9.2.05

Dimecres 9 de Febrer de 2005. Avui volem solidaritzar-nos amb els jugadors de la selecció de futbol de San Marino. S'enfronten a la selecció espanyola. Han de tenir molt de valor, pobrets. Per què... algú hi pensa en San Marino? Som conscients de la seva existència? Avui, per una bona causa, animarem els jugadors de San Marino a les 21.45h. Oeee Oeee!!!

Ciència. S’ha concedit al creador de l’ovella Dolly llicència per clonar embrions humans per a la investigació mèdica.
Ian Wilmut vol obtenir cèl•lules mare per investigar la MTN, una malaltia que afecta les cèl•lules nervioses que envien l’ordre del cervell als músculs provocant debilitat i paràlisi.
No s’assajarà la clonació reproductiva, ilegal al Regne Unit.
S’utilitzarà la mateixa tècnica utilitzada en la creació de la famosa ovella Dolly l’any 1996.

Salut/Son. Escoltar música a l’hora de dormir és la clau per aconseguir un bon descans. Font: Journal of Advanced Nursing.
Hi confirmen un equip de la Universitat Tzu Chi de Taiwán que han estudiat els patrons de son de 60 persones entre 60 i 83 anys, a qui els costava dormir.
A la meitat se’ls va posar música tranquil•la per relaxar-se durant 45 minuts a l’hora de dormir.
A l’altra meitat no se’ls va donar res per ajudar a agafar el son.
Els que havien escoltat música suau i lenta experimentaven canvis físics, com ara un menor ritme cardíac i respiratori i descansaven al màxim mentre dormien.
El seu son va millorar un 26% en la primera setmana. Segons van anar dominant la tècnica de la relaxació amb música, el percentatge va anar en augment.

Salut/Tabac. Un 57,8% dels treballadors catalans estan a favor que s’autoritzi el consum de tabac als centres laborals. Això sí, un 52,7% considera que hauria de ser en una zona restringida. Font: Club de Fumadors per la Tolerància.

Medi Ambient. Esplugues de Llobregat, Parets del Vallés i Granollers són els ajuntaments que més pil•les van recollir de tota Espanya l’any passat. Font: Associació Espanyola de Recollidors de Pil•les, Acumuladors i Mòbils(AERPAM), organitzadora de la campanya nacional d’educació ambiental “Posa’t les pil•les i recícla-les”.
L’any passat, a Catalunya, es van recollir 52.823 kilos de pil•les normals i 23.915 kilos de pil•les botó, en els contenidors situats en vies urbanes i centres comercials.

ANDRÉS CALAMARO
El 18 d’abril començarà el judici als tribunals de Mar de Plata, a l’Argentina, contra el músicSe’l l’acusa d’apologia del delicte per una frase que va dir el 19 de novembre de 1994, dalt d’un escenari: “Em trobo tan a gust que em fumaria un porret”. 5 dies després del concert, un grup de pares el va denunciar per pressumpta instigació al consum de drogues.

DENNIS RODMAN
La revista People ha elegit el jugador de bàsquet com a imatge d’una campanya en contra de l’ús de pells d’animals. Apareix despullat, només amb els seus tatuatges.
És la sisena edició de la campanya. El lema d’enguany és "Think Ink, Not Mink". La publicitat s’estrenarà a la setmana de la moda de Nova York.

BRITNEY SPEARS
Ha demandat 8 companyies asseguradores que es van negar a pagar-li 9,8 milions de dòlars. Li pertocaven després de lesionar-se el genoll esquerra a mitjans de l’any passat mentre rodava un vídeoclip. Va haver de cancel•lar la gira d’estiu.
7 asseguradores, totes britàniques, es van negar a pagar. La vuitena, francesa, ni va contestar. Les primeres aleguen que durant una anàlisi mèdica prèvia a la gira, la cantant no va informar que aquest genoll ja se l’havia lesionat molt abans i fins i tot s’havia hagut d’operar al 1999.

Invent. IBM, Sony i Toshiba han presentat un nou xip que pot revolucionar les comunicacions i l’electrònica de consum. Es diu "Cell".
Té una mida un pèl més gran que una xinxeta.
Integra 234 milions de transistors. Treballa a una velocitat de més de 4 gigues.
Pot treballar amb diferents sistemes operatius, com Linux o Windows, de forma simultània.
Les seves aplicacions es faran, principalment, en consoles de videojocs i televisors d’alta definició.

Mòbils. L’empresa polonesa Psiloc ha inventat una aplicació per a telèfons mòbils que fa les funcions de cangur d’un bebè. Es diu BabyCare.
Monitoritza el so d’ambient de l’habitació on es deixa el mòbil. El telèfon truca per avisar que el bebè, per exemple, s’ha despertat.
BabyCare silencia els sons propis del telèfon i les trucades que es rebin des d’altres números per no despertar el nen.
També s’hi pot trucar per escoltar el què passa o fins i tot parlar amb el nen des de la distància.
Avisa de la falta de bateria mitjançant l’enviament d’un sms.
BabyCare funciona amb mòbils amb sistema Symbian. Està disponible en vàrios idiomes i existeix una versió gratuïta de prova durant 10 dies. L’oficial val 15 èurus.

Homes i Dones. L’home ideal segons una nova enquesta de Match.com. S’han consultat 1.000 dones solteres de tota Espanya.

Passa a la història el tòpic d’home ros amb ulls blaus. Ara triomfen els morenos... alts, musculats, aventurers, que sàpiguen cuinar i que prenguin la iniciativa al llit.

