes només amb l’aire que va expulsar per les orelles.

Correus electrònics. El correu electrònic és una font habitual de conflictes als llocs de feina. Així ho confirma un estudi fet per Dynamic Markets en 750 treballadors d’empreses de 5 països europeus: Espanya, Regne Unit, França, Alemanya i Itàlia.

- Un de cada 10 enquestats es queixa de no tenir temps per respondre tots els correus electrònics que rep.

- Més d’una cinquena part dels treballadors espanyols i britànics tenen por de tornar a l’oficina, quan han estat absents, perquè es trobaran una muntanya de correus per llegir.

- La quarta part dels enquestats han d’insistir per rebre una resposta a més de la meitat dels correus electrònics que s’envien. A Itàlia, això passa en un 70% dels casos.

- 1 de cada 10 enquestats confessa que se sent culpable a la feina per no haver contestat algun dels correus electrònics que han rebut. Al Regne Unit, un 11% dels britànics ha fet veure que no ha rebut un e.mail quan se li ha demanat una resposta.

- A un 27% dels enquestats els molesta rebre missatges de correu electrònic amb informació important o urgent, sense anar acompanyats d’un altre avís especial, com ara una trucada de telèfon.

- La tercera part dels enquestats francesos no suporten rebre e.mails extensos on és difícil trobar la informació important. Els treballadors amb càrrecs de major responsabilitat són els qui menys ho aguanten.

- Més de la quarta part dels enquestats se senten frustrats quan reben missatges que no van dirigits a ells. Això passa a un 30% dels directius. Els italians són els que més ho pateixen.

- El 81% dels enquestats té una opinió negativa d’aquells qui envien correus mal escrits i amb errors de gramàtica i ortografia. A Alemanya, la tercera part dels enquestat pensa que els remitents dels correus que reben són uns deixats. Un 41% dels directius europeus pensa que un e.mail mal escrit prové d’un treballador mandrós i poc respectuós.

- Un de cada 10 treballadors enquestats (gairebé 3 de cada 10 a Alemanya) confessa haver patit enfrontaments amb algun company de feina o amb terceres persones per haver malinterpretat el que s’havia escrit en un e.mail.

Consells per treballar correctament amb el correu electrònic:

1. Confirmar sempre la recepció del correu.
2. No defugir l’assumpte ni fer servir l’excusa de no haver rebut el mail.
3. No suposar que tothom ha llegit un correu urgent. Cal fer també una trucada.
4. Anar directe al gra en la redacció.
5. Analitzar qui cal que rebi el mail en còpia.
6. Més val pecar de formalitat en la redacció per excés que per defecte.
7. Evitar judicis precipitats en cas de trobar un e.mail amb un to poc correcte.

JULIA ROBERTS
Julia Roberts va ser encarregada d’entregar un dels premis Oscar a la gala de diumenge passat. Just quan es trobava al backstage, darrera l’escenari, es va dedicar a criticar com li queda la roba i quins canvis ha experimentat el seu cos després d’haver tingut els seus bessons Phinnaeus i Hazel.
La frase més curiosa que va pronunciar i de la qual tots els mitjans de comunicació se n’han fet ressó, és: “Aquest és l’unic vestit que podia subjectar els meus grandiosos pits”.

GUILLEM D’ANGLATERRA
Els britànics critiquen la darrera actuació en públic del fill gran del príncep de Gal·les i Lady Di. El jove es va saltar tota regla de protocol, va agafar de la cintura la seva nòvia i la va petonejar apassionadament. Va descansar uns segons i va tornar a fer el mateix, sense donar importància al fet que hi havia paparazzis al seu voltant que en van fer fotos.
Guillem d’Anglaterra, de 22 anys, es troba a Verbier, a Suïssa, esquiant uns dies amb la seva actual parella i un grup d’amics de la universitat. A més, s’ha volgut allotjar en un xalet per turistes en comptes d’un hotel de luxe, més propi de la seva condició reial.

BACKSTREET BOYS
Un dels fenomens de fans més importants dels 90, Backstreet Boys, es troben treballant en el seu primer disc després de 5 anys d’inactivitat. A finals del mes de març començaran una gira per clubs nocturns dels Estats Units. I a partir del mes de juliol, tornaran als escenaris de grans estadis per celebrar en concert el seu retorn musical. Diuen que és probable que vinguin a actuar a Espanya.

JORGE DREXLER
Drexler rellançarà el seu àlbum Eco amb la cançó "Al otro lado del Río" com a track de regal. El tema passarà a la història per ser la primera cançó en espanyol nominada i guanyadora d’un premi Oscar. El cantautor d’Uruguay també presentarà un DVD que inclourà alguns dels seus èxits.

MAROON 5
Els guanyadors del premi Grammy al millor grup revel·lació són les úniques persones al món que saben d’on prové el seu nom. Bé, no són les úniques. Davant un dels seus ídols, Billy Joel, no es van poder resistir i van trencar el jurament de no explicar mai d’on ha sortit el seu nom de guerra. Per la resta de mortals, les paraules Maroon 5 continuen sent un secret.

Homes i Dones. Parlem de piercings col·locats en zones molt delicades tant dels homes com de les dones.

La Universitat Carlow de Pittsburgh, als Estats Units, ha fet un estudi amb 146 homes i dones que duien piercings als mogrons i als genitals. Els resultats s’han publicat en una revista especialitzada en infermeria (Journal of Advanced Nursing).

Segons aquest estudi, la majoria de les persones que s’havien fet piercings en aquestes parts del cos van patir problemes com infeccions o canvis en el fluxe de l’orina. Però NOMÉS el 3% ho va consultar amb el metge. La resta... van patir en silenci.

De les persones que es van estudiar, un 43% duia piercings als mogrons, un 25% a l’àrea genital, i el 32% duia piercings a totes dues parts del cos.

Els investigadors van descobrir que el 66% de les persones amb piercings als mogrons i el 52% amb perforacions als genitals van tenir complicacions. I, en comptes de parlar-ho amb el metge, més de la meitat de les persones (54%) ho va comentar a qui els hi va fer les perforacions.

Malgrat patir problemes, la majoria de les persones enquestades van dir que estaven molt satisfetes amb els seus piercings. I un 87% van comentar que les seves parelles també estaven encantades amb els forats.

Tele.

* Documental. Avui TV3 emet el documental "Veins. De la protesta a la proposta". Es tracta d’un programa especial dedicat al moviment veïnal que va ser clau en la construcció de la Catalunya democràtica. Vuit relats acompanyats de fotografies, filmacions en blanc i negre dels arxius de Televisió Espanyola i, fins i tot, un fragment d’un reportatge emès a la televisió sueca sobre un dels casos.

* Mujeres Desesperadas. S'estrana avui a Fox TV. A partir de 2/4 de 10 del vespre. Guanyadora dels Globus d’Or a la millor sèrie i millor actriu en l’apartat de comèdia.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I just started a beetle forum new volkswagen blog

Anònim ha dit...

Herzlich Willkommen hier im Flirt-Chat.


Der Flirt-Chat gibt dir die Möglichkeit titten luder und jedemenge andere Sachen,unter anderem Blind Date
Hier im besten Flirt-Chat erwarten dich titten luder Heiße Live Chats
Suchst du Blind Date , sicher bist du hier genau richtig.Ok los geht es,worauf wartest du?
sexuelle Vorlieben chatten als gast ,einfach anmelden .
Du suchst jemand aus Zürich, vieleicht aus Zürich, vieleicht in Göttingen , in Rüti, in Völkermarkt? Bestimmt ist da jemand dabei.!