24.8.04

Dimarts 24 d'agost del 2004
La primera medalla d'or per l'equip espanyol ha sortit de Catalunya. Gervasi Deferr ha aconseguit un or en gimnàstica. Hu ha altres catalans medallistes com per exemple un bronze per l'equip de persecució que inclou dos catalans: Sergi Escobar i Carles Torrent. Què està passant... ja tenim més medalles que a Sydney i encara falten sis dies de competició!!

Negoci. Dos fotògrafs francesos s’estan forrant venent als Estats Units la brossa i les deixalles de famosos. Pascal Rostain i Bruno Mouron es dediquen a fotografiar les deixalles que troben a les brosses al costat de les grans Mansions de famosos. Diuen que és una manera de reciclar. Ara han començat a vendre les seves obres en forma de foto a uns 5.000 euros la peça.
Són retrats d’1,8 metres per 2,7 que aquest estiu s0exposen a una galeria del Soho de Nova York. S’han passat quinze anys rebuscant entre les deixalles dels rics i famosos. Seleccionen els productes que criden més l’atenció i els ordenen sobre un fons de vellut negre.
Ells diuen que la seva feina està entre la sociologia i l’arqueologia.
Exemples de coses:
-A la brossa del Jack Nicholson hi ha quatre ampolles de champany francès.
-A Arnold Schwazenegger purs habans
-Productes cosmètics de Tom Cruis
-Papers de salxixes i sucs de pressec a la de Marlon Brando.
-A Madonna se li han trobat moltes restes de McDonald’s.
-A la foto de les deixalles d’Antonio Banderas, hi ha una portada de la revista Lecturas i molt menjar ràpid. També aigua mineral d’origen polinesi.
- A la de Halle Berry molt emboltoris de sabates.

Història humana 1. Una dona ha impedit l’enterrament del seu marit perquè creu en la reencarnació. Això tan curiós ha passat a Sudàfrica.
La dona estava tant convençuda que el seu marit tornaria a la vida de forma immediada que des de fa dos mesos es nega que se l’enterri. Mentrestant es produïen tots aquests debats, el cadaver de l’home estava en una nevera de la seu de la funerària. El propietari finalment va decidir entregar-li el cos.
Des que li ha retornat el cos, el té al costat del seu llit. Aquests fets han generat una onada d’indignació al poble del matrimoni. Estan farts de la quantitat de periodistes que hi arriben cada dia i ,sobretot, per la pudor que surt del cos sense vida de l’home que ha de ressucitar.
El final de la història s’ha produït fa poques hores. Un inspector ho ha denunciat i la policia ha confiscat el taut i el cos. De totes maneres hi ha un debat sobre si l'Estat s'ha de fer càrrec d'aquesta incineració.

Història humana 2. Una dona s'ha divorciat del seu marit quan, després de 20 anys casats, ha descobert que és agent secret del Shin Bet, un cos d'espionatge israelià. El matrimoni té set fills i viu a l'assentament jueu de Cirsjordània des d'on el marit feia la seva feina. La dona recorda ara que un mes abans del casament el seu marit li va preguntar si ella estaria disposada a casar-se amb un agent secret i ella va respondre NO.
Fa tres anys el marit es va tornar violent amb ella i els fills i quan va intentar separar-se se'n va adonar que cobrava un sou com a agent del Shin Bet. Ara demana una indemnització a l'Estat pel què ella diu que han estat "20 anys de patiment".

Egiptologia. Les autoritats egipcies han anunciat que utilitzaran un radar i un robot per desvetllar i trobar alguns secrets de les piramides. Les tres piràmides de Giza encara amaguen alguns secrets i ara s’ha elaborat un projecte molt ambiciós amb robots d’alta tecnologia per localitzar-los. Les tasques començaran el 2005.
Aquestes piràmides és el lloc concret més visitat de TOT EL MÓN. Es troben a les afores de El Caire. El robot que a hores d’ara l’estan acabant de dissenyar i fabricar en una universitat de Singapur, haurà de buscar el lloc exacte de la càmera funerària del faraó KEOPS en els laberints de la Gran Piràmide. Els anys 1992 i 2002 ja van introduir dos androides a la Gran Piràmide de Keops però van fracassar a l’hora de desxifrar l’enigma perquè no van localitzar les cordenades exactes. El radar servirà per conèixer el patrimoni arqueològic que encara queda per definir.

L'invent d’avui. La marca sharp ha presentat un nou microones cremagrasses.
El fabricant japonès publicita que el forn pot acabar amb totes les preocupacions pel pes i és ideal pels que fan dietes i els que es volen cuidar. Ahir es va fer al Japó la presentació oficial d’aquest invent. Asseguren que una cocció a temperatures superaltes, a uns 300 graus és suficient per disoldre la grassa i reduir l’oli i la sal de la carn, el pollastre, el peix o qualsevol cuina.

Música. El 20 de setembre surt el nou disc de QUIMI PORTET titulat La terra és plana. Avui es poden veure a través d'internet de forma exclusiva quatre videoclips fets pel propi Portet de les cançons. Clica aquí per veure'ls.

