24.1.05

Dilluns 24 de Gener de 2005. Les temperatures baixaran aquesta setmana entre 5 i 10 graus. Les mínimes dels últims 3 anys. Arriba l'onada de fred polar!!! Recomenem un picardies i un tanga de lleopard per combatre el fred, com es feia abans. Què està passant?

FIFA 2006. Durant el dia d’avui l’organització del Mundial de Futbol que se celebrarà a Alemanya l'any vinent donarà detalls sobre la venda online de les entrades i el nombre exacte que es posaran a la venda.
Els seients més econòmics costaran 35 èurus i serveixen per assistir a partits de grup. Les entrades per veure la final podran arribar fins als 600 èurus.
El pròxim 1 de febrer ja es podrà accedir a la primera tongada d’entrades, que es podran comprar a través d’internet al lloc web de la Fifa.

Insòlit 1. Un nord-americà de 59 anys, de nom Howard Cohen, prèn llet materna des de fa 4 anys per combatre el càncer de pròstata. L’home està convençut que la llet reforça el seu sistema immunològic i que l’ajuda a lluitar contra la seva malaltia.
Cohen va llegir en estudi fet per un grup de científics de la universitat sueca de Lund que aquesta llet conté un component àcid capaç de destruir les cèl•lules cancerígenes.
La primera donant de llet que l’americà va aconseguir va ser la dona d’un excompany de feina seu, que estava donant de mamar a un fill de 8 mesos. Durant 11 mesos, l’home anava a casa de la dona un cop per setmana a recollir la llet prèviament congelada.
Quan la dona va acabar d’alletar el seu fill, Howard Cohen va fer cap al Banc de Llet de Califòrnia. Allí van accedir a vendre-li la llet sempre i quan fós sota prescripció mèdica. Gairebé tots els metges consultats s’hi van negar excepte un, que, interessat per la medicina alternativa, va decidir signar les receptes de l’home.
En aquests moments, Cohen està reduint el consum de llet materna a dues ampolles per setmana.

Insòlit 2. Un francès ha aconseguit sobreviure durant 35 dies perdut en un laberint de coves menjant fusta podrida i fang.
Això és el que explica Jean-Luc Josuat-Verges, de 48 anys, que el passat mes de desembre decidia anar a unes coves desertes situades a Madiran, als Pirineus, amb la intenció de desconnectar del món degut a la depressió per la que passava.
Es va endur torxes per anar il•luminant els diferents camins d’aquest laberint de grutes però se li van apagar i ja no va poder trobar la sortida.
Mentrestant, uns nens van trobar el cotxe abandonat des de feia molts dies i van decidir avisar la policia, que es va encarregar del rescat de l’home. El van trobar en un estat molt dèbil i amb 18 kilos menys de pes.

Internet. El 20% dels ciutadans europeus es queden a l’oficina després de treballar per poder-se connectar a internet. Ho diu l'estudi Internet use at work fet conjuntament per 2 empreses consultores (Online Publishers Association (OPA) i Nielsen//NetRatings).
En aquesta enquesta hi han participat 5.000 lectors online dels principals diaris europeus, inclosos els espanyols.

- El 80% dels europeus que es connecten a Internet des de la feina visiten cada dia els llocs web dels diaris per posar-se al dia de les notícies.

- Un 46% consulta la previsió del temps.

- El 82% dels enquestats creu que la premsa digital és la millor manera de mantenir-se en contacte amb l’actualitat mentre s’està a l’oficina. Per temes, un 68% s’interessa per les notícies tecnològiques, un 64% per les financeres, un 53% per les locals i un 31% per les esportives.

- El 88% dels usuaris d’Internet des de la feina, visiten regularment una llista de pàgines pre-establertes (les ‘favorites’). I el 38% confessa que navega per aquestes pàgines amb més profunditat des de l’oficina que des de casa.

- El 40% dels europeus visita setmanalment des del seu lloc de feina els portals d’Internet dedicats als viatges per poder-se informar de les ofertes d’última hora i poder planificar les seves escapades.

- De fet, un 37% reconeix que fa plans per al seu temps de lleure fent servir Internet des de la feina.

- Un 36% dels enquestats utilitza Internet per ampliar informació i per tafanejar sobre les seves principals aficions.

- El 39% fa gestions bancàries a través d’Internet des de la feina.

- Per països, amb un 23% dels anglesos i els alemanys són els que més es connecten a Internet des de la feina. A Itàlia, un 18% dels internautes naveguen des de l’oficina. I França i Espanya es queden amb un 14%.

DESTINY'S CHILD
Barcelona és l’única ciutat espanyola on Destiny’s Child oferiran un concert per presentar el seu últim disc Destiny Fulfilled.
La cita serà el pròxim 11 de juny al Palau Sant Jordi.
L’actuació de la Beyoncé Knowles, la Kelly Rowland i la Michelle Williams està inclosa en la gira europea que començarà a Copenhaguen a mitjans del mes de maig i que passarà per Noruega, Suècia, Itàlia, Alemanya, França, Suïssa i Anglaterra.

BRITNEY SPEARS
La cantant nord-americana és l’artista més venedora d’aquest segle XXI gràcies als 60 milions de discos que porta venuts fins ara.
En aquests 5 anys la Spears ha aconseguit superar artistes tan importants com Madonna, Kylie Minogue, Beyonce o Celine Dion.

DONALD TRUMP
El milionari, de 58 anys, s’ha casat aquest cap de setmana amb la model eslovena Melania Knauss, de 34. És el seu tercer matrimoni després d’haver estat casat amb Ivana Trump i Marla Maples.
La noia va lluir un vestit valorat en 153.000 èurus, de la casa Dior.
La festa es va celebrar a Palm Beach, a Florida, i va comptar amb la presència de convidats tan coneguts com l’exalcalde de Nova York Rudolph Giuliani, Bill i Hillary Clinton, la model Heidi Klum, el jugador de bàsquet Shaquille O’Neil o els cantants Billy Joel i Tony Bennett.
Segons el diari nord-americà New York Times, encara que a Donald Trump li sobrin els diners, hauria tancat alguns acords per reduir les despeses d’aquesta nova boda. El milionari va pagar només la meitat de l’anell de compromís, valorat en 1 milió i mig de dòlars, a canvi de publicitat.

MADONNA
La Madonna ha demandat la cantant Mary J. Blige i el raper i productor Dr. Dre per haver utilitzat la seva cançó Holiday de l’any 1983 per fer el tema Not Today.
El cas es troba ara mateix en mans de Judith Finell, qui, amb la seva experiència en qüestions relacionades amb la infracció de drets d’autor, diu que realment cal investigar-ho a fons, donat que les 2 cançóns són molt semblants.
En joc hi poden haver fins a 15 milions de dòlars.

Tele.

* Estrena. Antena 3 estrena avui, en substitució de la sèrie Rex, un nou concurs. Es diu Números Locos i el presentarà Carlos Sobera. És una producció de Gestmusic.

* Johnny Carson. El popular presentador nord-americà Johhny Carson, que durant trenta anys va conduir el programa de la NBC Tonight show, i va aconseguir congregar cada dia prop de dotze milions d'espectadors, va morir ahir als 79 anys.
Se'l considera el mestre en la conducció de magazins nocturns i va crear escola.
El presentador va començar la trajectòria a Tonight Show el 1962 i es va retirar l'any 1992, moment en què va ser substituït per Jay Leno.