L’home ideal en xifres:

- El 96% de les dones creu que és molt important que l’home sàpiga cuinar.
- El 95% vol que l’home treballi.
- El 91% diu que l’home perfecte ha de decidir en qüestions de sexe.
- A l’home perfecte li ha d’agradar experimentar al llit. Així ho pensen el 89% de les dones enquestades.
- Es porten els homes que saben fer-se càrrec de la casa i que, a més els encanta. Ho valoren el 86% de les dones.
- El 85% de les dones volen carns ben fermes, musculades.
- El 77% de les dones pensen que l’home ideal ha de compartir les despeses.
- Segons el 64% de les dones, el tamany del penis no és important.
- Només el 25% de les dones creu que és important que l’home sigui divertit.

Tele.

* Reality Show. L'1 de març es començarà a emetre en antena una versió molt especial de Gran Hermano, feta a Alemanya per la cadena TV RTL. Com a El show de Truman, les 16 persones que participaran viuran en un espai amb més de 100 càmeres que retransmetran tota la seva vida.
S’emetran 24 hores de programació per poder seguir la vida dels participants en una petita ciutat artificial de 15.000 metres quadrats que compta amb una esglèsia, una piscina i fins i tot un bosc.
A les proves d’accés s’hi van presentar 26.000 aspirants. Cada membre de la casa-ciutat cobrarà un salari mensual per poder viure.

* Futbol. Fins a la temporada 2007-08, TV3 podrà emetre en directe els partits del Barça i de l'Espanyol a la Lliga i la Copa del Rei. Finalment, la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió i Sogecable han arribat a un acord posant punt i final al litigi que mantenien des de feia temps. TV3 també podrà oferir en diferit els partits del Barça i de l'Espanyol, tant de Lliga com de Copa.

* Los Serrano. La seva productora Globomedia ha presentat el primer single del nou grup SJK (Santa Justa Klan), nascut a partir dels guions de la sèrie i format pels més joves, Guille, Teté, Boliche i DVD. Es pretèn omplir el buit musical que va causar Fran Perea amb la seva marxa temporal de Los Serrano.
A la primavera hi podria haver àlbum sencer.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have a hkleopskrifter
site/blog. It pretty much covers hkleopskrifter
related stuff.

Come and check it out if you get time :-)

Anònim ha dit...

[b][url=http://digitalimagingsiteone.com/item/2260-Adobe-Creative-Suite-5-Master-Collection.html]Adobe Creative Suite 5 Master Collection - $249.95[/url]
[url=http://digitalimagingsiteone.com/item/2134-Windows-7-Ultimate-64-bit.html]Windows 7 Ultimate 64 bit - $79.95[/url]
[url=http://digitalimagingsiteone.com/item/1535-Windows-XP-Professional-with-Service-Pack-3.html]Windows XP Professional with Service Pack 3 - $59.95[/url]
[url=http://digitalimagingsiteone.com/item/2272-Office-Professional-Plus-2010-64-bit.html]Office Professional Plus 2010 64-bit - $79.95[/url]
[url=http://digitalimagingsiteone.com/item/2259-Adobe-Photoshop-CS5-Extended.html]Adobe Photoshop CS5 Extended - $69.95[/url]
[url=http://digitalimagingsiteone.com/item/1826-CorelDRAW-Graphics-Suite-X4.html]CorelDRAW Graphics Suite X4 - $119.95[/url]
[url=http://digitalimagingsiteone.com/item/2256-AutoCAD-2011.html]AutoCAD 2011 - $199.95[/url]
[url=http://digitalimagingsiteone.com/item/2262-Norton-360-Version-4.0-Premier-Edition.html]Norton 360 Version 4.0 Premier Edition - $49.95[/url]
[url=http://digitalimagingsiteone.com/item/2299-Adobe-Creative-Suite-5-Master-Collection-for-MAC.html]Adobe Creative Suite 5 Master Collection for MAC - $259.95[/url]
[url=http://digitalimagingsiteone.com/item/2295-Adobe-Photoshop-CS5-Extended-for-MAC.html]Adobe Photoshop CS5 Extended for MAC - $69.95[/url]
[url=http://digitalimagingsiteone.com/item/2296-Adobe-Dreamweaver-CS5-for-MAC.html]Adobe Dreamweaver CS5 for MAC - $69.95[/url]
[url=http://digitalimagingsiteone.com/item/1832-Microsoft-Office-2008-Standart-Edition-for-Mac.html]Microsoft Office 2008 Standart Edition for Mac - $119.95[/url]
[url=http://digitalimagingsiteone.com/item/1996-Mac-OS-X-10.6-Snow-Leopard.html]Mac OS X 10.6 Snow Leopard - $29.95[/url]

[url=http://digitalimagingsiteone.com/][img]http://digitalimagingsiteone.com/img/baner/big2.jpg[/img][/url]

free acdsee download, [url=http://digitalimagingsiteone.com/]cheap software for you[/url]
[url=http://digitalimagingsiteone.com/]filemaker pro 9 education[/url] software as a service reseller microsoft office 2007 enterprise publr.cab fehler
oem software licenses [url=http://digitalimagingsiteone.com/]wholesale adobe photoshop cs2 for mac[/url] cheap software com
[url=http://digitalimagingsiteone.com/]shop front software[/url] adobe image editing software
[url=http://digitalimagingsiteone.com/]free adobe photoshop cs4[/url] we buy used software
buy photoshop 3 [url=http://digitalimagingsiteone.com/]microsoft office 2003 crack[/url]

[url=]smart store software[/url]
[url=]buy cheap oem software[/url]
[url=]new key for office 2007 enterprise[/url]
[url=]windows xp upgrade[/url]
[url=]software for grocery stores[/url][/b]

Anònim ha dit...

I start an compelling flash can be set up at [url=http://pisina.com.gr]pisina.com.gr[/url] look like you too....