26.11.04

Divendres 26 de novembre del 2004
Xungu, xungu. Tenim bastant xungu això que internacionalitzin la federació catalana de patinatge. Tenim una segona oportunitat avui a l'Assamblea però tot apunta que no tirarà endavant. Què està passant...

Salut. A la Unió Europea es fuma més marihuana que mai segons un informe oficial elaborat per l’Observatori Europeu de Drogues i Toxicomanies. A Espanya el consum de substàncies il·legals és molt semblant a la Unió Europea. Elsmés consumits són la cocaïna, l’èxtasi i el cannabis. Es calcula que als 25 països de la Unió Europea hi ha tres milions d’usuaris diaris de marihuana.
El 15 % dels escolars europeus entre 15 i 16 anys són forts consumidors. Hi ha eldoble de NOIS que de NOIES. Són algunes de les conclusions de l’informe que es publica cada any. El que es fa públic ara té en compte dades recollides el 2002.
Les autoritats estan atemorides per l’arribada al mercat d’una versió més forta del cannabis que pot arribar a provocar atacs de pànic. A més els nou països que s’han incorporat recentment a la Unió Europea arrosseguen problemes de consum de droga.
El consum de cannabis en general s’ha estabilitzat a Europa però està als nivells de consum més alts de tota la història.
L’èxtasi és la segona droga més consumida, sobretot en festes.
La Unió Europea és un dels productors més importants d’èxtasi de tot el món.

Tecnologia / justícia. Han denunciat a la Gran Bretanya uns pares que es gastaven tots els seus diners en gatgets electrònics i en canvi no alimentaven els seus fills. La parella, David i Sarah, tots dos de 24 anys, vivien envoltats de luxos electrònics de tota mena. No tenen feina i rebien ajudes del govern britànic que es gastaven en aquests aparells. Tenen un televisor amb connexió per satèl·lit, dos DVDs, una playstation, una gravadora de video i desenes de pel·lícules i jocs.
Paral·lelament els seus cinc fills d’1 i 7 anys estan desganats, bruts i morts de gana. La policia ho ha descobert en un escorcoll i el cas ha commocionat la Gran Bretanya. Es veu que els nens han sobreviscut gràcies a la germana gran de 7 anys que ha fet de mare, netejant-los i donant-los llet quan n’hi havia.

Tecnologia 2. Una empresa espanyola que es diu JOYMOBIL instal·larà als centres comercials un seguit de quioscos o terminals per descarregar logotips i tons per al telèfon mòbil. Es tracta d’una empresa de València que ha anunciat que té preparades1641 terminals. No serà a través d’SMS sinó que els logos i tons esrebran per bluetooth, infrarrojos i ports físics i això resultarà més barat.
Abans de descarregar-se definitivament el logo o el to es pot comprobar la seva qualitat a diferència del què passa amb la compra del producte a través d’un missatge curt de text. No pots veure com és o com sona fins que el reps després de pagar-lo. Si vols més informació clica aquí.

Tecnologia 3. Novetat tecnològica. Un llàpis digital per retocar la qualitat de les fotos que es fan amb el telèfon mòbil. Es tracta d’un llàpis digital amb una tabla. Amb el llàpis selecciones objectes, canvïes fons i elimines defectes.
El tamany de la tauleta és A6 i un llàpis sense cabbles i sense bateríes. És molt sensible a la pressió. El Volito costa uns 50 euros.

La llista. En el marc d’un festival d’historietes a Lisboa, s’ha fet una enquesta entre especialistes per escollir els millors còmics del segle VINT. Aquesta és la llista que n’ha sortit:
1) Tintin de Hergé (Georges Rémi)
2) Krazy Kat', de George Herriman
3) LittleNemo in Slumberland', de Winsor McCay
4) Peanuts (Charlie Brown), de Charles M. Schulz
5) Corto Maltés, de Hugo Pratt
6) Teniente Blueberry, de Charlier y Giraud
7) Maus de Art Spiegelman
8) Astérix, de Goscinny y Uderzo
9) Spirit, de Will Eisner
10) Batman de Bob Kane

Solidaritat 1. Demà comença un espectacle musical titulat Refugiats per Nadal els beneficis de la qual aniran per Intermón Oxfam.
Els cantants que formen part de l'espectacle són els ex-triunfitos Joan Tena, Tony Santos i Mai Meneses. Els actors Pep Antón Muñoz, Mireia Ros i Paca Fosalba.L'espectacle s'estrena demà al teatre de La Passió d'Esparreguera.

