7.10.04

Dijous 7 d'octubre del 2004
Tots pendents d'aquest près que, segons la policia, hauria assassinat les dues agents a l'Hospitalet. Estava en llibertat provisional condemant per haver violat una persona. El debat avui és. Com vigilar els presos en permís? Què està passant...

Tendència. La policia francesa ha detectat que hi ha una nova moda a Paris. Exploradors clandestins es dediquen a anar pels túnels subterranis de la ciutat fen una mena de joc personal.
Els exploradors van equipats amb torxes, botes d’aigua i motiles. S’introdueixen sota la cituat per les clavegueres per investigar els canals i les catacumbes abandonades i aleshores hi fan festes i pintades.
Estan 20 metres sota terra. Tots porten pseudònims com Nexus, Silenci o Mal viatge. De totes maneres els que fan aquesta activitat no diuen a què es dediquen però et pots trobar des del president d’una gran companyia francesa fins a un punki tiradíssim.
Viuen com una doble vida a 17 graus de temperatura i amb un cent per cent d’humitat. Els caps de setmana s’hi poden arribar a trobar fins a 400 persones.
La policia els persegueix i els imposa multes que van dels 60 als 150 euros. Ültimament han arribat a localitzar un cinema amb un bar al clavegueram i prop de les catacumbes.

Alimentació /Salut.Atenció: les mores i el raïm van molt bé per fer front al COLESTEROL.
Es veu que s`ha descobert que les dues fruites tenen un compost que es diu Pterostilbene i ara investigadors nordamericans han determinat que podria ajudar a disminuir el colesterol. A més ajuda també a regular la glucosa a la sang i podria ser beneficiós per malalts de diabetis. Les mores són riques en antioxidants i per tant poden prevenir malalties coronàries, el càncer, la diabetis i la degeneració cerebral. També són una arma potent contra la obesitat.
De totes maneres no queda clar si menjar mores de forma diària pot disminuir el colestero. El què se sap és que s’aconsella menjar 10 porcions de fruites i vegetals al dia i recomanen les mores per sobre de tot.

Internet. Uns hackers han atacat aquesta setmana la pàgina oficial del govern holandès per protestar en contra la política económica. Han saturat tres zones de la web amb missatges per protestar en contra la reforma del sistema de seguretat social que preveu una retallada de les condicions de la jubilació anticipada.
El president holandès i els seus ministres també s’han hagut de canviar de telèfon mòbil després que han difós les enumeracions per internet i fent una crida a que se’ls enviéssin SMS de protesta. La resposta ha estat tan gran que han hagut d’havilitar les enumeracions i canviar-se els telèfons.

Web recomanada. Un grup de famoses nordamericanes pels seus habituals nus s’han unit a internet per anar contra el presidenciable Jorge Bush. Les models s’han despullat i han fet una sessió fotográfica d’allò més suggerent i patriòtica per estimular el vot contra Bush. Fent referència al fet que BUSH vol dir ARBUST i en argot i de forma més popular PUBIS FEMENÍ, s’han resurat el pubis i han posat com a lema: NO MORE BUSH!
La protesta no es limita a despullar.se. Es presenten també com a defensores del medi ambient, la ciè.encia i la pau.
L'adreça és: www. nomorebushgirls.com

Mòbils. Es comencen a imposar nous sons per les trucades al telèfon mòbil. Les cançonetes tipus PASTORA tipus SIMPSONS tipus OBSESIÓN han quedat enrera. La possibilitat de baixar-se tons personalitzats ha crescut sense parar i ara ja es poden trobar efectes i sons diversos.Hi ha so de vaca, so de petons i el que té més èxit: el so d'Orgasme.
Si el vols: www.nokaiweb.com/sonitono-orgasmo-Llamada+Excitante-Movilisto-orgasmo.html

Animals 1 Una empresa s’ha inventat el priemr telèfon mòbil per mascotes. Es tracta del PETSCELL. És al mercat des del dimecres i serveix per gossos. És un dispositiu que permet als seus propietaris donar-li ordres a distància. Això pot ser molt útil en el cas que una persona es trobi amb problemes i necessiti que la seva mascota l’ajudi. Una altre de les aplicacions és quan el gos es perd. Tocant només un botó es pot comunicar amb el seu propietari.
El gos porta el mòbil penjat al collar

Animals 2. També ha nascut el DVD per GOSSOS. Es diu The movie for dogs . Són un seguit d’imatges amb gossos bordant i jugant. És un invent perquè la mascota no se senti sola quan els seus propietaris marxen de casa.
El DVD dura una hora i 13 minuts però està programat perquè torni a començar de forma automática sense apagar el reproductor,
Pots veure algunes imatges a l’adreça: www.themoviefordogs.com.