WERNER MANG
La transformació física del cantant Michael Jackson sempre ha estat font de morbositats. Ara un dels seus cirurgians plàstics que el va operar ha trencat el seu silenci i ha explicat alguns detalls de les operacions a les que s’ha sodmès l’artista. Diu que el nas del cantant és una part de la seva orella. LI van implantar un cartíleg de l’orella. No es va utilitzar silicona i això li permetrà conservar-la durant anys i anys. Al nas li han fet més de sis operacions.
El metge, el cirurgià alemany Werner Mang reconeix al DAILY NEWS que el què han fet amb Jackson és una errada darrera l’altre. Concretament ha dit un estropici sorgit, diu somrient, del Thriller del 1982.

ARETHA FRANKLIN
La reina del Soul té previst començar a gravar d’aquí a poc un nou disc
Serà un disc de duets. Entre les col·laboracions que ja han trascendit hi ha la de Mariah Carey i la de Gloria Stefan. El disc el produirà el president de BMG de Nordamperica, CLIVE DAVIS.
Actualment Aretha està de gira pels Estats Units però quan acabi començarà la gravació del nou àlbum. Hi ha, però, un petit problema. Aretha Franklin no suporta anar amb avió. De fet es nega a viatjar amb avió. Actualment viu a Detroit i fa tots els trajectes amb cotxe. És allà on fa la majoria de projectes

GLORIA GAYNOR
La cantan nordamericana es va quedar dissabte passat sense actuar a la illa de Serdenya perquè els musics no tenien instruments. Es veu que es van quedar a l’aerport de Roma per causes que no s’han detallat. Gloria Gaynor havia d’acabar a la localitat de Santa Maria Navarrese, a Serdenya, la seva gira europea abans de tornar als Estats Units. En un primer moment es va intentar endarrerir el concert un dia després però els instruments encara no havian arribat i els 3.000 espectadors s’han quedat sense sentir I’ll survive a l’original, en viu i en directe.

BARBARELLA
És segons els resultats d'una enquesta de la revista Film Review, l'heroïna més sexy de la història.
1.-Barbarella
2.- Leeloo - El Quinto Elemento
3.- T-X - Terminator 3
4.- Princesa Leia - La Guerra de las Galaxias
5.- Trinity - Matrix
6.- María - Metrópolis
7.- Zhora - Blade Runner
8.- Sil - Species
9.- Lady Vaako - La batalla de Riddick
10.- Ripley - Alien

SHARON STONE
Diu que té dos desitjos: el sexe i si és possible amb un noi objecte jove. Ha confirmat que farà Instint Bàsic 2 però abans gravarà una pel·lícula de cinema independent americà. No se sap el títol ni massa coses més. El seu director és Jim Jarmusch i els altres protagonistes Jessica Lange i Bill Murray.

SHERYL CROW
S'ha afegit a la campanya Vote for Change, una coalició de músics que NO volen que George Bush surti reelegit com a president dels Estats Units a les eleccions presidencials.

Homes i dones
Avui: Quin és l’home perfecte.
Un portal d’internet per a solters ha fet una enquesta sobre com volen que siguin els homes les dones per tal d’aparellar-se.
Segons aquesta enques les dues actituts que valoren més les dones del què seria un home perfecte són: que cuidi els nens i que cuini bé.
Altres preferències:
- Que li agradi la llar, la casa
- Que treballi per viure. Rès de viure per treballar.
- Que prengui la iniciativa en el sexe.
- Que sigui innovador
- Que li agradi experimentar al llit
Pel què fa al físic,
- Les dones aposten majoritàriament homes morenos o castanys
- Ulls blaus
- Ni alts ni baixos
- El 88% veu el seu home ideal amb un cos de mides normals i proporcions normals.

Tele
Telecinco
Reviurà els anys 80 amb una nova sèrie protagonitzada per José Coronado i Aitana Sánchez Gijón, dirigia per Fernando Colomo. Es dirà Los 80 i vol recrear l'esperit optimista i esperenzador de principis dels vuitanta a través de la mirada compromesa dels personatges.

Antena 3
Estrena la nova temporada de Mis adorables vecinos el dijous 2 de setembre i s'enfrontarà amb Paco y Veva i The OC que es farà a TVE els dijous.

TVE
Lidia Bosch i Juanjo Puigcorbé presentaran el dimarts 31 d'agost un homenatge a Aurturo Fernàndez. Serà dins una gala titulada Geniales que ja li han fet a Concha Velasco, Rocío Jurado, Sara Montiel i Carmen Sevilla.

TV Internacional
- La FOX prepara un reality show titulat Family Time que promet canviar una família millorant-li la casa, el cotxe i el seu aspecte físic.

- Oprah Winfrey ha anunciat que farà un programa sobre el judici per homicidi en el qual va participar com a jurat popular.

- Xina ha ampliat el reglament de prohibició de la publicitat. Des de l'1 de gener es prohibïa la difusió de publicitat relacionada amb productes d'higiene femení. Ara s'amplia als anuncis d'operacions de pits, medicaments per malalties urinàries, sida, contra la psoriàsis, càncer, epilèpsia o hepatitis B.

Programació
TVE 1
18:30 hores. Handbol. Espanya-Alemanya. Partit clau per passar a semifinals.