Solidaritat 2. Demà es fa a l'espai del Fórum l'espectacle Trenquem el silenci amb Quimi Portet i Gerard Quintana entre els artistes. És un espectacle per denunciar la violència contra les dones.

TINA TURNER
Avui fa 65 anys i coincidint amb el seu aniversari s’ha anunciat que aviat la veurem com a Deesa Índia en una pel·lícula al cinema. Per tant, fa 65 anys però no es jubila. Fa quatre anys va anunciar que es retirava dels escenaris per dedicar-se a la seva vida privada però mentrestant ha editat un grans èxits. ALLTHE BEST.
Ara se sap que el 2005 s’estrenarà una pel·lícula titulada THE GODDESS, la deesa dirigida per Ismail Marchant i James Ivory. Des de fa 25 anys és una budista practicant.

SHAKIRA
Ha explicat i desvetllat un dels seus secrets de bellesa. Cleopatra utilitzava banys de llet de burra per tenir una pell fina. Shakira diu que es fa banys de MEL. Assegura que la utilitza com a exfoliant i la convina amb cristalls de sucre i unes gotes de llimona. Per esmorçar es pren cada dia un suc de mango amb mel per cuidar-se la veu. Recorda que la MEL té més de 70 elements que beneficïen la salut

Homes i Dones
El que somies despert/ a revela la teva personalitat.
Font: Psicoterapeuta John Jeffries.
- Si somies coses romàntiques: La teva veu interior et diu que comencis un programa de reciclatge personal.
-Si somies amb problemes: Sents necessitat de preparar-te pel futur.
-Si somies amb premis: Indica que estàs tant ocupat/ada treballant per satisfer els altres que no trobes temps per pensar en tu.

Tele
- Ozzy i Sharon Osbourne no volen continuar amb el reality show The Osbournes que s'emet per la cadena MTV.

- Audiències. Després de set anys d'emissió, Canal 9 deixa d'emetre el programa Tómbola. Es tracta del programa pioner a Espanya de pagar personatgets famosos perquè parlin de la seva vida privada i sentimental. El deixen de fer per falta d'audiència.
A Canal 9, han decidit canviar d'hora i de dia la sèrie De moda per falta d'audiència. Al País Valencià només arriba a un 3 % de la quota de pantalla, una audiència desastrossa. A Catalunya la miren més persones.
Aquí no hay quien viva ha superat els vuit milions de seguidors i ha superat el capítol més vist de Los Serrano però no arriba a superar Médico de Familia o Farmacia de guardia.

- Paula Vázquez. Presentarà a partir del gener La Selva de los famosos. Aquests nadals co-presentarà amb Javi Martín un seguit d'especials titulats Los mas... A l'estiu és un programa que van presentar Arturo Valls i Sílvia Jato.

- Carolina Ferre. Deixarà els matins de Tele 5 per presentar un programa en horari de "prime time". Deixarà el buit perquè s'incorpori Ana Rosa Quintana els matins. No s'ha concretat però Carolina Ferre podria presentar el pròxim Gran Hermano VIP.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

GOT HYDRO?

Roberto Iza Valdés ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Roberto Iza Valdés ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have a just lose it
site/blog. It pretty much covers just lose it
related stuff.

Come and check it out if you get time :-)

Anònim ha dit...

www.fruitavida.biz the one true health drink from the Amazon that is full of nature's natural benefits.

Anònim ha dit...

www.fruitavida.biz the one true health drink from the Amazon that is full of nature's natural benefits.

Anònim ha dit...

www.fruitavida.biz the one true health drink from the Amazon that is full of nature's natural benefits.