DAVID CHAPMAN
Finalment l’assassí de JHON LENNON no sortirà de moment de la presó.
La comissió de l’Estat de Nova York ha rebutjat per tercer cop la petició de llibertat condicional a Mark David Chapman.
Està condemnat a cadena perpètua el 1981 per la mort de Lennon.
La comissió ha rebutjat la llibertat després d’estudiar el cas alegant les intencions extremadament malignes que Chapman va demostrar en el moment del crim quan va disparar diversos cops sobre el seu blanc. Chapman podrà presentar una nova petició de llibertat condicional l’octubre del 2006

BORIS BECKER / CLAUDIA SCHIFFER
La firma STRENESSE ha fitxat dos grans amics per la seva última campanya: Boris Becker i Claudia Schiffer.
Es tracta de la campanya per la nova línia de roba de la próxima temporada. És una campanya molt polèmica perquè les imatges fan pensar en un maltractament.
Becker apareix agressiu. Arrossega la Schiffer pel terra. Després es veu una imatge en què els dos estan estirats i el tenista sobre l’estòmac de la mode. En una altre imatge la Schiffer està asseguda al terra amb el cap sobre la panxa de Becker i al costat apareix una cadira trencada.

LENNY KRAVITZ
Ha creat el seu propi segell discogràfic. Es diu Roxie Records.

ROBBIE WILLIAMS
Ha confessat que durant la seva estada l'any 2001 a casa del Beatle Ringo Starr va veure fantasmes.

ADRIÀ PUNTÍ
És un dels convidats i col·laboradors de la gira d'Enrique Bunbury que comença el 20 d'octubre amb el nom Freak Show. La resta d'artistes que fan la gira amb Bunbury són Carlos Ann, Iván Ferreiro (abans amb els Piratas), Nacho Vegas i Mercedes Ferrer. El "Freak Show" serà a Barcelona el 20 de novembre concretament al Sot del Migdia.

MARC LLUNAS i DYANGO
Comencen una gira conjunta per tot Espanya amb alguns temes que interpreten pare i fill. A més, Dyango ultima un disc en català en què canta el Boig per tu de Sau i l'Amor particular de Lluís Llach entre altres cançons catalanes.

Homes i Dones
Tipus de DONES que els homes no volen ni en pintura, segons un llibre publicat aquesta setmana.

Les DONES CURSIS i EMPERIFOLLADES: S’ha acabat l’era de retorcar-se. No fan falta parafernàlies excessives. S’ha d’anar una mica pintada però amb alguns retocs són suficients. Rès de grans ratlles negres perfilant els ulls i hombres blau cels.

Les DONES COTORRES: N’hi ha de simpàtiques i altres de més denses. S’intenten evitar. Si ets home i et trobes amb una cotorra i et va fent preguntes vés responent perquè sinó parlaran sense parar.

LA DONA CONDESCENDENT,. És el club de les sodmeses. Volen fer-se passar per educades i només fan que elevar-te com a home. Només els agrada a homes molt vanitosos. No és bo posar adjectius a tot.

La DONA CONDESCENDENT I a MÉS SIMPÀTICA. Són de les pitjors. Són dones falsses. T’acaben demanant l’agenda del mòbil per tenir més contactes masculins.

La DONA BUIDA. No té rès a dir i parla de coses que a un home no li interessen.

La dona IL·LUMINADA. Intenta paraules difícils i bucles argumentatius. Li agrada explicar drames i recordar complexes des de la primera cita. No cal, la veritat.

La dona VEU DE PITO. No cal cridar mentre es parla. Una dona si té el to molt alt i crida perd tota la sensualitat per un home.

La dona amb CARA D’ALTAR. És la dona que tot home vol evitar. És aquella que porta un ram blanc sota el braç. Per alguns homes estar amb una dona que l’únic que vol és casar-se pot fer que aquest s’allunyi a l’instant. Es recomana a una dona que en una primera cita no parli de les seves amigues embarassades, casades i amb fills ni tampoc dels seus nebots, festes de casaments ni rès per l’estil.

Tele
TVE
Haurà de retirar les repeticions que fa cada migdia de La cocina de Arguiñano. Un jutje ha dit que es despista l'audiència. Tele 5 que és qui ha contractat ara el cuiner basc va denunciar-ho i ara es donava el fet que els migdies el cuiner sortia a les dues cadenes: la privada amb receptes noves i la pública amb reposicions.

Productores
La Unió Europea, amb presidència holandesa, ha encarregat a Endemol- Gestmusic la creació d'un debat sobre la Unió Europea per aquest desembre. El pressupost per fer aquest programa és d'uns 300 milions d'euros. Serà un debat amb connexions als diversos països i amb missatges SMS en pantalla.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

San Diego is having a Hot Rod Halloween on Sunday, October 30. If you love 2006 chicago auto show then you will want to be there! All kinds of 2006 chicago auto show will be in attendance. For more information go to 2006 chicago auto show
See Ya There!!

Roberto Iza Valdés ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Really great blog very informative re broadband isp review uk. In a simliar vain to broadband isp review uk, I would definitely recommend http://www.bargainplace.co.uk for **mobile phones** or **cheap broadband**. Also you can get **cheap gas & electricity**, **gifts for your loved one** and **loan deals, free phone calls with talktalk, free broadband with Sky and bargain electrical equipment**

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.