Anònim ha dit...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]filemaker pro medical billing, [url=http://firgonbares.net/]windows xp sp1[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] buy microsoft office 2003 software discount software house review
educational software research [url=http://firgonbares.net/]software for online stores[/url] 7 Mac
[url=http://firgonbares.net/]software to purchase[/url] crack adobe photoshop cs4
[url=http://firgonbares.net/]microsoft office 2003 free[/url] online software stores
quicktime for windows xp [url=http://firgonbares.net/]educational software cd[/b]

Anònim ha dit...

[url=http://sunkomutors.net/][img]http://sunkomutors.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]superkids educational software, [url=http://sunkomutors.net/]software reseller program[/url]
[url=http://sunkomutors.net/][/url] 10 Titanium Pro discount language software
office software best price [url=http://sunkomutors.net/]software oems[/url] buy igo software
[url=http://sunkomutors.net/]kaspersky internet security 2009 and mcafee[/url] discount game software
[url=http://sunkomutors.net/]personal finance software canada[/url] Office 2004 Mac
make windows xp look like vista [url=http://sunkomutors.net/]to get cheap software[/b]

Anònim ha dit...

[url=http://sunkomutors.net/][img]http://sunkomutors.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]software shop, [url=http://sunkomutors.net/]discount game software[/url]
[url=http://sunkomutors.net/][/url] microsoft software service i buy oem software
Pro 10 Advanced [url=http://sunkomutors.net/]office 2003 download[/url] Titanium Pro Mac
[url=http://sunkomutors.net/]software offices[/url] discount software students
[url=http://sunkomutors.net/]cheap software store[/url] software cd shop
coreldraw graphics suite x4 with painter x [url=http://sunkomutors.net/]Premium Mac Retail[/b]

Anònim ha dit...

[url=http://hopresovees.net/][img]http://hopresovees.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]and software shops, [url=http://vonmertoes.net/]kaon software price comparison[/url]
[url=http://vonmertoes.net/][/url] office enterprise 2007 activation buy it now software
osx address book into filemaker pro 9 [url=http://hopresovees.net/]buy the software update[/url] profit discount software
[url=http://vonmertoes.net/]wisconsin software discount[/url] acdsee 8 ratings
[url=http://vonmertoes.net/]adobe picture software[/url] kids educational software
microsoft software management [url=http://vonmertoes.net/]adobe acrobat professional 9[/b]

Anònim ha dit...

[url=http://vonmertoes.net/][img]http://bariossetos.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]acdsee crack, [url=http://vonmertoes.net/]kaspersky anti virus freeware[/url]
[url=http://vonmertoes.net/][/url] list of software resellers in free macromedia flash animation software
acedemic software [url=http://vonmertoes.net/]pirated adobe software[/url] office enterprise 2007 win32 english direct dvd
[url=http://bariossetos.net/]autocad class minneapolis[/url] buy computer software online
[url=http://hopresovees.net/]adobe software classes[/url] your software super store
coreldraw for mac [url=http://hopresovees.net/]free acdsee viewer version 5[/b]

Anònim ha dit...

[url=http://hopresovees.net/][img]http://hopresovees.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]education discount software, [url=http://vonmertoes.net/]microsoft office 2003 serial[/url]
[url=http://bariossetos.net/][/url] wisconsin student discount software top software downloads
buy dreamweaver cheap [url=http://bariossetos.net/]price checker software[/url] nero burning rom 9 has stopped working at load
[url=http://bariossetos.net/]linux software store[/url] downloadable software online store
[url=http://hopresovees.net/]install oem software[/url] buy dreamweaver templates
software discount software [url=http://bariossetos.net/]adobe acrobat 9 free[/b]

Anònim ha dit...

[url=http://bariossetos.net/][img]http://hopresovees.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]buy dreamweaver cheap, [url=http://vonmertoes.net/]adobe photoshop softwares[/url]
[url=http://bariossetos.net/][/url] buy student software microsoft office 2003 license
student discounts on adobe software [url=http://bariossetos.net/]macromedia software flash installer redirect[/url] free windows vista download
[url=http://hopresovees.net/]selling softwares in[/url] selling software products
[url=http://vonmertoes.net/]software for retail store[/url] microsoft office project 2003 serial
Collection Mac Retail [url=http://hopresovees.net/]download java for windows xp[/b]